2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın :) haber et
 
Evet canım ben hafiften geceLeri hissediyorum bebişimi bazen gündüzleride :) çok güzel ama daha belirgin olması dahada güzel olur. Benide 14.haftamda çok korkuttu 2 doktor plesanta çok büyük diye o 2 gün ne çektiğimi bi ben biliyorum. Sonra tıp fakül. özel doktorlara gittim Allahıma bin şükür bişeyi çıkmadı tabi herkesdeki riskler var tabi. 3 haftadır anca psikolojik olarak toparlandım. İnşallah bundan sonra bi problem çıkmazda kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim göbeğim baya bi belli hamiş olduğum anlaşılıyo buda çok hoşuma gidiyo. Azıcık sivri bi göbeğim varda Herşeyin hayırlısı canım iyi düşünüyorum artık karamsarlığa vırmuyorumki herşey güzel olsun :)))
 
:)) sen de seviliyosun canım benim
Ay canım senin Olduğunu anlayamadım herkes eski nick leri arıyo. Grup dağıldı diye düşünmüştüm, sizlerle dertleşmek güzel geliyodu, hadi bakalım durmak yok yola devam seninde hamile haberlerini alana kadar yanındayız inşallah en kısa sürede hamiş olursun
 
Cinsiyeti ne bebişin ? İnşallah benimde hissedeceğim zamanlar gelecek :)
 
amin canım inşallah Allah razı olsun :)
 
bat ne zaman canım normal de ağrıyormuydu böyle göğüslerin bat tan önce
22haziran bat. Normalde adete bir hafta kala başlar artarak devam eder aset olunca geçerdi. Ama bu ay ovulasyonda başladı yani ben 10gündür artan ğöğüs ağrısı yaşıyorum. Ama iki gündür çok fena. Uçlarda hiç bişey yok. Daha adetimede 6gün var.
 
Kızlar artık göğüslerimin ağrısından ağliycam. Gece uyuyamadım sağa sola dönemiyorum. Adet olacak gibi ağrılarımda var. Off olsam da rahatlasam.
Bnce o bebis hbercisi inan bna ayni adet sancisi gbi oluyo tek fark karin altinda olusmasi ve ordan baslyrak dagilmasi
 
Bncede bebekten o bnde oyle olmustum yumurtlmadan baasladi hala snci var ama simdi hfifledi uclari sizliyo sadece
 
Bnce o bebis hbercisi inan bna ayni adet sancisi gbi oluyo tek fark karin altinda olusmasi ve ordan baslyrak dagilmasi
Canım benim bi oğlum var 7yaşında. Tabii uzun Zaman oldu. Tek hatırladığım her an adet olacakmışım gibiydi kasık ağrılarım ozaman. Başkada biley hatırlamıyorum. Geçen aylarda da yine böyleydi göğüs ağrılarım ve hamileydim. Ama olmadı. Aslında bu ay ihtimal vermiyorum ben onun için hamile değilimdir diye düşünüyorum.
 
Bk canim bana kalisa sende tekrar bebis var bu onu gosteriyo bnde ihtimal vermiyofum adetten 4 gun once kanda negatif cikti cok uzulmustum eskm var desedr ihtimal vermiyodum ama belirtilerimde vardi yani genede ihtmal vermedim adet gunu oylesine idrar testi yaptim cift czgi cikti inanamadim bigun snra kan veridm yani bu sali degerim artmis 158 felan olmus soka girdum resmen bendeki o gogus agrisi sn 4 gun kala azalmisti ve tum sizlama sanci acima ucunda vardi ve hala oyle damarlarim cikmaya basladj belirmeye basladi hala inanamiyorum dusun
 
Ben hatırlıyorum seni:) çok sevindim cAnım tebrik ederim. Biz dış gebelikten sonra 2ay ara verdik. Bu ay ilk kez denedik. Ama inan bana hiç yumurtlama günlerime bakmadım hatta eşim şehir dışına gitti sık sık. Onun için olmamıştır diye düşünüyorum. Dün daha bir hafta varken erken gebelik testinden yaptım çıkmadı. Benim telaşım tekrar dış gebelik olur mu diye. Dr erken yakalamaya çalış takip ederiz erkenden dedi.
 
Kiz ben adete 4 kala yaptimda cikmadi kanda idrarda cikti silik gene hayalet gene kanda cikmadi ama sali gunu kanda cikti cok tesekkur ederim kuzum benim rabbim sanda nasip etti bende bu ay oyleisne denem falan olmadi gezdik tozduk kafaya gore takildik sonuc ortada tek geceyle hamile kalan var neden olmasin bj belirtiler guclu belortiler kuzum batmalarin oluyo mu halsizlik gerci halsizlkk bende yeni basladi
 
Sen bence ekle adet gunh idrarda cikiyo varsa ben oylesine yaptim adet gunu cikti kyu iki cizgi bigun sobrada kan verdim iste sende oyle yaparsin erken yakalamis olursunuz bak bana iki dusuk bi kimyasal olmasina ragmen korkmuyorum artik rabbim bunu dusurduyse rahmimr ona emanet ben koymadim sonucta oraya rabbim 8stemese ne kadar ugrassam gene olmazdi send ekorkma biz allaha emanetiz bebeklerimizde eslerimizde o haalde korkmaya gerek kalmiyo cunku brbegimizi veren rabbim onu koruyo hamile oldunu ogrenince tum korkulari at kenara cunku suan en ihtiyaciboldugu zamanlarda okucaz bebislerimizin bize ihtiyaci olacak kuzum benim
 
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kendimi dinlemek istemiyorum ama sanki belirtiler var gibi. Yumurtlamayla başlayan ve devam eden göğüs ağrısı kasık ağrısı. Özellikle sağ tarafta. Ama bazen solda da oluyor. Aynı şekilde devam eden sarımsı akıntı. Ve şişkinlik var karnımda. Ama iki gündür şiddetli göğüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi kasıklarım. Herşeyin hayırlısı olsun. Bi kaç gün daha bekleyip görücez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…