2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Günaydın kızlar:)) 1 saat sonra doktorda kontrolüm var. Duanızı esirgemeyin inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla çok heyecanlandım:) Aracı nasıl sürücem bilemedim:))
Canım allah yardımcın olsun idrara sıkışık gitmeyi unutma hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hadi bakalım hayırlısı tatlım. Bi kandil müjdesi olur inşallah
hiç sanmıyorum ama inşallah canım zaten karar verdim eğer negatif çıkarsa bebek düşüncesini beynimden silicem ovulasyon testlerinide kaldırıcam görmiyceğim bi yere rahat olucam net e de girmiycem bebekle ilgili hiç bir şey düşünmüycem bir de öyle deneyelim bakalım çok takınca olmuyor çünkü

Aynen talım ben geçen sene temmuzda gittim doktora bebek isteği için yaş 34 olmuştu ikinci bebeğin vakti geçiyordu. sürekli takvime göre ilişki folik asit ovulaston testleri ile uğraştım. Bu ay ise zaten olmuyor diye hiç bişey yapmadım hatta ilişki bile çok az oldu. regl günümde ped koydum bekledim gelmedi gecikti dedim. ihtimal veremedim inanamadım ama oldu korunmayı bırakınca 8. ayda kafam rahatken rabbim nasip etti. Nasipten öte yol yok. Tevekkül et tatlım demekki hayırlı olan zamanın gelmesi lazım

Günaydın kızllarrrr Kandiliniz mübarek olsun inşallah kızlar yaa hamişlikten dolayı mide bulantılarım başladı ve ağız kokum olmaya başladı yarın için diş doktoruna randevu aldım ama sizde böyle bişi varmı? Nasıl önlem aldınız çok rahatsız oldum şu iki gündür önerilerinizi kütfen söyleyin

Kafanın rahat olması olumlu etkiliyor. Benim ilk cocugumda planlı olmuştu. Kafama taktığım için gününü şaşmayan regl im geçikmeye başlamıştı. Sabah akşam aklımdaydı. Sonra tatile gittik. Hiç aklıma bile getirmedim. Tatilin tadını çıkardım. Veeee o ay hamile kaldım. Şu mübarek günün yüzü hürmetine Allah' ım her isteyene en hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallah

Hadi bakalım hayırlı haberler al bizede habet ver inşallah

Günaydın kızlar:)) 1 saat sonra doktorda kontrolüm var. Duanızı esirgemeyin inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla çok heyecanlandım:) Aracı nasıl sürücem bilemedim:))
İnşallah görürsünüz canım insan bi garip oluyo görünce inşallah o duyguyu herkes yaşar canım

Canım benimki yumurtlama dönemindeki gibiydi ama daha az bi şekilde geliyodu, bazende sadece su gibi ıslanıyodum sadece ,
Canim benim iki gün yumurtlama dönemindeki gibi geldi sonra su gibi geldi sonra iki gün sari geldi bugünde losyon kivaminda beyaz geldi galiba hamile deigilim hic hissetmiyordum

Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)

Aaa canım yaa bizi bırakıcakmısın yani

selincim aynı düşüncedeyim seninle. Bu ay rahat olucam vak stres mahvetti bizi ikimizin de adetini geciktirdi. Ben de nete girip bişi okumıycam çünkü çok hevesleniyoruz. En azından oturup bekleriz gün saymayız. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Canım yok muymuş
Hayırlısı olsun tatlım inşallah bir gün olur.

Ben de bu ay hamilelik bölümlerine girmemeyi düşünüyorum.
Sürekli buna yoğunlaşmak olumsuz etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…