2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar benimde afetime 3~4 gun var kasiklarim cokk agriyo belimde ve kasiklarim sis sik sik idrara cikiyorum Bebistir ins hamile olanlarda boyle seyler uasadi mi cevap yazin lutfen

son adetın ılk gunu hangısı senın. benım29 mart ılk gunu
benimkisi 4 nisandı cnm
bu arada eşin illa yap diyorsa sende yap nolcak cnm çıkmazsa bikaç gün daha bekler öyle yaparsınçok heycan oluyor böyle beklerken hatta piskolojik olarak bütün belirtileride yaşıyor insan

Kizlar benimde afetime 3~4 gun var kasiklarim cokk agriyo belimde ve kasiklarim sis sik sik idrara cikiyorum Bebistir ins hamile olanlarda boyle seyler uasadi mi cevap yazin lutfen
benımde reglıme dort gun var ama sunu bılıorumkı hamıle kalınca ates basıyo goguslerden baslıo yanıo yanı

peki akıntın varmı? bende çok merak ediyorum bu ilk belirtileri, bilgisi olan lütfen yazsın

Hayırlısı inşallah bir anda değeri 853 girince hamileyim sandım sevindim o kadar ama karşısında negatif yazıyormuş gormedim sok oldum tabi

Hayırlısı inşallah bir anda değeri 853 girince hamileyim sandım sevindim o kadar ama karşısında negatif yazıyormuş gormedim sok oldum tabi
Rabbim herseyin hayirlisini versin gec olsun guc olmasin.soyle dusun zamani gec saniyoruz ama omrumuzu biliyormuyuz ki belkide omrumuz uzun ve hala bebek icin erkendi bu zamana kadar olumlu dusunelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…