2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah

M Mutsuzum10581 canim sendemi hamilesin hayirli olsun senindemi öyle göğüs AĞRIsI gibi belirgin yoktu umarim benimde bebeğim benimledir hic belirtim yok
Evet canım benim.benim göğüs ağrım vardı hala da var . Ara ara kasık ağrısı vs. Amsabunlar adet dönemine yaklaşınca da oluyor.kimsin de hiç belirti olmuyor arkadaşım. Üzülme kötüyu çağırma bende bunu yapıyordum ama artık umutlu ol.

Çok sağol. Birde herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok bunda unutma bende de ilk uykusuzluk iştah sonra normale döndü tabi .ve kaşık ağrısı oldu ama herkeste olacak diye birşey yok

Benim gün geçtikçe hassasiyetini korudu göğüslerim.sen kan tahlili yaptrdunmi

Canım bizede diyeydin duanın adını :))))

Evet canım sende he eee. Nerden bilecek o kız ya doktotra görünmeden hemen ümitlerini kaybetme sakin bi git bakalım dra o NE diyecek sen deil miydin bana halt etmiş o bilmiş insanlar diyen

Öyleymiş canım burda da yazıyordu şu imzanın altında :) korkma normal

sence bi sıkıntı yoktur dimi geç dllnme flan cnkü bn hamilelik belirtisini kaç gndur hat safaada yasıyorum acayip mdem bulanıyo acayip basım dnyo

hiç sorma ya eşimde snuç almaya gtmiş snirli gldi eve koymuşlar ufak uşakları masa basına ondan snrda niye adam dverler diyo snucu istiyorum dedi kızda grsen 16 17 yasında dedi bi snucu getiremedi dedi bide bana mal mal knustu dedi yok bn seni dra gtrcem dedi o hastanedeki drum cok iyi hayatta alttan muyene etmiyo ve bi bakışta üstten neyin var neyin yom şıp dye syluyo sana tedavnide yapıyo drek ona gtrcek özel hastane orası bide düşün

şimdi gerizekalı dicem tam yeri demenin de işte dün bni bi greydnizz buz kestim buz knusmakta ble zrlandım hemde nası ya eşimi grene kadar tık yok onu bi grdüm sağnak gbi akmaya basladı yaslar knusamadım eşim ağlama dedikçe daha cok ağladım veabalim bynuna olsun onların anlamadan etmeden ne knusuyolarsa

kalbini..ferah..tut

Evet canım sende he eee. Nerden bilecek o kız ya doktotra görünmeden hemen ümitlerini kaybetme sakin bi git bakalım dra o NE diyecek sen deil miydin bana halt etmiş o bilmiş insanlar diyen
he ya hiç soerma bacım ama düşünsene pozitif düşünüp bekle sonra kendni bilmez briri çıksın içine edip bıraksın işte sana bnu demek istedim knusurlar anca bilmeden dün yreğime iniyodu görümceme anlattım durumu bekle sen ne anlar onlar dedi bazen küçük olunca kanda çıkmayabliyo dedi artar değerin dedi bn senelerce o testleri yaptım hiç bana öyle cıkmadı dedi sende var bebek korkma dedi artacak değerin grde bak dedi yoksa zr kndme gelrdim bn

Arkadaşlar bende ki akıntı yoğunlaştı. Dün yumurta akı kıvamında akışkan bir halde akıntım oldu. Akşam gene sol yumurtalık tarafımda ara ara hafif sancı hissettim. İdrara çıkmam sıklaştı. Cinsel isteğim arttı. Bunlar yumurtlama belirtisi değil mi? Ancak sabah test yaptım. Boş daire çıktı yani daha LH hormonum tam yükselmemiş. İçindeki çizgiye bakınca eskisi kadar silik değil biraz daha koyulaşmış ama hala örnekteki kadar koyu değil. Bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor? Çatlama oluyor yani??

Bu arada dün akşamı değerlendirdik. Üstüne de yarım saat kadar bacaklarımı duvara dayadım altıma yastık koydum yattım.

sen bu akşmıda degerlndr çok koyu çıkmıyo zaten bnde kullandım akşam testi tekrarla bak baklım aynıysa üç günü degerlendr derim sana mhtemelen yumurtlamıssın akıntına bakılırsa sen akşam tekrarla testi bence

Allah herkese diledigini tez zamanda gerceklestirsin. Bende klomen ve prenglly kullandim 11. Gunum pazartesi kan testi yaptircam bakalim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…