- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.421
Senin kadar en az bizde heyecanlıyız rabbim utandırmasınevet kan testi bugun geceli 5.gun yinede endiseliyim 2 yildir bekliyorum inanmak zor geliyo galiba
Zaten çoğu sorun 6 haftadan sonra başlar ben 6. Haftama girdiğim zaman ekşimem ve mide bulantılarım hemen başlamıştı ve yemyeşil su kusuyordum tabi yinede doktoruna mutlaka sor ama bi sorun olmaz diye biliyorumkızlar..benimde.sorum..olacak..6+1..hamileyim..ama.iki..gündür..sankii..bogaz..kısmımdan..başlayan..ekşime..ve..koku..hissediyorum..acaba..neydendir..ramdevumda..26nisan
amin insallah verdim kani geldim oglene belli olacak insallah ilk buraya yazacagimSenin kadar en az bizde heyecanlıyız rabbim utandırmasın
amin insallah verdim kani geldim oglene belli olacak insallah ilk buraya yazacagim
Ayyyyy hadi inşallahamin insallah verdim kani geldim oglene belli olacak insallah ilk buraya yazacagim
canım...çok...sağol..Zaten çoğu sorun 6 haftadan sonra başlar ben 6. Haftama girdiğim zaman ekşimem ve mide bulantılarım hemen başlamıştı ve yemyeşil su kusuyordum tabi yinede doktoruna mutlaka sor ama bi sorun olmaz diye biliyorum
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banacanım...çok...sağol..
ses yokŞuan teste gidiyorum heyecandan karnım agriyo çıkmayacak diye korkuyorum sonra sil baştan inşallah pozitif çıkar
Almamıştırki daha saat 1 de mesaises yokcıkmasada sıkma canını arkadasım
ses yokcıkmasada sıkma canını arkadasım[/QUO hayirlisi canim yapacak birsey yok cikmasada beklicem ciksada ama insallah cikar umutlar tavan
selam canim sende var mi cocuk biraz sohbet edelim de zaman gecsin ya yoksa gecmiyoses yokcıkmasada sıkma canını arkadasım
benım kızım var 10 yasında ıkıncıyı yaptk 11 nısanda beklemedeyım:)selam canim sende var mi cocuk biraz sohbet edelim de zaman gecsin ya yoksa gecmiyo
ben..8.30da..gitmştim..saat..5.30kadar..işkenceydi..resmen..bide..özel..hastane..makinaları..bozulmuştuselam canim sende var mi cocuk biraz sohbet edelim de zaman gecsin ya yoksa gecmiyo
ohh masallah size bagislasin cok sanslisiniz ki bir tane var biz onun icin ugrasiyoruz.insallah ikincide hemen gelir bekletmezbenım kızım var 10 yasında ıkıncıyı yaptk 11 nısanda beklemedeyım:)
insallah guzel sonuclar alirsin bende 8.30 gibi verdim bakalim kacta geliyor mail ile calisiyor burdakilerben..8.30da..gitmştim..saat..5.30kadar..işkenceydi..resmen..bide..özel..hastane..makinaları..bozulmuştu
had..inş..ben..belki..100defa..aradım:)...artık..kalbim..dayanmadı..çalıştığım..yerin..patronuna..arattırdım..kendii.aradı..ben..dışarı..kaçtıminsallah guzel sonuclar alirsin bende 8.30 gibi verdim bakalim kacta geliyor mail ile calisiyor burdakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?