- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.161
Canım benim kesen güzelse bi sıkıntı yok dediyse doktor korkma, içini ferah tut. Çünkü nekadar stres yaparsn okadar için sıkıntı yapar. Kalp atışınıda duyarsın inşallah canımSelam kızlar, bende 2 gündür çok sıkıntılıyım, kahverengi lekenmem oluyor, dun kontrol vardı, doktor baktı, kesemız guzel çok sukur, 10 gün sonra kalp atısına gıdıcez,lekeyi söyleyince 1 iğne yaptırdı, ztn progestan kullanıyorum, ama içim hiç rahat değil, doktor dinlen dedi, çok da rahattı söylerken ama,
Amin balim aminnnnnnnnnnnnnn ya dua edin bana yaaCanım inşallah sende hamişndiristeyen herkesin göbüşleri dolsun bian önce inşallah
Dualarım sizinle canım, Allahım tez zamanda versin canımAmin balim aminnnnnnnnnnnnnn ya dua edin bana yaa
28 günde bir oluyom cnm. Senin son adetin hangi gündü?Amin balim aminnnnnnnnnnnnnn ya dua edin bana yaa
Canım benim kesen güzelse bi sıkıntı yok dediyse doktor korkma, içini ferah tut. Çünkü nekadar stres yaparsn okadar için sıkıntı yapar. Kalp atışınıda duyarsın inşallah canım
Canım adet günün genelde hangi günler?sağol canım, inşallah, ya çok okudum baktım burda, olan bir sürü insan var, ama çalıyorum ya bende, tedirginim, yrn yine iş var, olmadı alıcam rapor napiyim
Canım adet günün genelde hangi günler?
Canım benim arkadaşım hamile kaldığında bat günü hangi günse 9 ay boyunca o günlerde kahve akıntısı geldi, onun için sordum. Vücudun alışmış olduğu bi düzen bar sonuçta o günlerde o leke illaki geliyodu. Belkide öyle bi kanamadır korkma canım. Bu arada ultrasonda kaç haftalık çıktı senin?sağol canım, inşallah, ya çok okudum baktım burda, olan bir sürü insan var, ama çalıyorum ya bende, tedirginim, yrn yine iş var, olmadı alıcam rapor napiyim
6 mart balim bugunde bat gnm ama gelen gden yok28 günde bir oluyom cnm. Senin son adetin hangi gündü?
Canım benim arkadaşım hamile kaldığında bat günü hangi günse 9 ay boyunca o günlerde kahve akıntısı geldi, onun için sordum. Vücudun alışmış olduğu bi düzen bar sonuçta o günlerde o leke illaki geliyodu. Belkide öyle bi kanamadır korkma canım. Bu arada ultrasonda kaç haftalık çıktı senin?
En son değerin kaç çıktı canım senin? Benim geçen hafta perşembe günü 378 di. Bu cıma baktık 10658,6 küsür bi değer çıktı. Benim aklımada böyle saçma şeyler geldi ikizmi acaba falan die? Salı günü ultrasonda bakılcak ama bişeyde demedi doktor. İnşallah vardır bu değerlebenim geç döllenme olduğu için, 6 haftalık dedi, 7 de gidicez kısmetse kalp atışına, sorma ztn 2.keseyi arayıp duruyo ultrasonda, ikiz olur bu değerlerle diyip duruyo, ya
En son değerin kaç çıktı canım senin? Benim geçen hafta perşembe günü 378 di. Bu cıma baktık 10658,6 küsür bi değer çıktı. Benim aklımada böyle saçma şeyler geldi ikizmi acaba falan die? Salı günü ultrasonda bakılcak ama bişeyde demedi doktor. İnşallah vardır bu değerle
Canım geçen hafta doktor hesapladı 6000 lerdeçıkması lazım dedi. 10. Bini görünce çok güzel gelişme çok iyi yükselmiş dedi, ultrasonla baktı kese görünüyo dedi ama ultrason bölümünden randevu verdi, makinesi bana biraz eski gibi geldi gerçi ilk defa ultrason mak.görüyorum ama nebiliyim. Salı olsun istiyorum hemencanım, ben c.tesı gıtttıgım ıcın sonuclar p.tesıye kaldı, yrn bakıcaz bakalım, ama masallah senın benden de ıyı kız :)))
Canım geçen hafta doktor hesapladı 6000 lerdeçıkması lazım dedi. 10. Bini görünce çok güzel gelişme çok iyi yükselmiş dedi, ultrasonla baktı kese görünüyo dedi ama ultrason bölümünden randevu verdi, makinesi bana biraz eski gibi geldi gerçi ilk defa ultrason mak.görüyorum ama nebiliyim. Salı olsun istiyorum hemen
Ayy zaten eşimin tarafında amcalarında teyzesinde falan ikiz varmış hep. Ben zaten istiyorum ama nasip kısmet bakalım inşallah oluroh seni de heyecan sarmış, bi de ister misin ikiz olsun
Ayy zaten eşimin tarafında amcalarında teyzesinde falan ikiz varmış hep. Ben zaten istiyorum ama nasip kısmet bakalım inşallah olur
Ve aleykum selam bacimSelam kizlar
Ne zamandı batınKızlarr en zor gün de bat günüymüş.. Geldi gelecek diye beklemeler çok kötü.. Şu dakikaya kadar gelmedi ben gece gelecek diye düşünüyorum ya da yarın.. Allahım ya Bi umut işte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?