- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.021
namaz kılarken banada oluyodu özellikle orta bölümde bide kızlar bn o snuca inmıyorum yani hal adet yok ve akıntımda coğaldı wc ye gittimde peceteye cok yoğun bi akıntı geldi ve bn sadece merktan baktım iki parmak arasında gayette cok uzuyodu beyazımsı bi akıntı ve onu grdükten snra eminim ki artacak değer kuvvetli bişeklde hissedyorum zaten mide bulntılarım da hala devam edyo sudan ble tiksinyorum yok ya bncede bi on gn gacmiş olsun pazartesi gdecem dr a daha iyi olacak çunku bu ay ilkkez byle oldum ben senn adınada cok sevndm bcımmm :)anlatamam sana hayırlı olsun bacım :)Hayır yoktu. Sadece test yaptırmadan 3 gün önce sol kasığım fena şekilde ağrıyordu namaz kılamıyordum. Dr aradım test yap bakalım dedi o kadar ağrımaması lazım. Dün yaptım 76,25 çıktı. Hayırlı olsun dedi dr secinçten hüngür hüngür ağladım. Hastanede herkes bana bakıp yanıma geldiler
Teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese versn bu mübarek gün yüzü suyu hürmetnenamaz kılarken banada oluyodu özellikle orta bölümde bide kızlar bn o snuca inmıyorum yani hal adet yok ve akıntımda coğaldı wc ye gittimde peceteye cok yoğun bi akıntı geldi ve bn sadece merktan baktım iki parmak arasında gayette cok uzuyodu beyazımsı bi akıntı ve onu grdükten snra eminim ki artacak değer kuvvetli bişeklde hissedyorum zaten mide bulntılarım da hala devam edyo sudan ble tiksinyorum yok ya bncede bi on gn gacmiş olsun pazartesi gdecem dr a daha iyi olacak çunku bu ay ilkkez byle oldum ben senn adınada cok sevndm bcımmm :)anlatamam sana hayırlı olsun bacım :)
amn bacım amn bnde hmileyim ama durum braz karısık kanda deger düşük çıktı bnce geç dllenme o yzden dşük çıktı bnce ege rolmasaydı idrarda cıkmazdıÇok t
Teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese versn bu mübarek gün yüzü suyu hürmetne
Kaç çıktı? Kaç günlükamn bacım amn bnde hmileyim ama durum braz karısık kanda deger düşük çıktı bnce geç dllenme o yzden dşük çıktı bnce ege rolmasaydı idrarda cıkmazdı
5 gn gckti bgün 6. gnm dün yaptım 3,50 cıktı daha önce hiç byle cıkmazdı deger ve belirtilerimde var acayip şklde bu ay cok değişik oldumKaç çıktı? Kaç günlük
ya kızlar sylemesi ayıptır hala gaz kaca yasıyorum yav bana srmuyo mubarek bu ay fena oldum he altust oldum he mde bulntıları cabası
Hayır yoktu, hatta hiçbir şey hissetmiyordum. Tamamen umutsuzluğa kağılmıştım ama çok şükür bırakmadı beniHayirli olsun canm belirtilerin varmiydi yada nelerdi
pazartesi gdcem kndi drumaE bir dr danışmadın mı ki
hberlesriz bcım inşllh yukselir bnmki sen içini rht tut sennki yükslicek inşallhInşallah hayırlısı olur. Benim d değerlerimin yükselmesi lazım p.tesi gününe
inşllah balım ya varya suan bile agzıma kadar gliyo ydklerim boğazım yandı ya kac kere yuttum ya midem ağzima bi geliyo sorma bn inmam kötü bişi olduna hadi çocuk yok dyelim tüm bnlar ne nye hala devm etsin çnkü testi yaptıktan önce ygunlaştı blrtiler kn testine kadarda devam etti hala devam ediyo ve bugun akıntım daha cok gelmeye başladı uzuyan cnsinden nedense inanasım glmiyo içimden gelmiyo yükselicekmiş gbi geliyo değer banada inşaallah yükselecek bacım dua edin bana bnm dualarım sznle pazartesi druma bi gdeyim bakaluıım nolcak içimde gzel bi his var yaInşallah bitanemseninki d yükselsin banane banane
Folio verdi benimki. Dgk ödemiyor bunuKızlar bisey sorcam size Dru folbiol veren varmı
Canım bence yükselecek. Bozma moralini. Düşünmemeye çalış. Kendini farklı şeylere yönlendir. Senin değerin yükselecek bebeğini ve kendini sitrese soktuğunla kalacaksın.kızlar cnm sıkkın moralim bozuk artacak dimi bu andır değer pozitif düşünmeye moralimi dzeltmeye calısıyorum ama cok zor ya offf offf allah yardım etsin bze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?