- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.461
Ya arkadaslar neden cikmiyo 5 gun oldu...(
Kan testi yaptır istersen onda varsa çıkarYa arkadaslar neden cikmiyo 5 gun oldu...(
benimkisi 4 nisandı cnmson adetın ılk gunu hangısı senın. benım29 mart ılk gunu
benimkisi 4 nisandı cnm
bu arada eşin illa yap diyorsa sende yap nolcak cnm çıkmazsa bikaç gün daha bekler öyle yaparsın[/ben işteyım almış o akşam yapacagım:))
benımde reglıme dort gun var ama sunu bılıorumkı hamıle kalınca ates basıyo goguslerden baslıo yanıo yanıKizlar benimde afetime 3~4 gun var kasiklarim cokk agriyo belimde ve kasiklarim sis sik sik idrara cikiyorum Bebistir ins hamile olanlarda boyle seyler uasadi mi cevap yazin lutfen
peki akıntın varmı? bende çok merak ediyorum bu ilk belirtileri, bilgisi olan lütfen yazsınKizlar benimde afetime 3~4 gun var kasiklarim cokk agriyo belimde ve kasiklarim sis sik sik idrara cikiyorum Bebistir ins hamile olanlarda boyle seyler uasadi mi cevap yazin lutfen
cnm umudunu yitirme mayıs ayı çalışmalara devam sende İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlısıylaNe yazıkki benimki negatif çıktı
ya..sana..bişey..diyimmi..canım..önce..benimkinede..negatif..dediler.1..hafta..sonra..tekrar..yaptım..kırmızı..gelene..kadar..umudnu..yitirme..lütfenHayırlısı inşallah bir anda değeri 853 girince hamileyim sandım sevindim o kadar ama karşısında negatif yazıyormuş gormedim sok oldum tabi
Rabbim herseyin hayirlisini versin gec olsun guc olmasin.soyle dusun zamani gec saniyoruz ama omrumuzu biliyormuyuz ki belkide omrumuz uzun ve hala bebek icin erkendi bu zamana kadar olumlu dusunelimHayırlısı inşallah bir anda değeri 853 girince hamileyim sandım sevindim o kadar ama karşısında negatif yazıyormuş gormedim sok oldum tabi
MAŞALLAH cnm güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH bizede dua etselam kızlar.<haftaya salı gününe randevu aldım.çok heyecenlıyım :)))
Yanı ne bilim kan testi en doğrusu deniliyor başka umudum kalmadıya..sana..bişey..diyimmi..canım..önce..benimkinede..negatif..dediler.1..hafta..sonra..tekrar..yaptım..kırmızı..gelene..kadar..umudnu..yitirme..lütfen
banada..kan..yapmışlardı..canım..umudunu..kaybetmeYanı ne bilim kan testi en doğrusu deniliyor başka umudum kalmadı
Hayırlısı o zaman canım inşallah sizlere nasip olurbanada..kan..yapmışlardı..canım..umudunu..kaybetme
amin..inşş..Hayırlısı o zaman canım inşallah sizlere nasip olur
Sen Ne yaptın canım inşallah güzel haber verirsin bize
had..inş..ben..belki..100defa..aradım:)...artık..kalbim..dayanmadı..çalıştığım..yerin..patronuna..arattırdım..kendii.aradı..ben..dışarı..kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?