- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.501
Hahahahhaha tam dayaklik heee vallahi yerinde olmak istemezdimSorma canimnnm resmen coktum gidip yattım eve geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp güldü yoksa daha uzatacakmis duyunca bıraktım kendimi ağladım yaa essek işte. Nolcak
Emin ol ben bile istemezdim ama allha sukur hamileyim yarın doktoru arayacagim inşallah sorun cikmazHahahahhaha tam dayaklik heee vallahi yerinde olmak istemezdim
Canım cok sevindim saglıklı bir şekilde kucagınada alırsın inşallahKızlar eşim sağolsun şaka yapmış bana negatif diye bende inandim hamileymisim çok sukur
Canim sen adete kac gun kala iliskiye girdin hamileymssin cok sevindimaynen orasi oyle adete yakin olmaz ya deyip biraktim bugune geldim bakalim
Bi antibiyotik butun iltihapi soker atar canim ben kalinir dye biliyorum ama kişiden kişiye degisirrKızlar bişe sormak istiyorum cevaplarinizi bekliyorum idrar yollarında iltihaplanma varken hamile kalınır mı
çok..sevindimm.canımSorma canimnnm resmen coktum gidip yattım eve geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp güldü yoksa daha uzatacakmis duyunca bıraktım kendimi ağladım yaa essek işte. Nolcak
bendede.var..canım..binlerce..şükürrSen Ne yaptın canım inşallah güzel haber verirsin bize
benim...yengeme..fitil..verdiler..1..haftada..kaldı..cnmBi antibiyotik butun iltihapi soker atar canim ben kalinir dye biliyorum ama kişiden kişiye degisirr
Allah tamamına erdirsin inşallah doğduğunu evlendiğini herşeyi görürsün canım hayırlı olsunbendede.var..canım..binlerce..şükürr
Sagol canım darısı başına ben bu ay catlatma iğnesi oldum adetten sonra 12. Gunumde doktor yunurtan olmuş dedi iğneyi vurduk ertesi gün ondan sonra ve bir gün arayla iki gün daha denedik o kadar sanırım onlardan birinde tuttuCanim sen adete kac gun kala iliskiye girdin hamileymssin cok sevindim
Bende kendime gore anlatayım adete bir hafta on gün kala başlıyor beyaz akıntı sonra sarı oluyor sonrada kahverengi olunca adet olurum bu ay sarida kaldı arada beyaz oluyo yine ama hala azda olsa varGecen haftalarda akintim vardi simdi yok
inşş...canım..ya..alışıyorum..bide..okdar..tedirginimkii..baa.klsa..yataktan..hiç..çıkmamAllah tamamına erdirsin inşallah doğduğunu evlendiğini herşeyi görürsün canım hayırlı olsun
Valla ben yatiyorum kaynanam sağolsun hiçbirşey yapma otur yat diyo
inşş...canım..ya..alışıyorum..bide..okdar..tedirginimkii..baa.klsa..yataktan..hiç..çıkmam
malesef...ben..çalışıyorum..canımValla ben yatiyorum kaynanam sağolsun hiçbirşey yapma otur yat diyo
SEN..NERE..İKAMET..EDİYOSUN
malesef...ben..çalışıyorum..canım
O zaman kolay gelsin canim
malesef...ben..çalışıyorum..canım
Ya cnm bugun camur gibi lekelenme oldu.kan testi yaptm yarin cikacak.bu camur gibi lekelenme ne bilgin var miYumurtlama donemin gec olabilir yumurtan gec catlamis olabilir tatlim bnm arkadsimin oyle oldu 20 gun sonra ogrendi hamile oldugunu birde sitres kaynaklida gecikmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?