2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bidr buna bakin tekrar cekicem degisiklik olmadi aynisi duruyo

Eklentiler

• 20160404_080239.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 45
Selind1 kan mı geldi nasıl anladın yoksa ağrın mı var? Benim de bugün olacak diye hissediyorum
Canım tuvalet kağıdını soktum azcık içeri kırmızımsı akıntı çıktı geliyor demekki adetim hep önce kahverengi akıntı şeklinde başlardı bi gün öncesinde bu ay herşey çok farklı hiç anlayamadım

canım Bi çizgi ben de gördüm ama tam aşağı kadar uzanmıyor sanki? Benim bat dündü. Seninle aynı ama ben geçen ay geciktim o yüzden geç olcam gibime geliyor sakin sakin bekliyorum reglimi:)
Yok bacim asaya ladar iniyo ama telfnda belli olmuyo ben gzlerime inanamadim ya ilkkez adet bigun gecti ve byle bisi cikti hayalet cizgi yani hayirlisi allahtan bacim yaradan isini bilir

dur telaş yapma belki olmayacaksındır. Bu ay stres yaptık çok o yüzden herşey değişti. Sen bir iki saat bekle bakalım ne olacak

canım Bi çizgi ben de gördüm ama tam aşağı kadar uzanmıyor sanki? Benim bat dündü. Seninle aynı ama ben geçen ay geciktim o yüzden geç olcam gibime geliyor sakin sakin bekliyorum reglimi:)
Bacim bisi sorucam sana seysinde yani ustjnde gbek alti rahim kismi varya hani malum bolge bikini bolgesi oran sismi benm ilkkez bu ayvsisti esim demese anlamicaktim normalinden baya sisti yani ve hep oralardada hissediyom sizlamalar anladim ama ben ruyamda gordum dun sabah ezandan sonra test yalmistim aynende boyle cikti test

Benim de çok şişmişti ama geliyor kanamam şu an tek umudum o şişlikti

Yok geliyor canım ya neyse hayırlısı böyleymiş bu ay inşaAllah canım ama üzüldüm yaa
Balim bacim kardesim simdi sen napiyon biliyon mu adetlisin ya hani simdi bugunden itibaren nisanda olacak hersey guzel olacak de ne zaman uzulsen cninin yandigini hissetsen ben oyle yaptim olmicak ya felan ben biliuom gibilerinden dedihim an hayir olacak dedim bak en azndan silikte olsa grdum czgiyi lutfen umutsuzliga kapilma izin vermicem kimsenin uzulmesine gor bak nisanda gelicek bebegin kendi hakkimda hissettiklerimde ilkkez yanildim yok buay dedim megerse varmis pes etme olacak gorde bak nisanda bebisin seninle olucak insaAllah balim uuzulme bacim

canım bende şişlik yok ama onun da bir belirti olduğunu duymuştum. Ben de bu gece bir bebek emzirdim kız mı erkek mi göremedim ama nasıl emiyordu meleğim.. Allah hayırlı zamanda versin cnm. İkinci çizgi varsa hamilesin benim ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı hemen kan verdim pozitif

Ilkkez adet sonrasi byle cikti daha once gecen ay drt tane yaptim farkli markada drdude bundan daha netti ama gel gorki on gun gecikmeyle kimyasal olusmus sanirim cnku adet oldum bu ayda yaptim dort gun kala bisi cikmadi ondan bigun once yaptim bndanda silik bu nail zor gorunuyosa o daha zor gorunuyodu snea bnde yerlesme seysiymis o simdi anladim ilkkez oldu cunku dun bat gnmdu olmadim az az akinti olunca var galiba dedim testi dun yapcaktim yaomadim elim gitmedi ama bu sabah ilk idrarla yaptim sonuc bu galoba evet var bebis ya soktayim he

Bide sislik tamda seyin ustu yani ilkkez sisti buay ondan srdum tam acik trifi edemim malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…