- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.281
Zayıfladım ama :)) neyse şismek de güzel :))ayyy ne zayıflaması tadını çıkar bence ileride baya şişicen çünkü:))
Ay canım ya sorma o ağlama bana da düştü gereksiz yere gözlerim doluyor zaten duygumu her zaman içimde saklardim şimdi bazı şeylerde gözlerime engel olamiyorm hemen süzülüyor.. Tatlı isteği bende de var ama çok değil normalde ben çikolata gibi şeyleri tüketmeyi pek sevmem ama o ekşi meyveler beni benden alıyor kilolarca olsun yerim ama kimse bana yemek ve kahvaltılık gostermesin hiç yiyesim gelmiyor yapasm da gelmiyor bizim herif de garibim benle aynı takılıyorLady Strawberry canım bende sabahları yemeyi sevdiğim şeyleri artık görünce bile midem kalkıyo bol su içiyorum normalde içmezdim bukadar, meyve yiyesim geliyo aynı şekilde bide tatlı şeyler. Tatlı zaten seviyodum ama şimdi bir tane bile yesem içimde bişey tamamlanmış hissediyorum. Birde ağlamaya başladım çok görümcem kayınvaldesinin yaptıklarını anlatıyo ben ağlıyorumm bi bakmışın gülmeye başlıyorum acayip durumdayım anlıcan
hahhahhhaa empati kurdu demek seninle:)) ben hamileyken ben yedikçe eşime de getiriyordum doldurdukça ona da dolduruyordum o da yiyordu ahahhhah:) ikimiz de şiştik anlayacağın:)Ay canım ya sorma o ağlama bana da düştü gereksiz yere gözlerim doluyor zaten duygumu her zaman içimde saklardim şimdi bazı şeylerde gözlerime engel olamiyorm hemen süzülüyor.. Tatlı isteği bende de var ama çok değil normalde ben çikolata gibi şeyleri tüketmeyi pek sevmem ama o ekşi meyveler beni benden alıyor kilolarca olsun yerim ama kimse bana yemek ve kahvaltılık gostermesin hiç yiyesim gelmiyor yapasm da gelmiyor bizim herif de garibim benle aynı takılıyoronun da iştah kesildi ona ne oluyorsa artikkk
hahhahhhaa empati kurdu demek seninle:)) ben hamileyken ben yedikçe eşime de getiriyordum doldurdukça ona da dolduruyordum o da yiyordu ahahhhah:) ikimiz de şiştik anlayacağın:)
bnmde cıkar dmı bat dundu baugn evde test yaptım yarın kanda bakayımmıCanım ben bir defa baktırdım hcg batdan 1 gün sonra 135 idi
evet canım 1 gün geçti
poff ben napsam yaa bilemedim beklemek zorrrevet canım 1 gün geçti
Ay canım ya sorma o ağlama bana da düştü gereksiz yere gözlerim doluyor zaten duygumu her zaman içimde saklardim şimdi bazı şeylerde gözlerime engel olamiyorm hemen süzülüyor.. Tatlı isteği bende de var ama çok değil normalde ben çikolata gibi şeyleri tüketmeyi pek sevmem ama o ekşi meyveler beni benden alıyor kilolarca olsun yerim ama kimse bana yemek ve kahvaltılık gostermesin hiç yiyesim gelmiyor yapasm da gelmiyor bizim herif de garibim benle aynı takılıyoronun da iştah kesildi ona ne oluyorsa artikkk
Masallah bir de bizimki yese.. Sanki kendisi hamile ben ne yiyorsam yer oturur :) Hamile kilolarına hiç takilmiyorum sporla herşey hallolur kilo alacak bir bunyem de yok alsam da sorun değil verilir o kilolar bebisler sağlıklı olsun da gerisi hallolur..Ay canım sorma yaa bazı erkekler eşiyle birlikte hamile göbeği yapıyomuş yaa sen yemeye başladığında o da başlar. Benimkinde bi değişiklik yok yiyo her türlü Allahtan yazın hamişiz yaz meyveleri bol oluyo hareket de ederiz bol bol hamişlik kilolarıda gider inşallah
hahahahaha bnm bebiş aralık bebişi olacak gııı kısın ortasında edecem uşaaa :)))))) ama aynen yazın en sevdgim meyveleri doya dya yicem en cok ta napolyon kirazııı ımmmmm ağzımın suyu aktı heMasallah bir de bizimki yese.. Sanki kendisi hamile ben ne yiyorsam yer oturur :) Hamile kilolarına hiç takilmiyorum sporla herşey hallolur kilo alacak bir bunyem de yok alsam da sorun değil verilir o kilolar bebisler sağlıklı olsun da gerisi hallolur..
bence sen hamilesin balım cunku gec döllenme olustysa bu nrmal bnm arkadsımın batından 5 gun snra gelmeye baslamıstı kahverengi akıntısı sarmsıda gelmişti bence hamlesin sen bidaha sokma bişi hatta kızlar suan batında yada batı yakın olanlar ilişkiye grmeyın derim bn tutunsun yavrularnız bn öyle yptım :)kızlar bi akıl verin bat 1 gün geçtiği halde yerleşme kanaması olur mu olmaz diye biliyorum ama peçeteyi sokuyorum hafif elimle içeri sarı akıntıya dönüşmüş kırmızılık yok ağrım falanda yok neden böyle oldu ki yerleşme kanaması için çok geç değilmi bu dönem 24 martta olduysa olmuştur geç döllenmeyse bile kafam çok karıştı
Canım benim 3 gün yerleşme akıntısı oldu ilk gün kahve 2. Gün açık pembe ama yoğun değil 3.gün de kahve oldu sonra bitti zaten normalde de adetim 3 gün surerkızlar bi akıl verin bat 1 gün geçtiği halde yerleşme kanaması olur mu olmaz diye biliyorum ama peçeteyi sokuyorum hafif elimle içeri sarı akıntıya dönüşmüş kırmızılık yok ağrım falanda yok neden böyle oldu ki yerleşme kanaması için çok geç değilmi bu dönem 24 martta olduysa olmuştur geç döllenmeyse bile kafam çok karıştı
yavrum zaten battan önce yapılan testler doğru snucu vermiyo en azndan bata 2 kala tekrarla olmadımı bat gecnce tekrarla umutsuzluğa kapılma bnce olacak sabret balım :)Mrb bayanlarr... Adetime 7 gün var idrar testim negatif çıktı... Sanırım bu ayda olmayacak...
Canım benimde pek bi kilom yok ama basen tarafı biraz geniş olunca korkuyorum açıkçasıMasallah bir de bizimki yese.. Sanki kendisi hamile ben ne yiyorsam yer oturur :) Hamile kilolarına hiç takilmiyorum sporla herşey hallolur kilo alacak bir bunyem de yok alsam da sorun değil verilir o kilolar bebisler sağlıklı olsun da gerisi hallolur..
Erken yapmış olabilirsin bende de çıkmamıştı adet geçene kdrMrb bayanlarr... Adetime 7 gün var idrar testim negatif çıktı... Sanırım bu ayda olmayacak...
yavrum zaten battan önce yapılan testler doğru snucu vermiyo en azndan bata 2 kala tekrarla olmadımı bat gecnce tekrarla umutsuzluğa kapılma bnce olacak sabret balım :)
Ben otomatik hesaplayici da kasım goruyorum ama tahminim aralık bebeği olacak diye.. Kız deme yaa su meyveleri dünden beri kırmızı erik yok mu ondan istiyorum vakti de değil :)))hahahahaha bnm bebiş aralık bebişi olacak gııı kısın ortasında edecem uşaaa :)))))) ama aynen yazın en sevdgim meyveleri doya dya yicem en cok ta napolyon kirazııı ımmmmm ağzımın suyu aktı he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?