- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.861
En garantisi tekrarla testi bacim :)bncede ole yapıyım belkı de :) cok sagolun
Karından baktı tatlım vajinal yapmayalım boşuna dedi cumartesiye görünür inşallah. Şimdi bende evhamlandım neden gözükmedi acabacanım senin neden kese gözükmedi doktor birşey dedimi bununla ilgili? hcg nde yüksek değilmiydi? karından mı baktı vajinalmı?
Aşılamanin nasl olduğunu bilmiyorum canım ben sadece klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı o kdraşılama nasıl oluyo
Canım kaç gundur dünya zehir oldu bana bulantilar yüzünden hicbisey yiyemez hale geldim surekli bulantı yaşıyorum.. Kaç gün var adetine canım benimLady Strawberry nerelrdesin canımmm napim nezman yaptrsam kan testini bekleyecek halim kalmadı
15 gün sonra yapılıyor canım kan testikızlar adetime 9 gün var kan versemmi catlatma iğnesinden kaç gün sonra yapılıyor kan testi(
Yükselmistir, bende ilk yaptırdığım zaman 454 cikmisti iki gün sonra 1047ye çıkmıştı içini ferah tut canımYa kızlar ben ayın 1 inde doktora gittimde degerim 493,56 ydı. Bugün yine kan tahlili yaptırdım sonuçlar yarın Allah kısmet ederse inşallah . Kaç olmuştur sizceee yani yükselmiştir dimi
Onlar halt etmiş surekli felaket senaryoları ile insanların içini karartmaktan başka bir halt ettikleri yok.. Hiç birini kafaya takma sakın ol gayet güzel bir değerAy inşaallah canım ya korkuyoRum da ya gereksiz şeylerden bazı insanlar çok korkutuo yok sole olur
Hamilesinnnnnnnnnbenim..hcg..1379..çıktı..bir..yıldır..hep..hayal..kırıklığı..acaba..hamilemiyimdir
benim..hcg..1379..çıktı..bir..yıldır..hep..hayal..kırıklığı..acaba..hamilemiyimdir
Karından baktı tatlım vajinal yapmayalım boşuna dedi cumartesiye görünür inşallah. Şimdi bende evhamlandım neden gözükmedi acaba[/
Değerin o an kaçtı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?