2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

canım senin neden kese gözükmedi doktor birşey dedimi bununla ilgili? hcg nde yüksek değilmiydi? karından mı baktı vajinalmı?
Karından baktı tatlım vajinal yapmayalım boşuna dedi cumartesiye görünür inşallah. Şimdi bende evhamlandım neden gözükmedi acaba

Ya kızlar ben ayın 1 inde doktora gittimde degerim 493,56 ydı. Bugün yine kan tahlili yaptırdım sonuçlar yarın Allah kısmet ederse inşallah . Kaç olmuştur sizceee yani yükselmiştir dimi

Ya kızlar ben ayın 1 inde doktora gittimde degerim 493,56 ydı. Bugün yine kan tahlili yaptırdım sonuçlar yarın Allah kısmet ederse inşallah . Kaç olmuştur sizceee yani yükselmiştir dimi
Yükselmistir, bende ilk yaptırdığım zaman 454 cikmisti iki gün sonra 1047ye çıkmıştı içini ferah tut canım

Ay inşaallah canım ya korkuyoRum da ya gereksiz şeylerden bazı insanlar çok korkutuo yok sole olur
Onlar halt etmiş surekli felaket senaryoları ile insanların içini karartmaktan başka bir halt ettikleri yok.. Hiç birini kafaya takma sakın ol gayet güzel bir değer

Kızlar bana bişey yazın. Doktor rahim duvarı kalınlaşmış ama kese görünmüyor henüz dedi. Dış gebelik falan değildir demi

yarın..gidecem..bugun..internetten..sonuçlarıma..baktım..inş..ya..1..yıldır..hep.testlere..para..koymaktan..yoruldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…