2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Günaydın ... Canım sen bir doktora gidip en azından sağlıklı bir şekilde yumurta takibi yaptirsana.. Stres yapmazsin en azından bu kdr ...

canım, İş yerim şehir dışında gidip gelmem zor olduğundan h.içi olmuyor, eşimde görevde yurtdışında, gidicem c.tesi en geç

g_mutlu canim senden hic haber yok merak ettim.acaba yazdinda benmi kacirdim bilmiyorum.son durum nedir sende.
Canım günaydın dün pek bakamadım mesajlara iş yerinde çok yoğundum. Adet günüm normalde 12 siydi ogün sağ kasık ve sağ bel ağrım vardı çok, dünde devam etti her wc gidişimde oldummu diyorum yok canım. Dün idrar testi yaptım negatifti bilmiyorum cumaya kadar gelmezse kan testi yaptırıyım diyorum, kafam karışık anlıcan :) inşallah hamişimdirrr dua ediyorum çokk

Gunaydın kızlar benimde 2010 dogumlu kızım var bizde ikinciyi dusunuyoruz. dün test yaptım negatif çıktı en son 15 şubatta regl tarihim genelde 2 gün öncesine gelir su ana kadar bişey yok her bir saatte lavobada kontroldeyim.

Günaydın canım ... Doktora gitmiş olsam da benimde son 3 gün
Günaydın benimde son 1 gün ama hiç iyi değilim ateşim var akşamdan beri her yerim kırılıyor sanki öksürüyorum boğazım ağrıyor çok fena üşütmüşüm galiba ilaçta içemiyorum nolur nolmaz diye ama böyle devam ederse acile gidicem sanırım

Merhaba kızlarr adetim 2 gün gecikti test negatif göğüslerim dokunulmayacak halde şiş ne oluyor banaaaa?
Bende aynı durumdayım canım noluyo acaba bizeee gecikirmiydi senin adetin hiç? Benim belki 1 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum ama 3 gün oldu geçtiği . İnşallah hamişizdir

Inşallah bi an önce ikincileri alırız cnm benim 2 senedir olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum bakalım son 1 gün sen ne zamandır istiyosun

Canım ben 2-3 aydır istiyorum hemen kalırım zannediyordum ama öyle kolay olmuyormuş. İlkinde sürpriz olmuştu bizim

Bende aynı durumdayım canım noluyo acaba bizeee gecikirmiydi senin adetin hiç? Benim belki 1 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum ama 3 gün oldu geçtiği . İnşallah hamişizdir

Benim genelde 2-3 gün gecikmeli olyordu bu nedenle umutluyumm :) yani ben BAT13 diye düşünüyordum ama belkide 15-16 da olabilir.. O yüzden testte negatif çıkmış olabilir.. Ama tabiki gecikmeli regl de olabilir çünkü göğüslerimde aşırı bi hassasiyet var.. Düşünüyorum göğüs hassasiyetim gebelikten olsa testte de çıkarmıydı acaba diye (

benim adet günüm bugun sabırla bekliyorum ama kırmızıyı görücem sanırım adet agrısı cekiyorum resmen

benim adet günüm bugun sabırla bekliyorum ama kırmızıyı görücem sanırım adet agrısı cekiyorum resmen
Inşallah olmazsın cnm benim de yarın ama.herhengu bir belirti yok zaten normalde de olmax lavaboya giderim bi bakmışım gelmiş habersiz yani ama inş olmayız

Inşallah olmazsın cnm benim de yarın ama.herhengu bir belirti yok zaten normalde de olmax lavaboya giderim bi bakmışım gelmiş habersiz yani ama inş olmayız
benim cok erken belirtilerim basladı yada bu ay kendimi çok dinledim 10 gündür deli gibiyim olucaksa olsunda tedaviye baslayalım artık diyorum çok sıkıntılı çok berbat bi durum bigün 4 gözle adet günümü beklicem aklıma gelmezdi

insallah canim.test sonucunu ysz bize:)

Kendimioyle kaptırmısımki nasıl bir psikolojiye girdiyesem gecen ay 29 gün oldugunu unutmusum heran adet olabilirim

Bence acile git ...gebelik suphem var de ona gore ilaç yazarlar .. Kendini harap etme bebek varsa ona da zarar canım

dogru subat 29gun.benimde hic aklima gelmemisti.ozaman regliler 1gun one atiyor.sen neden uzuldun hala olmadiysan budaha iyi degilmi.

gunum 13 mart 2 gunum geçti sanıyordum 14 marta geldi (29 subat olunca) test yaptım zaten bugun negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…