- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.961
nldu..sonuçevetttt kızlar sabah saat 7 buçukta kan verdim akşam 5 te çıkıcak snuc ve eşim alıcak snucu negatif cıkkarsa bni motive etme planlarıyla gelecekmiş eve garibim hala inanamıyo hamile olduğumabende hevesini kırmadım kocişimin bi rüya grdüm sabaha karşı bakalım snuc aynı mı çıkıcak bana duaedin bu arada kandiliniz mübarek olsun bacılarım :)
Gebeliktede bu ağrılar oluyor canımselam kizlar benimde yardiminiza ihtiyacim var bu ay duphaston adli ilac kullandim adetin 12 gununden 25 gunine kadar dun bitti adet olajakmiş gibi agrim var yardimcim olurmusunuz teşekurler şimdiden
Yoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo isteKaç çıktıki değerin ve adetin geldimi?
Aynen öyle. Dr un adına neden konuşuyor. En sağlıklısı başka birine gitmen. Çevremde çok gördüm ben. Ultrasonda bebeğine geri deyipte başka Dr a gittiğinde normal nesi geri diyenleri. Bunun gibi bir sürü örnekYoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo iste
Canım benimde ilk önce değerim 3,7 çıktı,sağlık ocağındaki doktor yok gibi ama adet olmazsan bir hafta sonra tekrar bakalım kana dedi. Sağlık ocağındaki bu şekil biliyoda o kadın nasıl kimyasal olduğunu anlamışli. Bekle canım sen bi hafta daha. Kimyasalda değerim daha yüksek çıkıp birden düşüyo be kanama başlıyo. Sende kanama yok başka bişi yok kimyasal diyo manyakmıdır nedir bunlar yaa insanın moralini bozmak içinler tamYoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo iste
Canım benimde ilk önce değerim 3,7 çıktı,sağlık ocağındaki doktor yok gibi ama adet olmazsan bir hafta sonra tekrar bakalım kana dedi. Sağlık ocağındaki bu şekil biliyoda o kadın nasıl kimyasal olduğunu anlamışli. Bekle canım sen bi hafta daha. Kimyasalda değerim daha yüksek çıkıp birden düşüyo be kanama başlıyo. Sende kanama yok başka bişi yok kimyasal diyo manyakmıdır nedir bunlar yaa insanın moralini bozmak içinler tam
Korkma canım o ağrılar hepimizde oluyor gayet normal. Bu arada hayırlı olsun bebişin doğal yollamı olduarkadaşlar..ben..uzun..yılar..beklememde..sonra.hcg..1379..çıktıgını..ve..hamiler.oldugumu..öğrendim..p.tesi..randevum..var..ama.sanki..adet..olacakmışım..gibi..agrılarım..oluyor..çok..korkuyorum..bu.kimyasal..gebeliğin..olma..oranı..varmıdır..ilk.defa.duyuyorum
evet..eşimde..sorun..vardıı..bebeginizin..olma..oranı..%7..dediler.ama.çok..şükür..şuan.p.tesi..tam..ögrenecemKorkma canım o ağrılar hepimizde oluyor gayet normal. Bu arada hayırlı olsun bebişin doğal yollamı oldu
bide..ben..çalışıyorum..sizleri..takip..ederken..hem..gözyaşlarım..akardı..artık..bende..üyeyimevet..eşimde..sorun..vardıı..bebeginizin..olma..oranı..%7..dediler.ama.çok..şükür..şuan.p.tesi..tam..ögrenecem
hiç..ama..hiçç...bişeyy..sadace...iştahım..bayabay..bi.arttıı..ve..hiç..uyuyamıyorumm
Göğüs agrin kasik agrin yoktu yani benim yarin adet günüm ve hic belirtim yok canim o yüzden sordumhiç..ama..hiçç...bişeyy..sadace...iştahım..bayabay..bi.arttıı..ve..hiç..uyuyamıyorumm
Ayni benimde öyleydi canım iştah açlığı ve uykusuzlukhiç..ama..hiçç...bişeyy..sadace...iştahım..bayabay..bi.arttıı..ve..hiç..uyuyamıyorumm
Senin değerin yuksek canim korkmahamile..olduguma..sevinirken..şidide..bu..kimyasal..gebeliği..duydum
Canım benim Allah gönlüne ve gönlümüze göre versin inşallah Allahtan ümit kesilmez .bekle biraz daha bakalim hiç belli olmaz.bak bugün mübarek cuma günü 3 aylara da gedik. Aç ellerini semaya duanı yap Allahım izniyle sana da bizlerede tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.Yoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?