2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

nldu..sonuç

selam kizlar benimde yardiminiza ihtiyacim var bu ay duphaston adli ilac kullandim adetin 12 gununden 25 gunine kadar dun bitti adet olajakmiş gibi agrim var yardimcim olurmusunuz teşekurler şimdiden

Kaç çıktıki değerin ve adetin geldimi?
Yoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo iste

Aynen öyle. Dr un adına neden konuşuyor. En sağlıklısı başka birine gitmen. Çevremde çok gördüm ben. Ultrasonda bebeğine geri deyipte başka Dr a gittiğinde normal nesi geri diyenleri. Bunun gibi bir sürü örnek

Canım benimde ilk önce değerim 3,7 çıktı,sağlık ocağındaki doktor yok gibi ama adet olmazsan bir hafta sonra tekrar bakalım kana dedi. Sağlık ocağındaki bu şekil biliyoda o kadın nasıl kimyasal olduğunu anlamışli. Bekle canım sen bi hafta daha. Kimyasalda değerim daha yüksek çıkıp birden düşüyo be kanama başlıyo. Sende kanama yok başka bişi yok kimyasal diyo manyakmıdır nedir bunlar yaa insanın moralini bozmak içinler tam

arkadaşlar..ben..uzun..yılar..beklememde..sonra.hcg..1379..çıktıgını..ve..hamiler.oldugumu..öğrendim..p.tesi..randevum..var..ama.sanki..adet..olacakmışım..gibi..agrılarım..oluyor..çok..korkuyorum..bu.kimyasal..gebeliğin..olma..oranı..varmıdır..ilk.defa.duyuyorum

Korkma canım o ağrılar hepimizde oluyor gayet normal. Bu arada hayırlı olsun bebişin doğal yollamı oldu

Kizlar dun namaz kildim dua ettim esmaul husna çektim bir dua vardi onu okuyup uyursan dilediğini bir şeyi rüyamda gosteriyormus Rabbim. Bende okudum uyudum ve hamilelik için dua ettim rüyamda ben hamile değildim ama ablam hamileydi çok net hatirlamiyorum ruyayi 19 rakami vardi 19 günlük mu 19 haftalikmi hatırlamiyorum.

Canım benim Allah gönlüne ve gönlümüze göre versin inşallah Allahtan ümit kesilmez .bekle biraz daha bakalim hiç belli olmaz.bak bugün mübarek cuma günü 3 aylara da gedik. Aç ellerini semaya duanı yap Allahım izniyle sana da bizlerede tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…