2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Gittim canım acile geldim şimdi test yaptı dr maalesef sonuç hüsran değerim 0,42 çıktı artık bende kırmızıları beklicem
Uzulme canım bozma moralini Allah büyük elbette hepimizin bebisi olacaktır sadece vakti var ben buna inanıyorum ... Geçmiş olsun bu arada şimdi daha iyisin umarım

malesef kırmızıyı gördük bu ayda bişeyde yok
Senden sonra sıra bende bakalım benimde bi kaç günüm kaldı :s olmazsam da hamileyim deyip heyecan yapmicam çünkü klomen gecikme yapıyormuş .. Çoğumuz bir dahaki ay'a kaldık .. ! Sağlık olsun !

İkinci çizgi silik çıktıysa muhtemelen hamilesindir. Ama garanti altına al yarin git kan testi yaptır ... İnşallah hamilesindir :)
Insallah canim :) ama iki test yaptim ilki yarim saat icinde pozitif oldugunu farkettim ikincisi ise uzun sure snra bi kac saat sonra belli oldu . Acaba bi sorun olur mu yani dikkate almalimiyim bu testi

Insallah canim :) ama iki test yaptim ilki yarim saat icinde pozitif oldugunu farkettim ikincisi ise uzun sure snra bi kac saat sonra belli oldu . Acaba bi sorun olur mu yani dikkate almalimiyim bu testi
Uzmek istemem ama 10 dakika sonra oluşan değişim geçerli olmuyor canım ya :/ test kullanım kağıdında yazıyor hatta 5-10 dakika yazısı vardır onu bi oku istersen...

Günaydın hanımlar , benimde 8 yaşında ikiz kızlarım var bu aralar 3. Ye niyetlendik. Reglime 5 gün var ve hiç şaşmaz, ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu ki hiç olmazdı ama göğüslerde hassasiyet ve kasiklarda agri filan yok bakalim beklemedeyim

Benim bat 10 Nisan inşallah bu ay olur
büyük ihtimal burdan devam eder konuşmalar.başka yerde başka konu açmak saçma olur gibime geliyor .. benimde reglime 2 gün var ama göğüs acısı hariç diğer bütün belirtiler ortadan kalktı.. sadece arada alt karın bölgemde böyle seyirme gibi bişeyler oluyor akıntılarım da kesildi .. Hiç de umudum yok.

Allahtan umut kesilmez canım umarım hersey gonlunce olur..

Canim günaydin:) benim daha 8gunun var.ama benim 5gundur goguslerimde agri var giderek artiyor.reglime yakin boyle olur zaten.kasiklarimda ara ara agri oluyor.ve 1haftadir akintim var.yani regl belirtilerimin aynisi.sadece goguslerimin agrisi erken basladi bu ay.hic umudum yok ama bakalim daha zaman var.

Kizlar konu acan olursa oradan devam ederiz.yada isterseniz burdan devam ederiz.konu acmak isteyen olursa önceden burdan yazsin ama.
Daha varmış regline dur bakalım benimde çok erken başladı regl belirtilerim ama 1-2 güne olmam gerekiyor belirtiler kayboluyor bence burdan devam açan olursa tabi sorun olmaz ama burdan devam etmek süreci de aklımızda tutmamıza yardımcı olur diye düşünüyorum

Allahtan umut kesilmez canım umarım hersey gonlunce olur..
çok da kafama takmıyorum çünkü ilk denemem normal diye düşünüyorum bu kadar yumurtalık problemim varken ... En azından doktorumun yüzünün gülmesi bana umut veriyor ilk defa yanına gittiğimde yüzünden düşen bin parçaydı şimdi tebessüm ediyor o da umutlu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…