- 9 Mayıs 2015
- 154
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.381
4. gün mü 21. gün mü anlayamadım, 4. günse sana dr progesteron baktır demiş olmasın,b-hcg için daha çok erken.4.gün bugün catlatma iğnesi oldum bu ay doktorun test yap dediği tarih bugün aslında ama kapalı bugün yarın gidicem bende iğneden sonra 21. Günüm
Adet günü geçeli 4 gün olmuş yumurtlama günü geçeli 21 gün4. gün mü 21. gün mü anlayamadım, 4. günse sana dr progesteron baktır demiş olmasın,b-hcg için daha çok erken.
Hayır olmaz diye biliyorum ben doktora danışmıştım yurtdışına bile uçabilirsiniz demişti.Ama tabiki sizde bir doktorunuza danışın derim.Amin inşallah sizce hamileysem uzun yolculuk zararlı olur mu bir haftalığına turkiyeye gideceğiz
Yumurtlama günü değil çatlama olalı 21. GünAdet günü geçeli 4 gün olmuş yumurtlama günü geçeli 21 gün
İnşallah bakalım hamilelik kesinlessin soracagim bir dusuk yaptım bunda da olur diye korkuyorumHayır olmaz diye biliyorum ben doktora danışmıştım yurtdışına bile uçabilirsiniz demişti.Ama tabiki sizde bir doktorunuza danışın derim.
Korkma hiç aklına bile getirme sen önlemini al gerisi allahtan böyle düşün ve kafayı çok takmaİnşallah bakalım hamilelik kesinlessin soracagim bir dusuk yaptım bunda da olur diye korkuyorum
İnşallah canım aslında ilki oturduğum yerde dustu ona bakarsam ama olmazsa da gitmem daha önemli değil yaKorkma hiç aklına bile getirme sen önlemini al gerisi allahtan böyle düşün ve kafayı çok takma
Aynen hemde canını sıkma altarnetif tıp o kadar ilerledik.Benim eltim 40 yaşında bebek sahibi oldu şimdi kızı 3 yaşında hem çok akıllı hemde çok güzel.onunda nasibinde bu varmış kim bilir bizimkiler ne zaman.Ama yinede bugünkü günümüze şükürler olsunİnşallah canım aslında ilki oturduğum yerde dustu ona bakarsam ama olmazsa da gitmem daha önemli değil ya
Doğru haklisin herkesin hakkında hayırlısı inşallah senden güzel haber gelirAynen hemde canını sıkma altarnetif tıp o kadar ilerledik.Benim eltim 40 yaşında bebek sahibi oldu şimdi kızı 3 yaşında hem çok akıllı hemde çok güzel.onunda nasibinde bu varmış kim bilir bizimkiler ne zaman.Ama yinede bugünkü günümüze şükürler olsun
Arkadaşım sen yinede doktoruna danış nederse öyle yap ben yurt dışında yasıyorum daha öncede bir düşügüm var hamilelikde ilk 4ay burda yasak ucak seyehati.İnşallah bakalım hamilelik kesinlessin soracagim bir dusuk yaptım bunda da olur diye korkuyorum
Sagol canım bende yurt disindayim kan testi gelsin hemen konuşacağım dojtorumla hayırlısı gitmesemde olurArkadaşım sen yinede doktoruna danış nederse öyle yap ben yurt dışında yasıyorum daha öncede bir düşügüm var hamilelikde ilk 4ay burda yasak ucak seyehati.
Hangi ülkedesin?ben ingiltere deyim.Sagol canım bende yurt disindayim kan testi gelsin hemen konuşacağım dojtorumla hayırlısı gitmesemde olur
Bazı testler yanıltıcı oluyor.Bence kaset testlerle aklınızı bulandırıp vakit harcamayın.Yarın kan tahlili verseniz daha iyi olur.Kizlr size sonucumu gondermistim bugun al bi test markasiyla yaptim bir baktim idrari doktum once ilk cizgi bile gorunmedi silik bir ilk cizgi olustu sonra dedim bu bozuk heralde biraktim zaman gecince ilk cizgi belirmis biraz ama ikinci cizgi yok.ilk testimi gordunuz ikincisinde cikmadi nolcak bilmiyorum
Büyük ihtimal 2.test yanlış olabilir.Çünkü ben hemen ilk çizgi hemen beliriyo diye biliyorum.Rabbim hakkınızda hayırlısını versinKizlr size sonucumu gondermistim bugun al bi test markasiyla yaptim bir baktim idrari doktum once ilk cizgi bile gorunmedi silik bir ilk cizgi olustu sonra dedim bu bozuk heralde biraktim zaman gecince ilk cizgi belirmis biraz ama ikinci cizgi yok.ilk testimi gordunuz ikincisinde cikmadi nolcak bilmiyorum
Kesinlikle bu sefer de hamile degilim ozaman neden gecikiyor stresi basliyor.Allahim hepimizi evlat sahibi yapsin insallah.Bizlerin de sinavi bu sanirim umarim en kisa zamanda gerceklesir dilegimiz.Bazı testler yanıltıcı oluyor.Bence kaset testlerle aklınızı bulandırıp vakit harcamayın.Yarın kan tahlili verseniz daha iyi olur.
Su zamana kadar silik bile olsa ilk defa gormustum ikinci cizgiyi bakalim nolcak merakla beklemedeyim.Bu hafta olmazsam kan testi yaptiririm artik.Dilerim Allah hepimizin yuzune guler.Büyük ihtimal 2.test yanlış olabilir.Çünkü ben hemen ilk çizgi hemen beliriyo diye biliyorum.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?