2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

olsun canım sıkma canını demekki zamanı değilmiş ... ne zamandır bebek istiyorsun?
Evleneli birbucuk sene oldu canm ve nerdeyse bi seneden fazladir istiyorum ama polikistik over var ve tedavisni gordum daha sonra rahim filmi cekildim hic bi sorun cikmadi . Kiloluyum da sanirim kilodan olmuyor

Amin canım inşallah. Ben yarın kan vericem muhtemel. Sende ver istersen 48 saatte bir ikiye katlanması lazım ordan anlarız varmı yokmu napalım mecbur :)))

Ben de 26 martt canım bakalım Rabbim.nasip edecek mi bizlere

Evleneli birbucuk sene oldu canm ve nerdeyse bi seneden fazladir istiyorum ama polikistik over var ve tedavisni gordum daha sonra rahim filmi cekildim hic bi sorun cikmadi . Kiloluyum da sanirim kilodan olmuyor
polikistik over ile hamile kalan çok kişi var bi kere bunu çok fazla kafana takma.. kilo varsa biraz diyete sok kendini sağlıklı bir şekilde olsun ama kendini harap etmeden ! spor da yaparsan netice alırsın ... az önce sorduğun soruya gelirsek benim bildiğim bir sürehi içine koyup bilinen tüm dualar okunup niyet edip sabah aç karnına içiliyormuş tam detay bilmiyorum tabi ama benim duyduğum bu canım

canim 5in alti negatif diye biliyorum.ama geç dollenme olduysa artacaktir degerin.biraz daha bekle bakalim.
Doktorda öyle söyledi canım haftaya kadar adet olmazsan testi tekrarlayalım dedi. Zaten yumurtlama günüm adet günüme göre 1,5 hafta önce oldu ve o günü değerlendirdim. Geç döllenmede olmuş olabilir bakalım bekleyip görücez olmazsa bidahaki aya doktor kontrolüyle hareket ederim.

Amin canım inşallah. Ben yarın kan vericem muhtemel. Sende ver istersen 48 saatte bir ikiye katlanması lazım ordan anlarız varmı yokmu napalım mecbur :)))
Doğru söylüyosun canım ama ben 1 hafta beklicem. Kollarım delik deşik olmasın şaka bi yana en azından kesin sonucu alırım diye düşünüyorum ve ne biliyim 4 gün geçmesine rağmen sonuç baya bi düşük. Onun için beklemek istiyorum rabbim verir inşallah.

amin canim allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah ben de cok istiyorum 8 aydir olmuyo

canim bi ara bende oyleydim baktim ki gercekten hamilelik belirtisi gosteriyorum sanki sonra test yaptim negatif bide ustune adet geldi hayal kirikligi simdi kendimi dinlemeyi biraktim cunku beyin belli bir suradan sonra oyun oynamaya basliyo inan bi ara goguslerim bile sismeye basladi en iyisi takmamak diyolar ama buda bizim elimizde degil insallah hepimize en kisa surede allah annelik duygusunu tatmayi nasip etsin

Kızlar merhaba ben de ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama testten hiç birey anlamadım kafamıza göre tanımıyoruz bakalım ah bi hamile olsak hayırlısı ile

Kizlar benim sabahtan beri karnımın alt bölgesinde (yumurtalıklarda ve kasıklarda) sancılanma ve igne batması gibi ağrılar var ayaklarimdan üşüdüğümde genelde böyle olur ama ayaģimda sabahtan beri kalin corap ve ev botu var hala ayaklarım buz, birde bugünde kahverengi lekelenmem oldu. reglime 5 gün var. Deneyimleriniz oldumu bu belirtilere dair?

evet klomen ve çatlatma iğnesiyle çok fazla gebe kalan var o yüzden strese sakın girme...! Bende bir dahaki ay diye düşünüyorum ama hala regl olmadığım için de acaba mı diyorum
Canım ben bugün de acile gittim ateşim düşmüyor bi türlü iğne vuruyolar acilde iyi oluyo düşüyor sonra belli bi zaman sonra tekrar ćıkıyor bide benim kanda bebiş çıkmadı ama benim bugün regl olmam lazımdı dahada olmadım acaba geç döllenme olmuş olabilir mi bide bu akşam giyinirken göğsümde bi ağrı hissettim gibi oldu amaaa

Son düzenleme:
Varmı bir gelişme canım
2 gündür hastayım canım acile gittim dün kan testi yaptırdım yok dedi dr değer düşük çıktı ateşim çıktı iğne vurdurdu gönderdi bugün tekrar ateşim çıktı gene gittim acile gene bi iğne vurdu ama normalde bugün regl olmam lazım ama olmadım daha geç döllenme olmuş olabilirmi acaba

eger normalde regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir canim.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.

eger regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.

Çok geçmiş olsun canım .. Geç döllenme olabilir sen her ihtimale karşı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…