- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.361
Hayırlısı cnm inş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın...İki gebelik geçirdim ilk ay gebe kaldım ama eşimin isteğiyle aldırmak zorunda kaldım (gürültü kavga tabi)6ay sonra tek korunmasız ilişkide tekrar hamile kaldım ondada haberim olmadığı için bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı anamoli oldu ve 3 ay sonra alındı üzerinden altı ay geçti 3 aydır deniyoruz ama tık yok maalesef geçen ay kafaya çok taktığım için adetim gecikti hemde 1 hafta normalde 3 gün erken olurdu işte benim çetelem
Ovulasyon günümü 6 gün geçti beklemedeyim ama bişey hissetmiyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin ama gerçekten anlayamıyorum diğerlerinde hiçbir çaba sarfetmeden oldu ama bu kez olmuyor amuda bile kalktım vallahi:)2.kürtajdan bu yana vitaminden dolayı 8 kilo aldım acaba onun etkisimi 66 oldum ama öyle kilolu durmuyorum Boyum 163 anlamadım gitti ama tabi yinede rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinÇok üzüldüm gerçekten inşallah olur iki kere olmuş bir daha olur sıkma canını sadece güzel değerlendirin verilen fırsatı illaki olur Allahın izniyle şuan da var mı birşeyler
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı cnm inş en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın...
Aynen Rabbim ol deyince olur ama insanda kafaya takıyor bir yerde hepimiz için hayırlısı olsunValla istemezsin Allah nasip eder uygun gorur istersin nasip etmez her şeyde bir hayır var demekki belki de en hayirlisini nasip edecek inşallah olur o süreçte geçen zamanda çok yoruyor insanı bir dusuk yaptım iki yıldır olmuyor kısmet demekki
Cok tatli insanlarsiniz insalllah hamileyimdirBelkiinşallah hamiledir her isteyene nasip olsun
Rabbım gönlüne gore versın cnm...Ins.cnm duamiz seninle.iyi guzel haberlerini bekliyommmm
Yani gögüslerimde hassasiyet var halsizlik var canım bişey yapmak istemiyor ama bu moral bozuklugundanda olabilir.arada hafif midem bulaniyor.bunun dısında adet agrılarım zaman zaman var ama kayboluyor sadece gögüslerimde sızı var[/Q
Canım belirtilein aynı hamilelik belirtileri.İnsaallah sende hamilesin :))
Bende yaptım 2kere ama negatif malesef ama halen adetim gelmedi cok garip bir durum inşallah hayırlı haberler alırızEvet cnm hemde iki defa yaptim negatifp.tesi kan testi yapacam.bakalim.
Mevsim değişikliğinden ve strestende oluyor haberiniz olsun Benim adetim geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti ve ben bu sebeplere bağladım.Geç yumurtlama olmuştu bendeBende yaptım 2kere ama negatif malesef ama halen adetim gelmedi cok garip bir durum inşallah hayırlı haberler alırız
Kaç gün geçti?Yarın teste gideceğim ama biraz korkuyorum bana cesaret verin kızlar
İnşallah tutmuştur:) rabbim hayırlısını versin gebelik testinde de çıkar herhalde yumurtlamadan 21 gün geçtiyse.Neyse inşallah rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın.Yapta kurtul testini vallahi bazen bekleme evresinde 1 dk bile insanı yoruyor.4.gün bugün catlatma iğnesi oldum bu ay doktorun test yap dediği tarih bugün aslında ama kapalı bugün yarın gidicem bende iğneden sonra 21. Günüm
Dediğiniz gibide olabilir tabi ama şimdiye kadar mevsim değişikliği beni hiç etkilemedi ve bugun itibari ile akıntım var seffaf renkde afedersiniz acaba sizdede oldumu mevsim degişikliğinden sebep böyle bişey ?Mevsim değişikliğinden ve strestende oluyor haberiniz olsun Benim adetim geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti ve ben bu sebeplere bağladım.Geç yumurtlama olmuştu bende
Size bişey diyeyimmi.Testim negatif çıktı ama kan verdim haftasonuna kaldığı için 4 gün sonra çıkacaktı sonucu kendimi tamamen hamile hissediyordum hatta anneme bile dedim.mide bulantısı sık idrara çıkma göbek bölgesinde acıma göğüs ucunda koyulaşma vs vs...ama test sonucu gelmeden kırmızılar geldi.Fakat akıntım çok fazlaydı ama beyazdı yani bembeyaz.Tabi hamile de olabilirsiniz ama ben aksi bir sonuçla karşılaşırsınız diye pek umutlanmanızı tavsiye etmem.Yoksa sonrası çok büyük bir yıkım oluyoDediğiniz gibide olabilir tabi ama şimdiye kadar mevsim değişikliği beni hiç etkilemedi ve bugun itibari ile akıntım var seffaf renkde afedersiniz acaba sizdede oldumu mevsim degişikliğinden sebep böyle bişey ?
Amin inşallah isteyen herkesin ki olur inşallah uç yıldır bekliyoruz inşallah bu sefer birşey olmaz yarın ola hayrola bakalım garanti olsun diye evde bu sefer test yapmadım korkum başka birşey çıkıp ondan adet gecikmesi olur diye burdakileri okuyunca ole düşünmeye başladımİnşallah tutmuştur:) rabbim hayırlısını versin gebelik testinde de çıkar herhalde yumurtlamadan 21 gün geçtiyse.Neyse inşallah rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın.Yapta kurtul testini vallahi bazen bekleme evresinde 1 dk bile insanı yoruyor.
Kötü şeyler getirmeyin bence rabbim hayırlısını versin inşallahAmin inşallah isteyen herkesin ki olur inşallah uç yıldır bekliyoruz inşallah bu sefer birşey olmaz yarın ola hayrola bakalım garanti olsun diye evde bu sefer test yapmadım korkum başka birşey çıkıp ondan adet gecikmesi olur diye burdakileri okuyunca ole düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?