2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yani.canım aynen öyle dur Helek daha
Ya yok cnim benim sen sakın ol.Allahını izniyle hiiiicccc bişey olmaz sen dua et guzelim emin ol herşey yoluna girecektir bak gör. Sen bi dra git öyle anca anlarsın net sonucu

Yani.canım aynen öyle dur Helek daha

Ya yok cnim benim sen sakın ol.Allahını izniyle hiiiicccc bişey olmaz sen dua et guzelim emin ol herşey yoluna girecektir bak gör. Sen bi dra git öyle anca anlarsın net sonucu
aynen öyle yapıcam bacım bnm

Ne kadar kullan dedi canım pki
şimdi balım bana verirken şöyle dedi hamilelik oluşmadan 3 ay önce başlamak lazım folik asiti dedi ve bana bu ilacı hamile kalıncaya kadar kulln dedi ve hamile kldıktan snrada kullnmaya devam et dedi biz bu folik asiti hamlelik öncesi 3 ay ve hamle kaldıktan snraki 3 ay byunca kullnmasını öneriyoruz dedi yanı gnde 1 tane almam gerktgini syledi bnde öyle ypıyorum

Ya kizlar ben şimdi ilk ayın 1 inde dra gittimde 493,56 çıkmıştı hamilesin dedi ama kese görünmüyor henüz dedi. 15 gün sonra gel demişti bende 10 gün sonra gitcem Allah nasip ederse insallah. Normal dir dimi kesenin görünmemesi ... birde bana haftada iki folbiol iç dedi ama herkes hergün iç dio ne yapmalıyım birde bende demir eksikliği kansızlık aşırı derecede Dvitamin eksikliği b 12 eksikliği çıktı. Pazartesi gitcem inşallah

tabikide nrmal bacım 5 6 haftalıkken görünüyo snırım bnce gayet normal sıkma cnını :)

Bana haftada 2 iç dedi gittim yer vakif gureba nin kadın doğumuyou. 15 gün sonra gebe poliklinik. Gel falan dedi bende haftada 2 ıciom o yüzden.

Bana haftada 2 iç dedi gittim yer vakif gureba nin kadın doğumuyou. 15 gün sonra gebe poliklinik. Gel falan dedi bende haftada 2 ıciom o yüzden.
valla bunu ilkkez duyuyorum cnm haftada ikimi dedi yoksa gnde iki mi tuhaf geldi bana sen bnce gebe poliknlne git bacım en garantsi bna bnm dr dedğim gbi dedi şaşrdımm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…