- 9 Mayıs 2015
- 154
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.481
Bi an ben bile sasrdim 800 kusur demisin bide negatif deyince nasi ya dedim saka da biraz essek sakasina kacmis giz bnmki yapacak oyarim onu yuregin agzina gelmistir heKızlar eşim sağolsun şaka yapmış bana negatif diye bende inandim hamileymisim çok sukur
Bu arada cokkkk sevindim balim allah tamamona erdirsin balimKızlar eşim sağolsun şaka yapmış bana negatif diye bende inandim hamileymisim çok sukur
AAA cok sevindimm kimbilir SEN has sevindin hayirli olsunKızlar eşim sağolsun şaka yapmış bana negatif diye bende inandim hamileymisim çok sukur
Dusunsene bizimkiler yapacak byle bisi anaaaammmm ne yikici bisi len o hahahaha oyma kabak yaparim onuAAA cok sevindimm kimbilir SEN has sevindin hayirli olsun
Aynen yaaDusunsene bizimkiler yapacak byle bisi anaaaammmm ne yikici bisi len o hahahaha oyma kabak yaparim onu
Olsun gi sonradan kurtarmis kendini hehehehehe cok sevindim ama ya darisi basimizaAynen yaa
Daralma ve ates var ama cokk umutta etmek istemiyorum ilk bebisimi kaybettim 6 haftalikkenbenımde reglıme dort gun var ama sunu bılıorumkı hamıle kalınca ates basıyo goguslerden baslıo yanıo yanı
Aynen canim ya gecmiio Su dort gunDaralma ve ates var ama cokk umutta etmek istemiyorum ilk bebisimi kaybettim 6 haftalikken
Gecen haftalarda akintim vardi simdi yokpeki akıntın varmı? bende çok merak ediyorum bu ilk belirtileri, bilgisi olan lütfen yazsın
Aynen gecmiyo kendimi sartlandrmayim diorum olmuyo bnm arkdsmda hamis olmak istiyodu gecen ay hamis kaldi yumurtaliklari zayifti bu ay ilk defa amannn dedim kafama takmadim dio hamike kaldin dio sma elimde degil kiAynen canim ya gecmiio Su dort gun
Sorma canimnnm resmen coktum gidip yattım eve geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp güldü yoksa daha uzatacakmis duyunca bıraktım kendimi ağladım yaa essek işte. NolcakBi an ben bile sasrdim 800 kusur demisin bide negatif deyince nasi ya dedim saka da biraz essek sakasina kacmis giz bnmki yapacak oyarim onu yuregin agzina gelmistir he
Sagol canimmm herkese nasip etsin allahimBu arada cokkkk sevindim balim allah tamamona erdirsin balim
Ama nasil guzel bir mutluluktur allah bize de yasatsinn insalllah Saglikli bir hamilelik diliyorummSorma canimnnm resmen coktum gidip yattım eve geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp güldü yoksa daha uzatacakmis duyunca bıraktım kendimi ağladım yaa essek işte. Nolcak
Amin inşallah güzel ama o stresi sorma inşallah bu sefer sonuna kadar gideriz inşallah herkesin güzel haberlerini duyarızAma nasil guzel bir mutluluktur allah bize de yasatsinn insalllah Saglikli bir hamilelik diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?