2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
Canım hayırlısı olsun ama benim içime senin hamiş olduğun doğuyo. İnşallah güzel haberi verirsin bize tatlım

selin hadi inşallah senden güzel haber bekliyorum. Benim de gelen yok daha ama geçen ay 3gun gecikmem olmuştu
Canım ben senden umutluyum çünkü kimin kan testi 2 lerde çıksa sonradan yükseldi hep benim geçen ay 2 gün erken geldi geçen aya göre 2 gün geciktim normale göre bugün bat hayırlısı inşaAllah canım :)

Canım 3 günmü gecikti yine senin? İnşallah gelmez kırmızılarında senden de güzel hayırlı haberini alırız canım
yok canım benim normalde hep 28gunde olur sadece geçen ay 3gun geciktim. Bu ay da bilemiyorum normale göre bakarsam bugün tam 28. gün bakalım hayırlısı:)

Selam kızlar, bende 2 gündür çok sıkıntılıyım, kahverengi lekenmem oluyor, dun kontrol vardı, doktor baktı, kesemız guzel çok sukur, 10 gün sonra kalp atısına gıdıcez,lekeyi söyleyince 1 iğne yaptırdı, ztn progestan kullanıyorum, ama içim hiç rahat değil, doktor dinlen dedi, çok da rahattı söylerken ama,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…