- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Hormon idrara en erken 12 günde geçer diye biliyorum ben.erken gebelik testi en az kaç günde yakalar bi fikrim yok ama belirtiler olumlu yönde gibi :)) kanda cikar ama.istersen yaptir yok kan testi yaptirmayim dersen adetini beklersin.hadi inşaallah güzel haberler verirsinArkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
İnşallah hamilesindir canım :) adet gününün geçmesini bekle canım belki idrarda göstermemiş olabilir, burda tecrübeli arkadaşların yazdıkları kadarıyla olabiliyomuş böle.duanı eksik etmeArkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
Bi de kim yazarsa demiş ki hic takmadim düşünmedim oldu.sanirim 1. kural stres yapmamak.ona uymaya calisiyorum bende.amaaaan nasip ya mode on yaniiEvet canım çok okuyunca psikolojik olarak kendimdede hissetmeye başlıyorum hayırlısı bakalım inşallah
Predictor diye bir test adetten önce 6 günde kesin sonuç gösteriyormuş onu denedim ama sabah erken yaptım testi sonra evden dışarı çıktım kahve rengi lekelenmem olmuş karnımda çok ağrıyor kan testi için eşime söylemem gerek sonrasında eğer hamile değilsem hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum kesin emin olunca eşimle gitsem onunda sevincini görsem çok mutlu olucam hayırlısı bakalım inşallah isteyen herkesin olur ama karın ağrısı ve lekelenme normalmi sabah yine erkenden bir idrar testi daha yapsammı bir günde değişme olurmu sizceHormon idrara en erken 12 günde geçer diye biliyorum ben.erken gebelik testi en az kaç günde yakalar bi fikrim yok ama belirtiler olumlu yönde gibi :)) kanda cikar ama.istersen yaptir yok kan testi yaptirmayim dersen adetini beklersin.hadi inşaallah güzel haberler verirsin
Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
Sağlık ocaginda erkenden kan verebilirsin.yakinsa git bence sürprizi patlatirsin :) karin agrisi ve lekelenme yasadigini söylüyor bircok hamile.daha önce boyle lekelenmen olmuyorsa özellikle bu aya has ise ciddi suphelenirdim ben olsam.bencede 1 tane daha idrar testi yapPredictor diye bir test adetten önce 6 günde kesin sonuç gösteriyormuş onu denedim ama sabah erken yaptım testi sonra evden dışarı çıktım kahve rengi lekelenmem olmuş karnımda çok ağrıyor kan testi için eşime söylemem gerek sonrasında eğer hamile değilsem hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum kesin emin olunca eşimle gitsem onunda sevincini görsem çok mutlu olucam hayırlısı bakalım inşallah isteyen herkesin olur ama karın ağrısı ve lekelenme normalmi sabah yine erkenden bir idrar testi daha yapsammı bir günde değişme olurmu sizce
Benim hiç daha önce böyle bir belirtim olmadı ilk defa böyle bir durum içine girdim hayırlısı Allahtan tabi İnşallah birkaç güne buraya güzel bir haber yazarımGecen ay bende butun belırtıler vardı sag kasıgımda agrı bı hafta onceden basladı kı nrmalde adetten once agrım olmaz benm neyse mıde bulantısı bas dnmesııı halsızlık agız kurulugu ben kesın hamıleyım sandım snra adet cıktı geldı ben ck uzuldum ılk defa bu kadar belırtı yasamıstım meger pskolojkmısal bu durumdan pay biç ama ınsallah sen hamılesındır
Bebek bekleyince olmasa bile varmış gibi tüm erken belirtileri yaşiyorsun.aslinda çoğu zaman psikolojik oluyor.benim1 ogluşum var onda 2aya kadar hic bir belirti yoktu.simdi ikinci bebis istiyoruz 3 aydir.sanki her ay hamiş gibi bi hallere giriyorum bakiyorum regl olmusumKızlar merabalar Bende mart ayından çok ümitliyim ama nasip inşallah hamileyizfir 1,5 senedir evliyiz şubat başından beri bebek istiyoruz 6 gündür folik asit kullanıyorum inşallah etkisi olur. Adetim 11 martta ama 2 gündür sağ kasığıma hafif batmalar oluyo. Sizde belirtiler varmı?
İlişkiden 3gün sonra lekelenme yerleşme kanamasi degildir diye düşünüyorum çünkü 10.gün rahme yerlesmeye basliyor.ama bu yumurtlama gunleri bizim bildigimiz gibi degil canim.çok düzenli regl olan birisi bile her ay ayni günde yumurtlamayabiliyormus.erken yada gec döllenme olabilir.eger erken döllenmeyse yerleşme kanamasidir.bebis yoksa bile bu leke normal degil.bence bi kan testi yaptirmalisin.Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
Predictor diye bir test adetten önce 6 günde kesin sonuç gösteriyormuş onu denedim ama sabah erken yaptım testi sonra evden dışarı çıktım kahve rengi lekelenmem olmuş karnımda çok ağrıyor kan testi için eşime söylemem gerek sonrasında eğer hamile değilsem hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum kesin emin olunca eşimle gitsem onunda sevincini görsem çok mutlu olucam hayırlısı bakalım inşallah isteyen herkesin olur ama karın ağrısı ve lekelenme normalmi sabah yine erkenden bir idrar testi daha yapsammı bir günde değişme olurmu sizce
Canım beklemek çok zor geliyoBebek bekleyince olmasa bile varmış gibi tüm erken belirtileri yaşiyorsun.aslinda çoğu zaman psikolojik oluyor.benim1 ogluşum var onda 2aya kadar hic bir belirti yoktu.simdi ikinci bebis istiyoruz 3 aydir.sanki her ay hamiş gibi bi hallere giriyorum bakiyorum regl olmusumbiliyorum cok zor ama azicik sabredelim.
Belirtileri aslinda biz kendi kendimize birazda yaşıyoruz.ama senin çok gecikmiş adetin.ben olsam şimdiye kadar dr a gitmişim.bebek yoksa bile başka bi sorun olabilir.boşuna evde test yapma derimNormalde iki gundur sağlık ocağına gitmek için niyetleniyorum akşamdan ama sabah kalkamiyorum yataktan.ben böyle şey görmedim. Eşime kahvaltıyı hazırlıyorum saat 5:30 da gitmesini beklemeye mecalim kalmıyor. Pıt arıyorum kendimi yatağa. Sonrada saat 13:00 de bitmiş bitkin halde utanıyorum. Çok yemek yiyorum . ostahim inanılmaz açıldı. He birde herşeye ağlıyorum. Com duygusalimdir zaten ama son bir aydır çocuk gibi dudağını falan şarkıyı içli içli ağlıyorum dizilere bile. Durup kendime bakıp biliyorum sonra. Normalligimi yitirdim anlicaniz. En çok da eşimi kafama takiyorum. Tam 21 gundur canın bisey istiyomu diye soruyor kuzum :) Allahım nasip etsinde bissuru şey isticem senden inşallah diyorum bende ona. Allah kimseyi kucağı boş bırakmasını. Evladiyla sınaması. Hayirli sağlıklı evlatlar mutlu aileler nasip etsin inşallah, içinde bizede :)) yarın kalkabilirsem gidicem insallah test yaptırmaya sağlık ocağına. Bu arada su an aklıma ne geldi. Acaba ben olumsuz olduğunu duymaktan korktuğunu için uyanamiyor olabilir miyim psikolojik olarak.
İnan çok iyi anliyorum seni.azıcik daha sık dişini inşallah alirsin güzel haberiniKızlar gerçi konu açtı
Canım beklemek çok zor geliyosanki günler geçmiomuş gibi, bir an önce kucağına almak istiyosun, birde senden sonra evlenen çiftlerin çocuğu olunca bende bi problem mi var acaba die düşünüosun Allah kimseye bunu yaşatmasın bu işin psikolojik tarafı en çok etkiliyo insanı
İnşallah canım isteyen herkes bu ay alır haberleriiiİnan çok iyi anliyorum seni.azıcik daha sık dişini inşallah alirsin güzel haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?