- 10 Şubat 2016
- 118
- 104
- 18
- 38
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Günaydın ... Canım sen bir doktora gidip en azından sağlıklı bir şekilde yumurta takibi yaptirsana.. Stres yapmazsin en azından bu kdr ...
Benim oğlumda 6 yaşında 2010 doğumlu mu seninkide
Canım günaydın dün pek bakamadım mesajlara iş yerinde çok yoğundum. Adet günüm normalde 12 siydi ogün sağ kasık ve sağ bel ağrım vardı çok, dünde devam etti her wc gidişimde oldummu diyorum yok canım. Dün idrar testi yaptım negatifti bilmiyorum cumaya kadar gelmezse kan testi yaptırıyım diyorum, kafam karışık anlıcan :) inşallah hamişimdirrr dua ediyorum çokkg_mutlu canim senden hic haber yok merak ettim.acaba yazdinda benmi kacirdim bilmiyorum.son durum nedir sende.
Günaydın benimde son 1 gün ama hiç iyi değilim ateşim var akşamdan beri her yerim kırılıyor sanki öksürüyorum boğazım ağrıyor çok fena üşütmüşüm galiba ilaçta içemiyorum nolur nolmaz diye ama böyle devam ederse acile gidicem sanırımGünaydın canım ... Doktora gitmiş olsam da benimde son 3 gün
Inşallah bi an önce ikincileri alırız cnm benim 2 senedir olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum bakalım son 1 gün sen ne zamandır istiyosunBenimde oğlum 2010 doğumlu şimdi bende ikinciyi istiyorum kısmetse
Bende aynı durumdayım canımMerhaba kızlarr adetim 2 gün gecikti test negatif göğüslerim dokunulmayacak halde şiş ne oluyor banaaaa?
Inşallah bi an önce ikincileri alırız cnm benim 2 senedir olmuyor bu ay klomen kullandım iğne vuruldum bekliyorum bakalım son 1 gün sen ne zamandır istiyosun
Bende aynı durumdayım canımnoluyo acaba bizeee gecikirmiydi senin adetin hiç? Benim belki 1 gün gecikme olabilir diye düşünüyorum ama 3 gün oldu geçtiği . İnşallah hamişizdir
Inşallah ikimizde bi an önce hamile kalırız cnmCanım ben 2-3 aydır istiyorum hemen kalırım zannediyordum ama öyle kolay olmuyormuş. İlkinde sürpriz olmuştu bizim
Inşallah olmazsın cnm benim de yarın ama.herhengu bir belirti yok zaten normalde de olmax lavaboya giderim bi bakmışım gelmiş habersiz yani ama inş olmayızbenim adet günüm bugun sabırla bekliyorum ama kırmızıyı görücem sanırım adet agrısı cekiyorum resmen
benim cok erken belirtilerim basladı yada bu ay kendimi çok dinledim 10 gündür deli gibiyim olucaksa olsunda tedaviye baslayalım artık diyorum çok sıkıntılı çok berbat bi durum bigün 4 gözle adet günümü beklicem aklıma gelmezdiInşallah olmazsın cnm benim de yarın ama.herhengu bir belirti yok zaten normalde de olmax lavaboya giderim bi bakmışım gelmiş habersiz yani ama inş olmayız
insallah canim.test sonucunu ysz bize:)Canım günaydın dün pek bakamadım mesajlara iş yerinde çok yoğundum. Adet günüm normalde 12 siydi ogün sağ kasık ve sağ bel ağrım vardı çok, dünde devam etti her wc gidişimde oldummu diyorum yok canım. Dün idrar testi yaptım negatifti bilmiyorum cumaya kadar gelmezse kan testi yaptırıyım diyorum, kafam karışık anlıcan :) inşallah hamişimdirrr dua ediyorum çokk
Bence acile git ...gebelik suphem var de ona gore ilaç yazarlar .. Kendini harap etme bebek varsa ona da zarar canımGünaydın benimde son 1 gün ama hiç iyi değilim ateşim var akşamdan beri her yerim kırılıyor sanki öksürüyorum boğazım ağrıyor çok fena üşütmüşüm galiba ilaçta içemiyorum nolur nolmaz diye ama böyle devam ederse acile gidicem sanırım
dogru subat 29gun.benimde hic aklima gelmemisti.ozaman regliler 1gun one atiyor.sen neden uzuldun hala olmadiysan budaha iyi degilmi.Kendimioyle kaptırmısımki nasıl bir psikolojiye girdiyesem gecen ay 29 gün oldugunu unutmusumheran adet olabilirim
dogru subat 29gun.benimde hic aklima gelmemisti.ozaman regliler 1gun one atiyor.sen neden uzuldun hala olmadiysan budaha iyi degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?