2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kesinlikle bu sefer de hamile degilim ozaman neden gecikiyor stresi basliyor.Allahim hepimizi evlat sahibi yapsin insallah.Bizlerin de sinavi bu sanirim umarim en kisa zamanda gerceklesir dilegimiz.
Canım aynı stres bendede oluyor bencede en kesin sonuc kan tahlili bende bu hafta beklivem regli olmassam kan tahlili yaptırıcam hakkımızda hayırlısı allah hayırlısını nasip etsin.

Su zamana kadar silik bile olsa ilk defa gormustum ikinci cizgiyi bakalim nolcak merakla beklemedeyim.Bu hafta olmazsam kan testi yaptiririm artik.Dilerim Allah hepimizin yuzune guler.
İnşallah gönlüne göre olur beklemek zor yanılmak daha zor kolay değilmis bu işler

Yalnız benim aklımda bir soru var arkadaşlar ben normalde gecen ay ovulasyon testi kullandım.Normalde 28 gunde regli oluyorum 14.gunde yumurtlama günüm ama ben ovulasyon yestinde pozitifi 18gunde gördüm ve değerlendirdim acaba hec dölşenme olmus olanilirmi?kafamda deli sorularrr.

Kesinlikle bu sefer de hamile degilim ozaman neden gecikiyor stresi basliyor.Allahim hepimizi evlat sahibi yapsin insallah.Bizlerin de sinavi bu sanirim umarim en kisa zamanda gerceklesir dilegimiz.
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ki yumurtlamanın üzerinden yaklaşık 14 gün sonra adet olunuyoda ondan sordum

18.gün yumurtlama olduysa yaklaşık 32.gün adet olman gerekir yani bende öyle oldu ilk defa 23.gün yumurtlama oldu ve tam 38.gün adet oldum

Amin inşallah ne zamandır istiyorsunuz ki
1 senedir deniyiruz ama duzenli degil.binde sperm testi yaptirmistik sayi dusuk cikti o yuzden tedirginim.ustune bende adet gecikmesi yasiyorum bu 2 aydir bakalim bu ay iyi bir doktor secip bi rayina oturtucaz napmamizbgerekiyorsa artik.27yasindayim bklm ne zamn olcak.

Arkadaşım bana doltorum demişdiki eger hiç reglin şaşmazken benek denediğimde gecikme oluyorsa rahim kendini gebelige hazırlarmış o yuzden gecikme olurmus birde esine kevi boynuzu yedirmemi tavsiye ederim yada pekmezi

Şuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…