2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sorma canimnnm resmen coktum gidip yattım eve geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp güldü yoksa daha uzatacakmis duyunca bıraktım kendimi ağladım yaa essek işte. Nolcak
Hahahahhaha tam dayaklik heee vallahi yerinde olmak istemezdim

Arkadaşlar benimde 5 gün gecikmem olmuşdu ama bugun reglim geldi.üzüldüm evet ama hayırlısı Allah dan.Size danışmak istediğim konu gecen ay doktorum bana Letrozole 2.5 mg hamile kalmaya yardımcı ilac verdi adetimin üçüncü günü başlıcam.sorum ben regli bu akşam saat 18.30 da oldum yani persembe günü akşammı başlıcam ilaca kafam karışdı??????

Canim sen adete kac gun kala iliskiye girdin hamileymssin cok sevindim
Sagol canım darısı başına ben bu ay catlatma iğnesi oldum adetten sonra 12. Gunumde doktor yunurtan olmuş dedi iğneyi vurduk ertesi gün ondan sonra ve bir gün arayla iki gün daha denedik o kadar sanırım onlardan birinde tuttu

Gecen haftalarda akintim vardi simdi yok
Bende kendime gore anlatayım adete bir hafta on gün kala başlıyor beyaz akıntı sonra sarı oluyor sonrada kahverengi olunca adet olurum bu ay sarida kaldı arada beyaz oluyo yine ama hala azda olsa var

Yumurtlama donemin gec olabilir yumurtan gec catlamis olabilir tatlim bnm arkadsimin oyle oldu 20 gun sonra ogrendi hamile oldugunu birde sitres kaynaklida gecikmis olabilir
Ya cnm bugun camur gibi lekelenme oldu.kan testi yaptm yarin cikacak.bu camur gibi lekelenme ne bilgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…