2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Merhaba kizlar benim adetimede 3 gun var ama 5 10 gundur kasiklarimda uyusma gerilme kasilma tarzi degisik seyler oluyo hatta bazen bacagimi uyusturuyo ve gogus agrimda var umarim bu ay husrana ugramam sizce yasadiklarim gebelik belirtisimi benmi cok kendimi dinliyotum yoksa

Benim oğlumda 6 yaşında 2010 doğumlu mu seninkide

Kızlar merhaba bana lütfen yardım edin bata 1 hafta var ama yaklaşık 1 haftadırda sol kasığımda ağrı sancı ve bugünde batma var gün içinde bu ağrı bacağıma bile vuruyor hatta adet sancısına dönüşüyor. Birazöncede duşta farkettim meme çevremde sivilce benzeri şeyler çıkmış. Sizce hamilelik olabilirmi

Belirtiler hamilelik yönünde duruyor ama gecikmeyi bekleyerek dogru sonuc alirsn.ama yok bekleyemem diyosan bi kan testi yaptirabilirsin.

merhaba arkadaslar ben bu ay klomen ve dekort kullandım adetıme bırgun var ve muthıs sancım var ve pembemsı bı akıntı adet olacam gıbı ama 10 gun kadar once karnım kasıklarım cok agrıyodu göğüslerim şişmişti agrım hala var doktorum adetten ıtıbaren 33 gun say sonra test yap dedı ama ben dayanamıyorum korkuyorumda adet olacam dıye bırde karnımda şişkinlik hıssı bunlar hamılelık belırtısı mı leke gelmesı adet olacagıma işaret kafam cok karısık

Benimde 2 günüm var cnm ama bende herhangi bir belirti yok akıntı dışında zaten ilk hamileligimde de herhangi bir belirti yaşamadım günüm geçti test yaptım çıkmıştı ki bide adet olcağam zamanda hiç anlamam lavaboya giderim bi bakarım gelmiş o yüzden kendimi dinlemiyorum pek...

benım adetım zaten sancılı olurdu belırtılerde olunca kafam karıstı uykularım kacıyor ilacta kullandım ümitleniyorum canım ya

Bence dr unu dinle.zaten regl belirtisi ve hamilelik belirtisi birbirine çok benzer.inşallah vardir bebisin.

Kızlar,

Sanırım benim yumurtam geç çatladı, yani dün silikleşmeye başlamış test, ama çok da eminim 21. gün de pozitif di, 29 da yine pozitif olmuş, arada silikleşmişti tabi, of çıldıracağım, hiç böyle olmazdı

Kızlar günaydınnn.mart ayıni yarıladık.güzel haberler alacagimiz bir gün olsun.Allah herkesin hayirlisiyla göbişlerini doldursun.artik geri sayım başladı.benim bat 24subat. Son 9:)

Her çocuk bir değil emin ol :) o yüzden kafani rahatlat öyle dusunursek hiçbirimiz evlat sahibi olmak istemeyiz zor olur... Abimler ablam uslu çocukmus bebekliğinde ben ise canavarrrr :)) o yüzden bir değil her çocuk

Kızlar günaydınnn.mart ayıni yarıladık.güzel haberler alacagimiz bir gün olsun.Allah herkesin hayirlisiyla göbişlerini doldursun.artik geri sayım başladı.benim bat 24subat. Son 9:)
Günaydın canım ... Doktora gitmiş olsam da benimde son 3 gün

Günaydın ... Canım sen bir doktora gidip en azından sağlıklı bir şekilde yumurta takibi yaptirsana.. Stres yapmazsin en azından bu kdr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…