- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.881
Canim suna dikkat et.gecikme dediğimiz olay geçen ay 4ünde regl olduysan bu ayda 4ünü geçmeli.yani seninki 6gün değil 1gün gecikmiş.sen umudunu kaybetme çok streste yapma ama kanda çıkmayıp idrarda çıkması gibi bi durum tıbben olamaz.ıns canm ya ne kadar gzl yazmısssn amin suan 6 gun oluo canım gecelı gecen ay ayın 4unde oldum bu ay 1 ınde olmam gerekıodu ıste 28 gunde bırdı ıste
Tatlım korkma daha yeni dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.hcg artisinda anormallik varsa kanaman varsa dıs gebelik olabilir.ama kese görünmeden buna kesin bişey söylenemez.yani kesenin rahimde olmasi gerek çünkü.ama sende kese görünmesede henüz dr un herşeyi normal kabul edip seni cumartesi çagiŕmiş.boşuna stres yapma sakin ol.herşey yolunda şuan.En son ölçtürdüğümde 2500 civarı idi.
Canım banada aynısını dedi merak etme yenidir dahaKızlar bana bişey yazın. Doktor rahim duvarı kalınlaşmış ama kese görünmüyor henüz dedi. Dış gebelik falan değildir demi
Aaa benim eşim kendisi ikiz...Erkekten olmuyor mu yaniiiidoğru diyorsun evet ikiz genler anne tarafından gelecek. erkegin ikiz gebelikte bir rolü yok. olsaydı süper olurdu:) eşimin annesi ikiz:)) benimde annemin ananesi ikiz ama o bizi bulurmu bilemem:)
Evet canım hemde 5 6 haftaliktir inşallahbenim..hcg..1379..çıktı..bir..yıldır..hep..hayal..kırıklığı..acaba..hamilemiyimdir
Canım benim 5+5 de göründü ama dr mm olarak ölçüm yapamamıştı makine azcık eski geldi bana ama 6+1 de net olarak göründü 12,9 mm dedi, yolk sac dedikleri kesede vardı içinde embrio var dedi ama boyunu ölçemedi ve kalp atışı görünmüyo dedi. Ve kesenin içinde 9mm sıvı var dedi. 10 gün sonra inşallah kalp atşınıda duyarım canımKızlar bu kese cidden kaçıncı haftada belli oluo banada hamilesin dedi dr.ama kese yoktu yeni diye dimi şimdi arkadaşı teselli ettim ama benim de görülmemişti bi sorun yoktur dimi Allahını izniyle
Ay allah razı olsun senden yüreğime su serptin canım sağolasınTatlım korkma daha yeni dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.hcg artisinda anormallik varsa kanaman varsa dıs gebelik olabilir.ama kese görünmeden buna kesin bişey söylenemez.yani kesenin rahimde olmasi gerek çünkü.ama sende kese görünmesede henüz dr un herşeyi normal kabul edip seni cumartesi çagiŕmiş.boşuna stres yapma sakin ol.herşey yolunda şuan.
Canım 6 artı 1 derken hastamiyim yaniiCanım benim 5+5 de göründü ama dr mm olarak ölçüm yapamamıştı makine azcık eski geldi bana ama 6+1 de net olarak göründü 12,9 mm dedi, yolk sac dedikleri kesede vardı içinde embrio var dedi ama boyunu ölçemedi ve kalp atışı görünmüyo dedi. Ve kesenin içinde 9mm sıvı var dedi. 10 gün sonra inşallah kalp atşınıda duyarım canım
Canım inşallah vardır öncelikle, adetime 4 gün kala falan idrar testi yaptım çıkmadı, adet tarihimden 4 gün sonra kan tahlili verdim 3,7 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor şu an birşey görünmüyor ama testi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ben 3 gün sonra idrar testini yeniledim çok hafif belli 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net gördüm 2.çizgiyi. Ertesi gün doktora 2-3 kez idrar testi yaptım iki çizgi gördüm onun için geldim dedim çünki bir hafta dolmamıştı. Sonucum o gün 114.7 çıktıbir gün sonra 160, iki gün sonra 378 çıktı bir hafta sonrada 10658,6 çıktı. Böyle oldu tatlım ama bugün ultrasonda keseyi gördük 6+1 günlüğüm. Takvimden bakınca normal olması gereken tarihte döllenme olmuş ama niye bukadar geç çıktı anlamadım yani. Hayırlısı olaun canım azıcık uzun yazdım her ayrıntısıylaa
Çok iyi yaptın canım ya walla şimdi daha çok umutCanım inşallah vardır öncelikle, adetime 4 gün kala falan idrar testi yaptım çıkmadı, adet tarihimden 4 gün sonra kan tahlili verdim 3,7 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor şu an birşey görünmüyor ama testi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ben 3 gün sonra idrar testini yeniledim çok hafif belli 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net gördüm 2.çizgiyi. Ertesi gün doktora 2-3 kez idrar testi yaptım iki çizgi gördüm onun için geldim dedim çünki bir hafta dolmamıştı. Sonucum o gün 114.7 çıktıbir gün sonra 160, iki gün sonra 378 çıktı bir hafta sonrada 10658,6 çıktı. Böyle oldu tatlım ama bugün ultrasonda keseyi gördük 6+1 günlüğüm. Takvimden bakınca normal olması gereken tarihte döllenme olmuş ama niye bukadar geç çıktı anlamadım yani. Hayırlısı olaun canım azıcık uzun yazdım her ayrıntısıylaa
Canım inşallah vardır öncelikle, adetime 4 gün kala falan idrar testi yaptım çıkmadı, adet tarihimden 4 gün sonra kan tahlili verdim 3,7 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor şu an birşey görünmüyor ama testi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi. Ben 3 gün sonra idrar testini yeniledim çok hafif belli 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net gördüm 2.çizgiyi. Ertesi gün doktora 2-3 kez idrar testi yaptım iki çizgi gördüm onun için geldim dedim çünki bir hafta dolmamıştı. Sonucum o gün 114.7 çıktıbir gün sonra 160, iki gün sonra 378 çıktı bir hafta sonrada 10658,6 çıktı. Böyle oldu tatlım ama bugün ultrasonda keseyi gördük 6+1 günlüğüm. Takvimden bakınca normal olması gereken tarihte döllenme olmuş ama niye bukadar geç çıktı anlamadım yani. Hayırlısı olaun canım azıcık uzun yazdım her ayrıntısıylaa [/QUOTE
Ay iyi yaptın uzun yazarak senin adına çok sevindim inşallah Hayırlısıyla kucağına alırsın bebisini.. ben şimdi daha da umutlandim inşallah benimde oledir 1 gün sonra 1.7 di 3. Günü bitiriyorum ve hiç adet sancim yok normal günümde hafif ağrı vurdu geçti daha da bişe yok test yapmaya korkuyorum 1 hafta geçsin de ole test yaparım diorum tekrar teşekkür ederim canim
yok cnm ole degıl :) ben takvım ındırdım o yuzden o hesaplıo benım ayın 1 ınde olmam gerekıodu benımCanim suna dikkat et.gecikme dediğimiz olay geçen ay 4ünde regl olduysan bu ayda 4ünü geçmeli.yani seninki 6gün değil 1gün gecikmiş.sen umudunu kaybetme çok streste yapma ama kanda çıkmayıp idrarda çıkması gibi bi durum tıbben olamaz.
kesinlikle hamilesin bacımm :)benim..hcg..1379..çıktı..bir..yıldır..hep..hayal..kırıklığı..acaba..hamilemiyimdir
ay..inşallah..allahım..herkese..nasip.etsin..Evet canım hemde 5 6 haftaliktir inşallah
dualarımız..seninle..evetttt kızlar sabah saat 7 buçukta kan verdim akşam 5 te çıkıcak snuc ve eşim alıcak snucu negatif cıkkarsa bni motive etme planlarıyla gelecekmiş eve garibim hala inanamıyo hamile olduğumabende hevesini kırmadım kocişimin bi rüya grdüm sabaha karşı bakalım snuc aynı mı çıkıcak bana duaedin bu arada kandiliniz mübarek olsun bacılarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?