- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.901
Canım allah yardımcın olsun idrara sıkışık gitmeyi unutma hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar:)) 1 saat sonra doktorda kontrolüm var. Duanızı esirgemeyin inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla çok heyecanlandım:) Aracı nasıl sürücem bilemedim:))
Napıtın canım sonuç ne zaman çıkıyorGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin inşallah
işlerim bitince izin alıp çıkıcam canımNapıtın canım sonuç ne zaman çıkıyor
Hadi bakalım hayırlısı tatlım. Bi kandil müjdesi olur inşallahişlerim bitince izin alıp çıkıcam canım
hiç sanmıyorum ama inşallah canım zaten karar verdim eğer negatif çıkarsa bebek düşüncesini beynimden silicem ovulasyon testlerinide kaldırıcam görmiyceğim bi yere rahat olucam net e de girmiycem bebekle ilgili hiç bir şey düşünmüycem bir de öyle deneyelim bakalım çok takınca olmuyor çünküHadi bakalım hayırlısı tatlım. Bi kandil müjdesi olur inşallah
Aynen talım ben geçen sene temmuzda gittim doktora bebek isteği için yaş 34 olmuştu ikinci bebeğin vakti geçiyordu. sürekli takvime göre ilişki folik asit ovulaston testleri ile uğraştım. Bu ay ise zaten olmuyor diye hiç bişey yapmadım hatta ilişki bile çok az oldu. regl günümde ped koydum bekledim gelmedi gecikti dedim. ihtimal veremedim inanamadım ama oldu korunmayı bırakınca 8. ayda kafam rahatken rabbim nasip etti. Nasipten öte yol yok. Tevekkül et tatlım demekki hayırlı olan zamanın gelmesi lazımhiç sanmıyorum ama inşallah canım zaten karar verdim eğer negatif çıkarsa bebek düşüncesini beynimden silicem ovulasyon testlerinide kaldırıcam görmiyceğim bi yere rahat olucam net e de girmiycem bebekle ilgili hiç bir şey düşünmüycem bir de öyle deneyelim bakalım çok takınca olmuyor çünkü
Hadi bakalım hayırlı haberler al bizede habet ver inşallahevetttt kızlar sabah saat 7 buçukta kan verdim akşam 5 te çıkıcak snuc ve eşim alıcak snucu negatif cıkkarsa bni motive etme planlarıyla gelecekmiş eve garibim hala inanamıyo hamile olduğumabende hevesini kırmadım kocişimin bi rüya grdüm sabaha karşı bakalım snuc aynı mı çıkıcak bana duaedin bu arada kandiliniz mübarek olsun bacılarım :)
İnşallah görürsünüz canım insan bi garip oluyo görünceGünaydın kızlar:)) 1 saat sonra doktorda kontrolüm var. Duanızı esirgemeyin inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla çok heyecanlandım:) Aracı nasıl sürücem bilemedim:))
Canım benimki yumurtlama dönemindeki gibiydi ama daha az bi şekilde geliyodu, bazende sadece su gibi ıslanıyodum sadece ,Hamile arkadaşlar akintiniz nasildi? Yumurtlama dönemindeki gibimi yoksa losyon kivaminda mi?
Canim benim iki gün yumurtlama dönemindeki gibi geldi sonra su gibi geldi sonra iki gün sari geldi bugünde losyon kivaminda beyaz geldi galiba hamile deigilim hic hissetmiyordumCanım benimki yumurtlama dönemindeki gibiydi ama daha az bi şekilde geliyodu, bazende sadece su gibi ıslanıyodum sadece ,
Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)Kafanın rahat olması olumlu etkiliyor. Benim ilk cocugumda planlı olmuştu. Kafama taktığım için gününü şaşmayan regl im geçikmeye başlamıştı. Sabah akşam aklımdaydı. Sonra tatile gittik. Hiç aklıma bile getirmedim. Tatilin tadını çıkardım. Veeee o ay hamile kaldım. Şu mübarek günün yüzü hürmetine Allah' ım her isteyene en hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallah
Aaa canım yaa bizi bırakıcakmısın yaniBen de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)
selincim aynı düşüncedeyim seninle. Bu ay rahat olucam vak stres mahvetti bizi ikimizin de adetini geciktirdi. Ben de nete girip bişi okumıycam çünkü çok hevesleniyoruz. En azından oturup bekleriz gün saymayız. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)
Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?