2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

bu konu üzerinde inandığım bir yöntem ve faydasını çevremdeki herkes gördü. balgurmesi.com dan satın aldığım propolis polen arı sütü karışımı krem bal mevcut bunları düzenli kullandığınızda kesinlikle faydasını görebilirsiniz.

canlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah tez vakitte alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :)dualarım sizinle bacılarım

nasıl yani reglin mi başladı anlamadım, dün kan vermiştin bugün alacaktın sonucu ? bekle bakalım belki kesilir yine kaç gündür ara kanama yaşıyorsun bence sonucunu bi al kafan rahatlasın.

Ya kızlar ben kafama göre birşey yaptım size sormak istedim bi dün hani gittim kan verdim dedim ya sağlık olana 2 tüp kan aldılar benden ben hem beta hcg yi tekrar bakayım diye gittim hemde.. demir eksikliği falan varmı diye gittim sizce 2 tüp aldılar ya hani bebekte ufacık bir kandan ibaret ya özellikle bu günlerde hiç dobra gidişte doktor istiomu böyle kan tahlilleri hiç iki tüp kan veren oldumu acilllll kızlar

Canım benim ilk öğrendiğim gün 4 tüp sağlık ocağında 5 tüpte hastaneden almışlardı merak etme vücudun kan üretiyo kafanı takma buna

Peki canım bilgin varmı hastaneye gittimde Dr. Da istiomu hani demir eksikliği kansızlık vs için
Valla canım benim tüm değerlerime bakıldı hepsine, kan grubuma bile bakılmış. Doktor herhangi bi problem olmadığını söyledi normelde akdeniz anemisi taşıyıcıyım kan değerim düşük çıktı ama sorun değil dedi ve decavit vitamin ilacı verdi onu kullanıyorum, normalde 3.aydan sonra verilen bi ilaçmış ama bana erken verdi okadar.

Canım onda bişey yok kendine stres yapacak şey arama. Vücut sürekli kan üretir merak etme üstelik 2 tüp 5 tüp bunlar çok az kanlar gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…