- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.241
ben fılik asiti iki ay önceden içmeye başladım hamile kalmasam bile kendime vitamin:)birde folik asit bak sakın atlama bunu günde bir tane içiceksin folik asitten ovu testinide kullan bnm gbi sende nisanda kalıcaksın grde bak
canım yarım saate çıkıyor sonuçOlucak gibi hissedip hiç yapmadım şimdi de okuldayım akşamüstü bitiyor dersim versem ancak yarın alırım ama yaptırcam canım:)
GünaydınKızlar günaydın varmı yeni müjdeler :)
hahahhahhaahahahahahahahah inanamak mı bende hala şoktayımmmmmm :)Günaydın
Ben daha hala inanamıyorum. Bugün 2. Kan testi yaptırdım umarım herşey yolundadır. Anca çarşambaya çıkarmış.
Akşamüstü 4e doğru versem de hemen çıkar mı Süpercanım yarım saate çıkıyor sonuç
aynen öyle bacım olsada olmasada içmek sart hamile klıncaya dek içilecek ama flik asit .ben fılik asiti iki ay önceden içmeye başladım hamile kalmasam bile kendime vitamin:)
Eğer özelse yarım saate çıkıyorAkşamüstü 4e doğru versem de hemen çıkar mı Süper
Aha ayni ben
bu perşembe randevum var.inşallah keseyi görürüzEğer özelse yarım saate çıkıyor
peçeteye geliyor canım henüz çözülmediSelin devamı geldi mi
bebeğe karar verdiğimizden beri içiyorum canım günde 1 tanebirde folik asit bak sakın atlama bunu günde bir tane içiceksin folik asitten ovu testinide kullan bnm gbi sende nisanda kalıcaksın grde bak
inşallh blım bnada dua et bnde greyim kesyibu perşembe randevum var.inşallah keseyi görürüz
Canım bende çarşamba gidicem inşallahbu perşembe randevum var.inşallah keseyi görürüz
hadi bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah. senin hcg değerin kaçtı en sonCanım bende çarşamba gidicem inşallah
inşallah canım hayırlısıyla görürüzz keseyi. hepimiz için dua ediyorum:)inşallh blım bnada dua et bnde greyim kesyi
hay agzını bal yesin emi bende aksam nye byle oldum dyom esimden bir cay kokusu geldi bana anlatamam ama esim içmemisti bi datlı kokuyodu anlatamam içtimde kendme geldim :)inşallah canım hayırlısıyla görürüzz keseyi. hepimiz için dua ediyorum:)
9 nisan lüzum ama bu ayda birşey yok hic belirtim yok sidir yaniCanım nasılsın? Senin bat nezamandı? Niye böyle konuşuyosun amaaa
Amin canım inşaAllah :)herkese selamlar mutlu huzurlu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
hemen kocanı doktora mı yolluyon:)) evet canım ben de üroloji diye biliyorumKızlar eşi doktora giden varmı hangi servise gidiyor erkekler ürolojimi eşim randevu alacak şimdi bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?