2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım benim kesen güzelse bi sıkıntı yok dediyse doktor korkma, içini ferah tut. Çünkü nekadar stres yaparsn okadar için sıkıntı yapar. Kalp atışınıda duyarsın inşallah canım

Canım benim kesen güzelse bi sıkıntı yok dediyse doktor korkma, içini ferah tut. Çünkü nekadar stres yaparsn okadar için sıkıntı yapar. Kalp atışınıda duyarsın inşallah canım

sağol canım, inşallah, ya çok okudum baktım burda, olan bir sürü insan var, ama çalıyorum ya bende, tedirginim, yrn yine iş var, olmadı alıcam rapor napiyim

sağol canım, inşallah, ya çok okudum baktım burda, olan bir sürü insan var, ama çalıyorum ya bende, tedirginim, yrn yine iş var, olmadı alıcam rapor napiyim
Canım benim arkadaşım hamile kaldığında bat günü hangi günse 9 ay boyunca o günlerde kahve akıntısı geldi, onun için sordum. Vücudun alışmış olduğu bi düzen bar sonuçta o günlerde o leke illaki geliyodu. Belkide öyle bi kanamadır korkma canım. Bu arada ultrasonda kaç haftalık çıktı senin?

benim geç döllenme olduğu için, 6 haftalık dedi, 7 de gidicez kısmetse kalp atışına, sorma ztn 2.keseyi arayıp duruyo ultrasonda, ikiz olur bu değerlerle diyip duruyo, ya

benim geç döllenme olduğu için, 6 haftalık dedi, 7 de gidicez kısmetse kalp atışına, sorma ztn 2.keseyi arayıp duruyo ultrasonda, ikiz olur bu değerlerle diyip duruyo, ya
En son değerin kaç çıktı canım senin? Benim geçen hafta perşembe günü 378 di. Bu cıma baktık 10658,6 küsür bi değer çıktı. Benim aklımada böyle saçma şeyler geldi ikizmi acaba falan die? Salı günü ultrasonda bakılcak ama bişeyde demedi doktor. İnşallah vardır bu değerle

canım, ben c.tesı gıtttıgım ıcın sonuclar p.tesıye kaldı, yrn bakıcaz bakalım, ama masallah senın benden de ıyı kız :)))

canım, ben c.tesı gıtttıgım ıcın sonuclar p.tesıye kaldı, yrn bakıcaz bakalım, ama masallah senın benden de ıyı kız :)))
Canım geçen hafta doktor hesapladı 6000 lerdeçıkması lazım dedi. 10. Bini görünce çok güzel gelişme çok iyi yükselmiş dedi, ultrasonla baktı kese görünüyo dedi ama ultrason bölümünden randevu verdi, makinesi bana biraz eski gibi geldi gerçi ilk defa ultrason mak.görüyorum ama nebiliyim. Salı olsun istiyorum hemen

oh seni de heyecan sarmış, bi de ister misin ikiz olsun

Kızlarr en zor gün de bat günüymüş.. Geldi gelecek diye beklemeler çok kötü.. Şu dakikaya kadar gelmedi ben gece gelecek diye düşünüyorum ya da yarın.. Allahım ya Bi umut işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…