- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Gittim canım acile geldim şimdi test yaptı dr maalesef sonuç hüsran değerim 0,42 çıktı artık bende kırmızıları beklicemBence acile git ...gebelik suphem var de ona gore ilaç yazarlar .. Kendini harap etme bebek varsa ona da zarar canım
Uzulme canım bozma moralini Allah büyük elbette hepimizin bebisi olacaktır sadece vakti var ben buna inanıyorum ... Geçmiş olsun bu arada şimdi daha iyisin umarımGittim canım acile geldim şimdi test yaptı dr maalesef sonuç hüsran değerim 0,42 çıktı artık bende kırmızıları beklicem
İkinci çizgi silik çıktıysa muhtemelen hamilesindir. Ama garanti altına al yarin git kan testi yaptır ... İnşallah hamilesindir :)Kizlarr yarim edermsin lutfentestimde silik cizgi cikti hamile olabilirmiyim sizce
Senden sonra sıra bende bakalım benimde bi kaç günüm kaldı :s olmazsam da hamileyim deyip heyecan yapmicam çünkü klomen gecikme yapıyormuş .. Çoğumuz bir dahaki ay'a kaldık .. ! Sağlık olsun !malesef kırmızıyı gördük bu ayda bişeyde yok
Geçmiş olsun canım. Bidahaki aya sağlıklı ol ki bebişin inşallah olursa o iyi olsun :)Gittim canım acile geldim şimdi test yaptı dr maalesef sonuç hüsran değerim 0,42 çıktı artık bende kırmızıları beklicem
Canım üzüldüm ama inşallah önümüzdeki aya heberini alırız :) hayat umutlarla dolu herzaman olumlu düşünelim hakkımızda hayırlısı olsunmalesef kırmızıyı gördük bu ayda bişeyde yok
Daha iyiyim cnm Sağol ever vakti var daha demekkiUzulme canım bozma moralini Allah büyük elbette hepimizin bebisi olacaktır sadece vakti var ben buna inanıyorum ... Geçmiş olsun bu arada şimdi daha iyisin umarım
Sağol cnm inşallah hepimiz bidahaki aya hamile kalabilirizGeçmiş olsun canım. Bidahaki aya sağlıklı ol ki bebişin inşallah olursa o iyi olsun :)
Insallah canim :) ama iki test yaptim ilki yarim saat icinde pozitif oldugunu farkettim ikincisi ise uzun sure snra bi kac saat sonra belli oldu . Acaba bi sorun olur mu yani dikkate almalimiyim bu testiİkinci çizgi silik çıktıysa muhtemelen hamilesindir. Ama garanti altına al yarin git kan testi yaptır ... İnşallah hamilesindir :)
Uzmek istemem ama 10 dakika sonra oluşan değişim geçerli olmuyor canım ya :/ test kullanım kağıdında yazıyor hatta 5-10 dakika yazısı vardır onu bi oku istersen...Insallah canim :) ama iki test yaptim ilki yarim saat icinde pozitif oldugunu farkettim ikincisi ise uzun sure snra bi kac saat sonra belli oldu . Acaba bi sorun olur mu yani dikkate almalimiyim bu testi
büyük ihtimal burdan devam eder konuşmalar.başka yerde başka konu açmak saçma olur gibime geliyor .. benimde reglime 2 gün var ama göğüs acısı hariç diğer bütün belirtiler ortadan kalktı.. sadece arada alt karın bölgemde böyle seyirme gibi bişeyler oluyor akıntılarım da kesildi .. Hiç de umudum yok.Benim bat 10 Nisan inşallah bu ay olur
Allahtan umut kesilmez canım umarım hersey gonlunce olur..büyük ihtimal burdan devam eder konuşmalar.başka yerde başka konu açmak saçma olur gibime geliyor .. benimde reglime 2 gün var ama göğüs acısı hariç diğer bütün belirtiler ortadan kalktı.. sadece arada alt karın bölgemde böyle seyirme gibi bişeyler oluyor akıntılarım da kesildi .. Hiç de umudum yok.
Canim günaydin:) benim daha 8gunun var.ama benim 5gundur goguslerimde agri var giderek artiyor.reglime yakin boyle olur zaten.kasiklarimda ara ara agri oluyor.ve 1haftadir akintim var.yani regl belirtilerimin aynisi.sadece goguslerimin agrisi erken basladi bu ay.hic umudum yok ama bakalim daha zaman var.büyük ihtimal burdan devam eder konuşmalar.başka yerde başka konu açmak saçma olur gibime geliyor .. benimde reglime 2 gün var ama göğüs acısı hariç diğer bütün belirtiler ortadan kalktı.. sadece arada alt karın bölgemde böyle seyirme gibi bişeyler oluyor akıntılarım da kesildi .. Hiç de umudum yok.
Kizlar konu acan olursa oradan devam ederiz.yada isterseniz burdan devam ederiz.konu acmak isteyen olursa önceden burdan yazsin ama.Kizlar gunaydin bidaki ay icinde burdan mi devam ederiz bu gruptakiler bozulmasin beraber ilerleyelim burdan haberlesmeye devam edelim
Daha varmış regline dur bakalım benimde çok erken başladı regl belirtilerim ama 1-2 güne olmam gerekiyor belirtiler kayboluyorKizlar konu acan olursa oradan devam ederiz.yada isterseniz burdan devam ederiz.konu acmak isteyen olursa önceden burdan yazsin ama.
çok da kafama takmıyorum çünkü ilk denemem normal diye düşünüyorum bu kadar yumurtalık problemim varken ... En azından doktorumun yüzünün gülmesi bana umut veriyor ilk defa yanına gittiğimde yüzünden düşen bin parçaydı şimdi tebessüm ediyor o da umutlu demekkiAllahtan umut kesilmez canım umarım hersey gonlunce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?