- 9 Mayıs 2015
- 154
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.401
Fransadayim bendeHangi ülkedesin?ben ingiltere deyim.
Canım aynı stres bendede oluyor bencede en kesin sonuc kan tahlili bende bu hafta beklivem regli olmassam kan tahlili yaptırıcam hakkımızda hayırlısı allah hayırlısını nasip etsin.Kesinlikle bu sefer de hamile degilim ozaman neden gecikiyor stresi basliyor.Allahim hepimizi evlat sahibi yapsin insallah.Bizlerin de sinavi bu sanirim umarim en kisa zamanda gerceklesir dilegimiz.
Amin inşallah ne zamandır istiyorsunuz kiSu zamana kadar silik bile olsa ilk defa gormustum ikinci cizgiyi bakalim nolcak merakla beklemedeyim.Bu hafta olmazsam kan testi yaptiririm artik.Dilerim Allah hepimizin yuzune guler.
İnşallah gönlüne göre olur beklemek zor yanılmak daha zor kolay değilmis bu işlerSu zamana kadar silik bile olsa ilk defa gormustum ikinci cizgiyi bakalim nolcak merakla beklemedeyim.Bu hafta olmazsam kan testi yaptiririm artik.Dilerim Allah hepimizin yuzune guler.
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ki yumurtlamanın üzerinden yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyoda ondan sordumKesinlikle bu sefer de hamile degilim ozaman neden gecikiyor stresi basliyor.Allahim hepimizi evlat sahibi yapsin insallah.Bizlerin de sinavi bu sanirim umarim en kisa zamanda gerceklesir dilegimiz.
18.gün yumurtlama olduysa yaklaşık 32.gün adet olman gerekir yani bende öyle oldu ilk defa 23.gün yumurtlama oldu ve tam 38.gün adet oldumYalnız benim aklımda bir soru var arkadaşlar ben normalde gecen ay ovulasyon testi kullandım.Normalde 28 gunde regli oluyorum 14.gunde yumurtlama günüm ama ben ovulasyon yestinde pozitifi 18gunde gördüm ve değerlendirdim acaba hec dölşenme olmus olanilirmi?kafamda deli sorularrr.
1 senedir deniyiruz ama duzenli degil.binde sperm testi yaptirmistik sayi dusuk cikti o yuzden tedirginim.ustune bende adet gecikmesi yasiyorum bu 2 aydir bakalim bu ay iyi bir doktor secip bi rayina oturtucaz napmamizbgerekiyorsa artik.27yasindayim bklm ne zamn olcak.Amin inşallah ne zamandır istiyorsunuz ki
Anladım ozaman birazdaha beklemeliyim bugun 30.gün iki gın daha beklemeliyim doğrumu anladım acaba?18.gün yumurtlama olduysa yaklaşık 32.gün adet olman gerekir yani bende öyle oldu ilk defa 23.gün yumurtlama oldu ve tam 38.gün adet oldum
Arkadaşım bana doltorum demişdiki eger hiç reglin şaşmazken benek denediğimde gecikme oluyorsa rahim kendini gebelige hazırlarmış o yuzden gecikme olurmus birde esine kevi boynuzu yedirmemi tavsiye ederim yada pekmezi1 senedir deniyiruz ama duzenli degil.binde sperm testi yaptirmistik sayi dusuk cikti o yuzden tedirginim.ustune bende adet gecikmesi yasiyorum bu 2 aydir bakalim bu ay iyi bir doktor secip bi rayina oturtucaz napmamizbgerekiyorsa artik.27yasindayim bklm ne zamn olcak.
Evet maalesef beklemelisiniz arada 2-3 gün oynayabilirAnladım ozaman birazdaha beklemeliyim bugun 30.gün iki gın daha beklemeliyim doğrumu anladım acaba?
Anladım tşk ederim.Evet maalesef beklemelisiniz arada 2-3 gün oynayabilir
INSALLAH CIKAR HAYIRLISI:)Şuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar
KAN TESTIMI, ADETIN UZERINDEN GECTIMIŞuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar
Rabbim hayırlısını versin inşallah çıkarŞuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar
evet kan testi bugun geceli 5.gun yinede endiseliyim 2 yildir bekliyorum inanmak zor geliyo galibaKAN TESTIMI, ADETIN UZERINDEN GECTIMI
aynen orasi oyle adete yakin olmaz ya deyip biraktim bugune geldim bakalimRabbim hayırlısını versin inşallah çıkarçok sıkmayın kendinizi herşeyi oluruna bırakın her ihtimali düşünün
olur ıns olmasa bıle mayıs calısmalara devam edıorussevet kan testi bugun geceli 5.gun yinede endiseliyim 2 yildir bekliyorum inanmak zor geliyo galiba
inşşşşŞuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?