- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
mrb canım stres yapma,stres hersyeı gecıktıryor ılk once kafandan atacaksın akısına bırakacaksın.Merhaba kızlar sıcaklığınızi ve muhabbetiniZi cok sevdim aranıza katılmak istedim 3-4 aydır bzde ıstiyrz henüz kısmet olmadi ve hiç belirtim yok eşim çok heyecanlı her ay adet olduğumda benden çok üzülüyor adetime 6 gün var şuana kadar çoktan belirtiler belli olmalimiydi aceba diorum kan tahlili yaptırsak belli olur mu
Kizlar gunaydin bidaki ay icinde burdan mi devam ederiz bu gruptakiler bozulmasin beraber ilerleyelim burdan haberlesmeye devam edelim[/QUOTE
Günaydın kızlarr. Bencede burdan devam edersek çok daha iyi olur hem yaşadığımız tüm belirtileri daha iyi takip etme fırsatı buluruz.
Bu arada adet olmadım daha bugün 4. günüm. Kan tahlili yaptırıcam. Geceleri ve sabahları çok bel ağrım oluyo anlam veremiyorum. Hadi hayırlısı inşallah. Eğer hamiş değilsemde burdan devam etmek isterim sizlerle birlikteee. Çünki samimiyetiniz ve içtenliğiniz moral oluyor
hoşgeldin ..hayırlısı olsun canım inşaallah 3. gebeliğinde sağlıcakla kucağına alırsın bebişinimerhaba kızlar:) aranıza yenı geldım bayadır gırmıyorum piskolojım bozulmmmmmmustu:)
bnımde bu ay ıkıncı deneme ayın nısan ılk haftası adettım bakalım neler olacak):
herkese saglıklı cıcı bebeısler kucagına alır ınss
bnım ıkı tane dusugum oldu bu 3 gebelıgım olacak ıns olursa
Ya canım biliosun stres yapmamak pek mümkün olmuyor heyecan merak korku hepsini bir arada yaşıyor insan Rabbîm hakkımızda hayrlisi versin hepimiz sağlıklı bebis ler dünyaya getirelim inşallahmrb canım stres yapma,stres hersyeı gecıktıryor ılk once kafandan atacaksın akısına bırakacaksın.
kanda cıkar eger varsa ıdralde cıkmaya bılır.bnce bekle bı kac gun daha.ıns hayırlısı
Hoşgeldin canim.beklesen iyi olur tabii.eger gec döllenme olmadiys kanda cikabilir.Merhaba kızlar sıcaklığınızi ve muhabbetiniZi cok sevdim aranıza katılmak istedim 3-4 aydır bzde ıstiyrz henüz kısmet olmadi ve hiç belirtim yok eşim çok heyecanlı her ay adet olduğumda benden çok üzülüyor adetime 6 gün var şuana kadar çoktan belirtiler belli olmalimiydi aceba diorum kan tahlili yaptırsak belli olur mu
Vallaha bu ay kedilerin ayi iste:) okadar kizlar toplandik 2haftadir 1kisiden güzel haber gelmezmi ya.Selam Kızlar,
Hepimizin gardı düşmüş bu ay anlaşılan, yeni ay yeni umutlar diyelim, moral bozmak yok, herşeyin hayırlısı
Canim regliden önce karnimda hep bi hareketlilik olur benim anlattigin gibi.suanda arada oluyor.ama daha önce sende hic olmadiysa bilemiyorum.kızlar, şu karnımdaki seyirmelere yorum yapacak biri var mı ya delirecemsabahtan beridir bişeyler oynuyor karnımda ... cevap da bulamıyorum kendi kendime anlamış değilim
hiç olmazdı canım adetten 2 gün sonra olurdu şimdi 1 haftadır syirme yaşıyorum... ilaçtan sonra kist oluştu acaba ondan mı diye düşünüyorumCanim regliden önce karnimda hep bi hareketlilik olur benim anlattigin gibi.suanda arada oluyor.ama daha önce sende hic olmadiysa bilemiyorum.
Kistten olsa agrin olur belki kanaman olur ama seyirme olacagini hic sanmiyorum.acaba bi süpriz gelmesin.hiç olmazdı canım adetten 2 gün sonra olurdu şimdi 1 haftadır syirme yaşıyorum... ilaçtan sonra kist oluştu acaba ondan mı diye düşünüyorum
ağrım yok bende de öyle bir vücut var ki çikolata kisti var normlde adet düzensizliği olur bende olmaz... diğer kist ağrı yapar dedi dr. o da olmadı hayırlısı olsun artıkKistten olsa agrin olur belki kanaman olur ama seyirme olacagini hic sanmiyorum.acaba bi süpriz gelmesin.
günaydın canım.. hayırlısı olsun tedavin..sadece sunu şöyliyim yumurtlama döneminde ağrın olabilir çatlarken biraz şiddetlenebilir ben bunları yaşamıştım bana çatlatma iğnesi yapmadığı için kist oldu sağda soldakilerde çatladi gitti.. reglime az kaldı bakalım inşaAllah olursam kistten kurtulmak istiyorum olmazsam da bebik olsun artıkgünaydın kızlar :)) bende dün regl oldum bugun doktra gittim ve klomene basladık neler oluyor bu dönemde baya umutluyum klomen kullanıp gebe kalanınız varmı
İnşallah canimağrım yok bende de öyle bir vücut var ki çikolata kisti var normlde adet düzensizliği olur bende olmaz... diğer kist ağrı yapar dedi dr. o da olmadı hayırlısı olsun artıkbebiş varsa zaten ilk buraya yazcam
bana catlama iğnesi yapacakmıs çok okuyorum burdan klomenle gebe kalanları bi tanıdığım ilk ayında kaldı inşallah adet olmazsın canımmm bari senden güzel haberler alalım :))günaydın canım.. hayırlısı olsun tedavin..sadece sunu şöyliyim yumurtlama döneminde ağrın olabilir çatlarken biraz şiddetlenebilir ben bunları yaşamıştım bana çatlatma iğnesi yapmadığı için kist oldu sağda soldakilerde çatladi gitti.. reglime az kaldı bakalım inşaAllah olursam kistten kurtulmak istiyorum olmazsam da bebik olsun artık
evet klomen ve çatlatma iğnesiyle çok fazla gebe kalan var o yüzden strese sakın girme...! Bende bir dahaki ay diye düşünüyorum ama hala regl olmadığım için de acaba mı diyorumbana catlama iğnesi yapacakmıs çok okuyorum burdan klomenle gebe kalanları bi tanıdığım ilk ayında kaldı inşallah adet olmazsın canımmm bari senden güzel haberler alalım :))
Canm ağrı gbi mikızlar, şu karnımdaki seyirmelere yorum yapacak biri var mı ya delirecemsabahtan beridir bişeyler oynuyor karnımda ... cevap da bulamıyorum kendi kendime anlamış değilim
Hoşgeldin canim.beklesen iyi olur tabii.eger gec döllenme olmadiys kanda cikabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?