- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.301
Canım geç döllenmeyse yerleşmede geç olur bir gün daha bekle bakalımkızlar bi akıl verin bat 1 gün geçtiği halde yerleşme kanaması olur mu olmaz diye biliyorum ama peçeteyi sokuyorum hafif elimle içeri sarı akıntıya dönüşmüş kırmızılık yok ağrım falanda yok neden böyle oldu ki yerleşme kanaması için çok geç değilmi bu dönem 24 martta olduysa olmuştur geç döllenmeyse bile kafam çok karıştı
olabilirsin
bence yapma derim cıkmaz üülürsün cünkü geç döllenme oluşunca kandada cıkmayabliyo bekle derim sana :)Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum?
işallah canım akşama kadar belli olur zaten yerleşme akıntısı sırasında ağrıda oldumuCanım benim 3 gün yerleşme akıntısı oldu ilk gün kahve 2. Gün açık pembe ama yoğun değil 3.gün de kahve oldu sonra bitti zaten normalde de adetim 3 gün surer
Ben memelerden korkuyorum zaten büyükler daha beter olacakCanım benimde pek bi kilom yok ama basen tarafı biraz geniş olunca korkuyorum açıkçasıaman sağlıklı olsunlarda başka bişi istemem
inşallah canım yaa hayırlısı artıkbence sen hamilesin balım cunku gec döllenme olustysa bu nrmal bnm arkadsımın batından 5 gun snra gelmeye baslamıstı kahverengi akıntısı sarmsıda gelmişti bence hamlesin sen bidaha sokma bişi hatta kızlar suan batında yada batı yakın olanlar ilişkiye grmeyın derim bn tutunsun yavrularnız bn öyle yptım :)
Olmaz olur mu ne agrilar çektim canım tansiyon bile düştü .. Eşim başka bisey var zannetti 4. Gün hastaneye gittim de öğrendim hele o kasık ve yumurtalık ağrısı yetti bana rahim ağrısını hiç söylemiyimişallah canım akşama kadar belli olur zaten yerleşme akıntısı sırasında ağrıda oldumu
inşallah canım zaten akşama kadar belli olur adet kanamasıysa eğer akşama kadar belli eder kendini zaten çoğalır kana döner hayırlısı artıkCanım geç döllenmeyse yerleşmede geç olur bir gün daha bekle bakalım
Geç döllenme dediğiniz nasıl oluyor mesela ben bu ay dr gittim bi baktıemak için 3 aydır deniyoruz olmuyor dedim yunurtalıklarıma baktı ve bugün çatlıyor dedi ilişki önerdi ben o yüzden bu ay çok hevesliydim... Yani o gün ilişkiye girdiğimde döllenmiş olmazmı?bence yapma derim cıkmaz üülürsün cünkü geç döllenme oluşunca kandada cıkmayabliyo bekle derim sana :)
Adet belirtileri ile aynıydı sadece çok fazla akıntı vardı su gibi onun dışında adet belirtilerinden ayırmak pek de mümkün olmuyor ..Yaa ne belirtileriniz olmuştu peki?
valla bnm memeler şişti he :)acyo uçlrı hfif krarmaya dnmüş sankm :)Ben memelerden korkuyorum zaten büyükler daha beter olacakbasenim de yok kilom da yok ama kemiklerim çok ağır geliyor vücudumun çoğu kemik ağırlığı çok fazla kalsiyum alıyorum ben normal zamanda da hayırlısı artık bir topik de gebelik kiloları için olur:))
bebeğim işte tamda o anda allah nasip etmeyebliyo yanı 24 saat yumurta canlı kalıyo 48 saat kadarda sperm vee bazen ayda 2 kez yumurtlaama gerceklesiyo biri tutmazsa bri tutuyo bunu yaradan allah belirliyo tabi tam olarak bilmiyom adetn kcncı gun catladı dedi sana drGeç döllenme dediğiniz nasıl oluyor mesela ben bu ay dr gittim bi baktıemak için 3 aydır deniyoruz olmuyor dedim yunurtalıklarıma baktı ve bugün çatlıyor dedi ilişki önerdi ben o yüzden bu ay çok hevesliydim... Yani o gün ilişkiye girdiğimde döllenmiş olmazmı?
valla bnm memeler şişti he :)acyo uçlrı hfif krarmaya dnmüş sankm :)
Bana da çok zor gelmişti beklemek çünkü ilk defa istiyordum Allah'a sukur oldu.. Ben adet olucam galiba derken 3 gün adet ağrısı çekip hicbisey gelmemişti hamile olduğumu öğrendim. 7 gün test için çok erken olabilir biraz daha bekle sabretBeklemek çok zor gerçekten çok zor... Acaba acaba diye düşünmekten beynimi yedim.
Adet belirtileri ile aynıydı sadece çok fazla akıntı vardı su gibi onun dışında adet belirtilerinden ayırmak pek de mümkün olmuyor ..
bebeğim işte tamda o anda allah nasip etmeyebliyo yanı 24 saat yumurta canlı kalıyo 48 saat kadarda sperm vee bazen ayda 2 kez yumurtlaama gerceklesiyo biri tutmazsa bri tutuyo bunu yaradan allah belirliyo tabi tam olarak bilmiyom adetn kcncı gun catladı dedi sana dr
Bana da çok zor gelmişti beklemek çünkü ilk defa istiyordum Allah'a sukur oldu.. Ben adet olucam galiba derken 3 gün adet ağrısı çekip hicbisey gelmemişti hamile olduğumu öğrendim. 7 gün test için çok erken olabilir biraz daha bekle sabret
Bir problem yoksa ve çatlamissa olabilir neden olmasın. Ama daha çok az zaman geçmiş catladiginin üzerine bekle derim8 şubatta adet olmuştum dr önce 22 martta gittim yumurta çapını hesaplayıp bana 25 ine tekrar gel dedi gittim o gün muayene oldum ve çatladığını söyledi..
aynen öyle :)uçlarda benim bir değişiklik yok ama meme çevresi ağrısı hiç geçmedi hele sabahları kalkmak zor oluyor buyudu de biraz .. Herkeste olacak diye bisey yok tabi.. Bazı kadınlar ne meme ağrısı ne bulantı hicbisey yaşamadan bitiriyor hamileliği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?