- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.981
yoktu..canım..suan..bile..gögüs.agrım..yok.inş..sendede..öyle..olur..dualarım..seninleGöğüs agrin kasik agrin yoktu yani benim yarin adet günüm ve hic belirtim yok canim o yüzden sordum
Canım Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallahKizlar dun namaz kildim dua ettim esmaul husna çektim bir dua vardi onu okuyup uyursan dilediğini bir şeyi rüyamda gosteriyormus Rabbim. Bende okudum uyudum ve hamilelik için dua ettim rüyamda ben hamile değildim ama ablam hamileydi çok net hatirlamiyorum ruyayi 19 rakami vardi 19 günlük mu 19 haftalikmi hatırlamiyorum.
Evet canım benim.benim göğüs ağrım vardı hala da var . Ara ara kasık ağrısı vs. Amsabunlar adet dönemine yaklaşınca da oluyor.kimsin de hiç belirti olmuyor arkadaşım. Üzülme kötüyu çağırma bende bunu yapıyordum ama artık umutlu ol.M Mutsuzum10581 canim sendemi hamilesin hayirli olsun senindemi öyle göğüs AĞRIsI gibi belirgin yoktu umarim benimde bebeğim benimledir hic belirtim yok
Çok sağol. Birde herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok bunda unutma bende de ilk uykusuzluk iştah sonra normale döndü tabi .ve kaşık ağrısı oldu ama herkeste olacak diye birşey yokEvet canım benim.benim göğüs ağrım vardı hala da var . Ara ara kasık ağrısı vs. Amsabunlar adet dönemine yaklaşınca da oluyor.kimsin de hiç belirti olmuyor arkadaşım. Üzülme kötüyu çağırma bende bunu yapıyordum ama artık umutlu ol.
Benim gün geçtikçe hassasiyetini korudu göğüslerim.sen kan tahlili yaptrdunmiEvet canım benim.benim göğüs ağrım vardı hala da var . Ara ara kasık ağrısı vs. Amsabunlar adet dönemine yaklaşınca da oluyor.kimsin de hiç belirti olmuyor arkadaşım. Üzülme kötüyu çağırma bende bunu yapıyordum ama artık umutlu ol.
inşş..canım...benimm..tüm..ailem..havalara..uçtu..ben..sonucu..ögrendiğimde.saatlerce..agladım.titreyerek..allah..herrkesin..yüzünü..güldürsün..o..tedaviler..kimseye..göstermesin..allahımSenin değerin yuksek canim korkma
Canım bizede diyeydin duanın adını :))))Kizlar dun namaz kildim dua ettim esmaul husna çektim bir dua vardi onu okuyup uyursan dilediğini bir şeyi rüyamda gosteriyormus Rabbim. Bende okudum uyudum ve hamilelik için dua ettim rüyamda ben hamile değildim ama ablam hamileydi çok net hatirlamiyorum ruyayi 19 rakami vardi 19 günlük mu 19 haftalikmi hatırlamiyorum.
Evet canım sende he eee. Nerden bilecek o kız ya doktotra görünmeden hemen ümitlerini kaybetme sakin bi git bakalım dra o NE diyecek sen deil miydin bana halt etmiş o bilmiş insanlar diyenYoo gelmedi 3.50 cikmis ben bndna bi halt anlamadim guvenemedim nedense oraya baska hastaneye gdecem ya pazartesi grumcem bile sen dediklerine bakma yeni olunca kanda cikmiyo bazen dedi o kiz nerden biliyo kimyasal olup olmadini dedi dr un demesi lazim dedi hala adet yok beyaz akintilar devam ediyo iste
Ayyy ne kadar güzell inan çok sevindim canım.. bol bol dinlen kendini pek yormaevet..eşimde..sorun..vardıı..bebeginizin..olma..oranı..%7..dediler.ama.çok..şükür..şuan.p.tesi..tam..ögrenecem
Öyleymiş canım burda da yazıyordu şu imzanın altında :) korkma normalkızlar bişi srcam bnm bu sabah burnm kanmış pıhtılaşmıs içinde neyse sabh gecti tabi snra demin azgıma demir tadı geliyodu midem kalktı lavabya gttım tükürdüm kan geldi az gene gerçi burnum gene tıkalı sizce normalmi hamilelikte olan seymi kafam karstı
sence bi sıkıntı yoktur dimi geç dllnme flan cnkü bn hamilelik belirtisini kaç gndur hat safaada yasıyorum acayip mdem bulanıyo acayip basım dnyoAynen öyle. Dr un adına neden konuşuyor. En sağlıklısı başka birine gitmen. Çevremde çok gördüm ben. Ultrasonda bebeğine geri deyipte başka Dr a gittiğinde normal nesi geri diyenleri. Bunun gibi bir sürü örnek
hiç sorma ya eşimde snuç almaya gtmiş snirli gldi eve koymuşlar ufak uşakları masa basına ondan snrda niye adam dverler diyo snucu istiyorum dedi kızda grsen 16 17 yasında dedi bi snucu getiremedi dedi bide bana mal mal knustu dedi yok bn seni dra gtrcem dedi o hastanedeki drum cok iyi hayatta alttan muyene etmiyo ve bi bakışta üstten neyin var neyin yom şıp dye syluyo sana tedavnide yapıyo drek ona gtrcek özel hastane orası bide düşünCanım benimde ilk önce değerim 3,7 çıktı,sağlık ocağındaki doktor yok gibi ama adet olmazsan bir hafta sonra tekrar bakalım kana dedi. Sağlık ocağındaki bu şekil biliyoda o kadın nasıl kimyasal olduğunu anlamışli. Bekle canım sen bi hafta daha. Kimyasalda değerim daha yüksek çıkıp birden düşüyo be kanama başlıyo. Sende kanama yok başka bişi yok kimyasal diyo manyakmıdır nedir bunlar yaa insanın moralini bozmak içinler tam
kalbini..ferah..tutşimdi gerizekalı dicem tam yeri demenin de işte dün bni bi greydnizz buz kestim buz knusmakta ble zrlandım hemde nası ya eşimi grene kadar tık yok onu bi grdüm sağnak gbi akmaya basladı yaslar knusamadım eşim ağlama dedikçe daha cok ağladım veabalim bynuna olsun onların anlamadan etmeden ne knusuyolarsa
he ya hiç soerma bacım ama düşünsene pozitif düşünüp bekle sonra kendni bilmez briri çıksın içine edip bıraksın işte sana bnu demek istedim knusurlar anca bilmeden dün yreğime iniyodu görümceme anlattım durumu bekle sen ne anlar onlar dedi bazen küçük olunca kanda çıkmayabliyo dedi artar değerin dedi bn senelerce o testleri yaptım hiç bana öyle cıkmadı dedi sende var bebek korkma dedi artacak değerin grde bak dedi yoksa zr kndme gelrdim bnEvet canım sende he eee. Nerden bilecek o kız ya doktotra görünmeden hemen ümitlerini kaybetme sakin bi git bakalım dra o NE diyecek sen deil miydin bana halt etmiş o bilmiş insanlar diyen
türk..telekomda..satış..destek..uzmanı..olarakk.çalışıyorum..canım..beni..zorlarsa..direkk..çıkarım..amaAyyy ne kadar güzell inan çok sevindim canım.. bol bol dinlen kendini pek yorma
sen bu akşmıda degerlndr çok koyu çıkmıyo zaten bnde kullandım akşam testi tekrarla bak baklım aynıysa üç günü degerlendr derim sana mhtemelen yumurtlamıssın akıntına bakılırsa sen akşam tekrarla testi benceArkadaşlar bende ki akıntı yoğunlaştı. Dün yumurta akı kıvamında akışkan bir halde akıntım oldu. Akşam gene sol yumurtalık tarafımda ara ara hafif sancı hissettim. İdrara çıkmam sıklaştı. Cinsel isteğim arttı. Bunlar yumurtlama belirtisi değil mi? Ancak sabah test yaptım. Boş daire çıktı yani daha LH hormonum tam yükselmemiş. İçindeki çizgiye bakınca eskisi kadar silik değil biraz daha koyulaşmış ama hala örnekteki kadar koyu değil. Bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor? Çatlama oluyor yani??
Bu arada dün akşamı değerlendirdik. Üstüne de yarım saat kadar bacaklarımı duvara dayadım altıma yastık koydum yattım.
Allah yardım etsin tatlım ben ilk hamileliğimde çalışmıştım bundada çalışıyorum kendini bildiğin sürece bişey olmaz inşallahtürk..telekomda..satış..destek..uzmanı..olarakk.çalışıyorum..canım..beni..zorlarsa..direkk..çıkarım..ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?