- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.141
Canım hayırlısı olsun ama benim içime senin hamiş olduğun doğuyo. İnşallah güzel haberi verirsin bize tatlımCanım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
Canım 3 günmü gecikti yine senin? İnşallah gelmez kırmızılarında senden de güzel hayırlı haberini alırız canımselin hadi inşallah senden güzel haber bekliyorum. Benim de gelen yok daha ama geçen ay 3gun gecikmem olmuştu
Canım ben senden umutluyum çünkü kimin kan testi 2 lerde çıksa sonradan yükseldi hep benim geçen ay 2 gün erken geldi geçen aya göre 2 gün geciktim normale göre bugün bat hayırlısı inşaAllah canım :)selin hadi inşallah senden güzel haber bekliyorum. Benim de gelen yok daha ama geçen ay 3gun gecikmem olmuştu
İnşallah canım :)Canım hayırlısı olsun ama benim içime senin hamiş olduğun doğuyo. İnşallah güzel haberi verirsin bize tatlım
Aynı ben:) batın kaçtıCanım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
Bat normalde bugün canım ama geçen ay 2 gün erken gelmiştiAynı ben:) batın kaçtı
Ay inşallah gelmez Can'ım. Şurda hiç tanımadığımız biri için içten dua ediyoruz bu Nasıl bir histir. İnşallah bebeğin içindedir filizleniyordur canım:)Bat normalde bugün canım ama geçen ay 2 gün erken gelmişti
Amin amin amin inşaAllah canım :)Ay inşallah gelmez Can'ım. Şurda hiç tanımadığımız biri için içten dua ediyoruz bu Nasıl bir histir. İnşallah bebeğin içindedir filizleniyordur canım:)
bilmiyorum ya bir mucize olsa da benim de meleğim içimde olsa:)Canım ben senden umutluyum çünkü kimin kan testi 2 lerde çıksa sonradan yükseldi hep benim geçen ay 2 gün erken geldi geçen aya göre 2 gün geciktim normale göre bugün bat hayırlısı inşaAllah canım :)
yok canım benim normalde hep 28gunde olur sadece geçen ay 3gun geciktim. Bu ay da bilemiyorum normale göre bakarsam bugün tam 28. gün bakalım hayırlısı:)Canım 3 günmü gecikti yine senin? İnşallah gelmez kırmızılarında senden de güzel hayırlı haberini alırız canım
Ben bennnnnn senceee bende olabilimiyimCanım hayırlısı olsun ama benim içime senin hamiş olduğun doğuyo. İnşallah güzel haberi verirsin bize tatlım
Mucizelere her zaman inan bebegim olacak eryada gecccc bebegumbilmiyorum ya bir mucize olsa da benim de meleğim içimde olsa:)
Adetim gitgide hissettiriyor nefret ediyorum şuan herşeydenAmin amin amin inşaAllah canım :)
Gönül bağı var tatlım bence yüzyüze tanışmaktan çok daha güzel :)
cnm senin sat ne? benim 6 martta gece yattıktan sonra oldu 12 den sonra yani 3 gibi. batım dün müydü bugün m tam hesaplayamadımBen bennnnnn senceee bende olabilimiyim)))) bugun bat gelen gden yohhh
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyormuş, günün geçince test yap, belki olmuştur hiç belli olmaz. Umarım en hayırlısı neyse senin için öyle olurAdetim gitgide hissettiriyor nefret ediyorum şuan herşeyden
Günüm geçti 3 gün oldu. Yarına kadar olmazsa yaparım belkiAd
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyormuş, günün geçince test yap, belki olmuştur hiç belli olmaz. Umarım en hayırlısı neyse senin için öyle olur
Çok teşekkürler:) allahım sana da en güzelini nasip etsinAd
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyormuş, günün geçince test yap, belki olmuştur hiç belli olmaz. Umarım en hayırlısı neyse senin için öyle olur
Bnm bat bugundu balim kac gunde bir adet oluyon balum:)cnm senin sat ne? benim 6 martta gece yattıktan sonra oldu 12 den sonra yani 3 gibi. batım dün müydü bugün m tam hesaplayamadım
Canım inşallah sende hamişndirBen bennnnnn senceee bende olabilimiyim)))) bugun bat gelen gden yohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?