2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

T tostos16 canım ya sana bisey sorucam bende aşırı derecede iştah kaybı var özellikle sabahları hicbisey yemek istemiyorum isteksizlik var yarım ekmek ve zeytin ile gecistiriyorum onun dışında çok sevdiğim kahvaltılıklari hiç istemiyorum akşamları da bol meyve ve su isteği oluyor onun dışında hicbisey yiyemiyorm normal mi ?

yolluyorum valla :))) ben gitmiştim o da gitsin bişi varsa vakit kaybetmeyelim en azından aşılama falan yaparız uğraşmayalım boş yere
aynen canım çok iyi yapıyorsunuz en azından içiniz rahat olur. Haberleşmeyi kesmeyelim. Nisan ayında hamile kalmak isteyenler topiğini senden bekliyoruz hadi:)

canım bu çok normal bir durum sabah iştahsızlığı. Yiyebildiğin kadar yr fazlasını zorlama çünkü geçici bir durum ileride aşırı yeme isteği olacak hakkını o zaman kullanırsın bol bol:)

çok normal canım Rabbim öyle yaratmış ki SubhanAllah gebeyken vücudunda eksik olan ne varsa onları yiyorsun aşerme denen şeyde bununla ilgili endişe etme

canım bu çok normal bir durum sabah iştahsızlığı. Yiyebildiğin kadar yr fazlasını zorlama çünkü geçici bir durum ileride aşırı yeme isteği olacak hakkını o zaman kullanırsın bol bol:)
Bebeğe zararı olacak diye vicdan azabı cekiyorum resmen yarım ekmeği bile zor bitiriyorum bir anda tiksinti geliyor.. İnşallah bir sorun çıkmaz :/

Bebeğe zararı olacak diye vicdan azabı cekiyorum resmen yarım ekmeği bile zor bitiriyorum bir anda tiksinti geliyor.. İnşallah bir sorun çıkmaz :/
canım bebek ilk uç ay plesentadan besleniyor yani senin rezervin yetiyor ona. Uç aydan sonra senin zaten iştahın duzelecek

Lady Strawberry canım bende sabahları yemeyi sevdiğim şeyleri artık görünce bile midem kalkıyo bol su içiyorum normalde içmezdim bukadar, meyve yiyesim geliyo aynı şekilde bide tatlı şeyler. Tatlı zaten seviyodum ama şimdi bir tane bile yesem içimde bişey tamamlanmış hissediyorum. Birde ağlamaya başladım çok görümcem kayınvaldesinin yaptıklarını anlatıyo ben ağlıyorumm bi bakmışın gülmeye başlıyorum acayip durumdayım anlıcan

canım bebek ilk uç ay plesentadan besleniyor yani senin rezervin yetiyor ona. Uç aydan sonra senin zaten iştahın duzelecek
Çok sağol canım içim rahatladı valla yoksa vicdan edip duruyorum meyve ile iş mi olur deyip kendimi üzüyorm kilo da düşünce ben bu çocuğa daha karnımda bakamiyorum demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…