- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.921
Hayirli olsun canim hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtin varmiydi?Kızlar Allahıma şükürler olsun gördük keseyi. Minicik şey nasıl da mutlu ediyor insanı.Şükürler olsun bu mübarek kandilde. 5 hafta 6 günlükmüşüm:)
Canımmmm çok sevindim hadi hayırlı olsunKızlar Allahıma şükürler olsun gördük keseyi. Minicik şey nasıl da mutlu ediyor insanı.Şükürler olsun bu mübarek kandilde. 5 hafta 6 günlükmüşüm:)
amin bacım inşaallah :)Hadi bakalım hayırlı haberler al bizede habet ver inşallah
Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)
canlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah tez vakitte alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :)dualarım sizinle bacılarımselincim aynı düşüncedeyim seninle. Bu ay rahat olucam vak stres mahvetti bizi ikimizin de adetini geciktirdi. Ben de nete girip bişi okumıycam çünkü çok hevesleniyoruz. En azından oturup bekleriz gün saymayız. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
ayyyy hadi darısı bnm basıma :)Kızlar Allahıma şükürler olsun gördük keseyi. Minicik şey nasıl da mutlu ediyor insanı.Şükürler olsun bu mübarek kandilde. 5 hafta 6 günlükmüşüm:)
nasıl yani reglin mi başladı anlamadım, dün kan vermiştin bugün alacaktın sonucu ? bekle bakalım belki kesilir yine kaç gündür ara kanama yaşıyorsun bence sonucunu bi al kafan rahatlasın.Ben de aslında hiç takma huyum yoktur ama yaşım geçiyor diye elimde olmadan stres yaptım günü gününe gelen reglim bile şaştı şimdi gelmeye başladı anca sökülüyor ödüm koptu gelmeyecek diye endişe yaptım bide bebeği falan bıraktım bu iyi bir ders oldu bana aslında artık burayada giemiycem kızlar hepiniz Allah a emanet olun duayla sevgiyle kalın bir gün hamile kalırsam gelir güzel haberi ilk size veririm inşaAllah :)
Canım benim ilk öğrendiğim gün 4 tüp sağlık ocağında 5 tüpte hastaneden almışlardı merak etme vücudun kan üretiyo kafanı takma bunaYa kızlar ben kafama göre birşey yaptım size sormak istedim bi dün hani gittim kan verdim dedim ya sağlık olana 2 tüp kan aldılar benden ben hem beta hcg yi tekrar bakayım diye gittim hemde.. demir eksikliği falan varmı diye gittim sizce 2 tüp aldılar ya hani bebekte ufacık bir kandan ibaret ya özellikle bu günlerde hiç dobra gidişte doktor istiomu böyle kan tahlilleri hiç iki tüp kan veren oldumu acilllll kızlar
Yani hani bebek anca oluşmaya başlıo ya o yüzden korktum cokCanım benim ilk öğrendiğim gün 4 tüp sağlık ocağında 5 tüpte hastaneden almışlardı merak etme vücudun kan üretiyo kafanı takma buna
Peki canım bilgin varmı hastaneye gittimde Dr. Da istiomu hani demir eksikliği kansızlık vs içinCanım benim ilk öğrendiğim gün 4 tüp sağlık ocağında 5 tüpte hastaneden almışlardı merak etme vücudun kan üretiyo kafanı takma buna
Valla canım benim tüm değerlerime bakıldı hepsine, kan grubuma bile bakılmış. Doktor herhangi bi problem olmadığını söyledi normelde akdeniz anemisi taşıyıcıyım kan değerim düşük çıktı ama sorun değil dedi ve decavit vitamin ilacı verdi onu kullanıyorum, normalde 3.aydan sonra verilen bi ilaçmış ama bana erken verdi okadar.Peki canım bilgin varmı hastaneye gittimde Dr. Da istiomu hani demir eksikliği kansızlık vs için
o senin aklına sokanın aklına şaşim bn neden öyle bişi olsunki vucut kanı üretiyo zaten sen takma kafanı byle seylere anın tadını çıkartBirisi aklıma soktu da .
Canım onda bişey yok kendine stres yapacak şey arama. Vücut sürekli kan üretir merak etme üstelik 2 tüp 5 tüp bunlar çok az kanlar gönlünü ferah tutYa kızlar ben kafama göre birşey yaptım size sormak istedim bi dün hani gittim kan verdim dedim ya sağlık olana 2 tüp kan aldılar benden ben hem beta hcg yi tekrar bakayım diye gittim hemde.. demir eksikliği falan varmı diye gittim sizce 2 tüp aldılar ya hani bebekte ufacık bir kandan ibaret ya özellikle bu günlerde hiç dobra gidişte doktor istiomu böyle kan tahlilleri hiç iki tüp kan veren oldumu acilllll kızlar
Sağol canım rahatlattiniz beni ya bugün biraz rahim ve kaşık ağrım oldu onun üstüne söyledide of neyse coksagolluno senin aklına sokanın aklına şaşim bn neden öyle bişi olsunki vucut kanı üretiyo zaten sen takma kafanı byle seylere anın tadını çıkart
Çok sağol canimmmCanım onda bişey yok kendine stres yapacak şey arama. Vücut sürekli kan üretir merak etme üstelik 2 tüp 5 tüp bunlar çok az kanlar gönlünü ferah tut
sen kulagın kapa öyle dyenlere bilmeden konuşup can sıkıyolar gel bize sorSağol canım rahatlattiniz beni ya bugün biraz rahim ve kaşık ağrım oldu onun üstüne söyledide of neyse coksagollun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?