- 13 Nisan 2016
- 83
- 72
- 3
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #4.521
MAŞALLAH cnm güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH bizede dua et[Amın canım çok sagol.ınsaallah...
gunun gectımı acabaHani böyle biryerin kesilir ya o renk kandı hani kahverengi falan da degil
Hamileysen derhal doktora git dusuk olabilir ben oyle dusukbyasamistim pembe sekilde gelmisti dusuk yapttimYa kızlar şimdi afedersiniz lavobaya girdim. Tırnağımın ucu kadar kan geldi peçeteye nokta nokta iki üç tane birde pembe gibi sıvı gelmiş ama nokta kadar olan baya kandi yani ya.
Hadi ya bütün moralim bozuldu ya inşallah yoktur öyle birsey evet hamileyim.bi ayı geçti hemde.Hamileysen derhal doktora git dusuk olabilir ben oyle dusukbyasamistim pembe sekilde gelmisti dusuk yapttim
Bence doktora git cnm sen bendede oyle oldu bu ay sadece bnden zar parcasi geldi meger dusuk olmus ondanmis bnce dkota git en aznindan icin rahatlarYok ben hamileyim zaten canim
Cnm gozun korksun diye demedik sana en azindan onlemi alinir yada ici rahatlar dktor sana gerekeni yapicak bebegim icin rahatlasin cmm bnmHadi ya bütün moralim bozuldu ya inşallah yoktur öyle birsey evet hamileyim.bi ayı geçti hemde.
Ya peki acilden bakarlarmi ki yaCnm gozun korksun diye demedik sana en azindan onlemi alinir yada ici rahatlar dktor sana gerekeni yapicak bebegim icin rahatlasin cmm bnm
git..canım..hemen..özele...bakarlarYani ultrasonla acilden bakarlarmi
olur ınsallah arkadasımKizlar ovulasyon testi aldim bu ay onu deneyecegim ilk defa kullandim bakalim nasil olacak. Bugün yaptim silik cikti ikinci çizgi sol kasigimda hafif agrim var yumurtlama haftamdayim tahmini birkaç gün içinde olacak dua edin NEOLUR bu ay yakalayayim gunumu
silik..çıktıysa..bebiş..inşşşKizlar ovulasyon testi aldim bu ay onu deneyecegim ilk defa kullandim bakalim nasil olacak. Bugün yaptim silik cikti ikinci çizgi sol kasigimda hafif agrim var yumurtlama haftamdayim tahmini birkaç gün içinde olacak dua edin NEOLUR bu ay yakalayayim gunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?