- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.261
Canım ben bir defa baktırdım hcg batdan 1 gün sonra 135 idihadi bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah. senin hcg değerin kaçtı en son
Tatlım ürolojiye gitmeniz lazım sayım için internetten araştır çıkıyorAmin canım inşaAllah :)
tamam canım sağol bizde öyle tahmin ettik ürolojiye alalım randevuyu o zamanTatlım ürolojiye gitmeniz lazım sayım için internetten araştır çıkıyor
yolluyorum valla :))) ben gitmiştim o da gitsin bişi varsa vakit kaybetmeyelim en azından aşılama falan yaparız uğraşmayalım boş yereKız
hemen kocanı doktora mı yolluyon:)) evet canım ben de üroloji diye biliyorum
amin inşallah canım :)Hayırlı günler kızlar ...güzel haberler alacağınız güzel bir gün olur inşallah
aynen canım çok iyi yapıyorsunuz en azından içiniz rahat olur. Haberleşmeyi kesmeyelim. Nisan ayında hamile kalmak isteyenler topiğini senden bekliyoruz hadi:)yolluyorum valla :))) ben gitmiştim o da gitsin bişi varsa vakit kaybetmeyelim en azından aşılama falan yaparız uğraşmayalım boş yere
canım bu çok normal bir durum sabah iştahsızlığı. Yiyebildiğin kadar yr fazlasını zorlama çünkü geçici bir durum ileride aşırı yeme isteği olacak hakkını o zaman kullanırsın bol bol:)T tostos16 canım ya sana bisey sorucam bende aşırı derecede iştah kaybı var özellikle sabahları hicbisey yemek istemiyorum isteksizlik var yarım ekmek ve zeytin ile gecistiriyorum onun dışında çok sevdiğim kahvaltılıklari hiç istemiyorum akşamları da bol meyve ve su isteği oluyor onun dışında hicbisey yiyemiyorm normal mi?
çok normal canım Rabbim öyle yaratmış ki SubhanAllah gebeyken vücudunda eksik olan ne varsa onları yiyorsun aşerme denen şeyde bununla ilgili endişe etmeT tostos16 canım ya sana bisey sorucam bende aşırı derecede iştah kaybı var özellikle sabahları hicbisey yemek istemiyorum isteksizlik var yarım ekmek ve zeytin ile gecistiriyorum onun dışında çok sevdiğim kahvaltılıklari hiç istemiyorum akşamları da bol meyve ve su isteği oluyor onun dışında hicbisey yiyemiyorm normal mi?
Bebeğe zararı olacak diye vicdan azabı cekiyorum resmencanım bu çok normal bir durum sabah iştahsızlığı. Yiyebildiğin kadar yr fazlasını zorlama çünkü geçici bir durum ileride aşırı yeme isteği olacak hakkını o zaman kullanırsın bol bol:)
hahaŞimdi baktım o topik çoktan kurulmuş ahahhha:)
İnşallah canım ya zayıfladığımı hissediyorum resmençok normal canım Rabbim öyle yaratmış ki SubhanAllah gebeyken vücudunda eksik olan ne varsa onları yiyorsun aşerme denen şeyde bununla ilgili endişe etme
canım bebek ilk uç ay plesentadan besleniyor yani senin rezervin yetiyor ona. Uç aydan sonra senin zaten iştahın duzelecekBebeğe zararı olacak diye vicdan azabı cekiyorum resmenyarım ekmeği bile zor bitiriyorum bir anda tiksinti geliyor.. İnşallah bir sorun çıkmaz :/
gül gül ihtiyacımız var:)))hahaayy hiç gülceğim yoktu sabah sabah
ayyy ne zayıflaması tadını çıkar bence ileride baya şişicen çünküİnşallah canım ya zayıfladığımı hissediyorum resmen
senin ne alemde adet belirtin var mı canım inşallah senden gelir güzel haberler batlarımız aynıydı:))gül gül ihtiyacımız var:)))
Çok sağol canım içim rahatladı valla yoksa vicdan edip duruyorum meyve ile iş mi olur deyip kendimi üzüyorm kilo da düşünce ben bu çocuğa daha karnımda bakamiyorum demeye başladımcanım bebek ilk uç ay plesentadan besleniyor yani senin rezervin yetiyor ona. Uç aydan sonra senin zaten iştahın duzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?