- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
yok hiç olmadı, 9 yıllık evliyim 8 yaşında ikiz kızlarım var, 2-3 aydır bıraktık korunmayı bu ay böyle farklı şeyler yaşayınca acaba mı dedimeger regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.
Yok cnm kanama falan olmadı bugunde gelmedi bekliyorum bakalım benim bi belirtim yok çünkü ilk oğlumda da olmamıştı günüm geçmişti test yaptım çıktıeger normalde regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir canim.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.
Bekliyorum bakalım kafamı karıştıran şey dr demiştiki 1 yumurta olmuş bir tane daha var ama tam olgunlaşmamış dedi acaba o sonradan olgunlaşıp çatlamış olabilir miÇok geçmiş olsun canım .. Geç döllenme olabilir sen her ihtimale karşı bekle
Olsun cnm bende cvp verdim bu yazdığını görmeden
Canım sen bayadır deniyosun demekki benim daha ilk ay denemem. 1,5 senelik evliyim bende ocak sonu gibi çocuk istemeye başladık. İnşallah tez zamanda Rabbim gönlümüzün istediğini verir canım. Geçen sene ocak ayında 2 aylık bi gecikmem oldu doktor 2-3 kez test yaptı oda emin olamadı hamile olmadığıma en sonunda pko var gibi dedi hormonlarıma bakıldı iyi çıktı bi sorun çıkmadı. Bidahada çocuk istemediğimiz için doktora gitme gereği duymadım. Bakalım haftaya da gebelik çıkmazsa araştırmaya başlıcam nedenlerini. Hayırlısı olur inşallahamin canim allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah ben de cok istiyorum 8 aydir olmuyo
Olabilir canım benimde ilk 2taneydi sonradan 5 tane oldu hepsi de büyüktü o yüzden herşey olabilir .. Hamile degilsende artık bir dahaki ay'a nasip strese sokma kendini.. Benimde bugün regl yavaş yavaş gelmesi lazımdı ama ses seda yok bende ama ilaca bağlıyorum ben durumumu bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBekliyorum bakalım kafamı karıştıran şey dr demiştiki 1 yumurta olmuş bir tane daha var ama tam olgunlaşmamış dedi acaba o sonradan olgunlaşıp çatlamış olabilir mi
neden kan testi yaptirip emin olmuyorsun.kiyasalsa bile bunu dr unla takip et bence.Kızlar mrb.aramıza yeni katildim ancak aylardır deliler GB hamilelikle alakalı tüm forum sitelerini okuyorum.geçen ay adete iki gün kala gebeli testim pozitif çıktı ancak adet oldum.bu ay ayın 15,inde adet olmam gerekirken olmadım.bu sabaha karşı test yaptım pozitif çıktı aradan 5 6 saat geçti maalesef büyük bi ağrıyla adet oldum.psikoloji darmadağın.iki aydir ya bozuk test magduruyum ya kimyasal gebelik denen şeyi yaşıyorum.iki aydır hevesim kursagimda kaldı.. Allah kalbimizde olanları versin..
kizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.
canım seyırme nedır yaa:)))) piskolojık olabılırmıkızlar, şu karnımdaki seyirmelere yorum yapacak biri var mı ya delirecemsabahtan beridir bişeyler oynuyor karnımda ... cevap da bulamıyorum kendi kendime anlamış değilim
ıns hayırlısıs haber ver bızedee..kizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.
neden kan testi yaptirip emin olmuyorsun.kiyasalsa bile bunu dr unla takip et bence.
kızlar bnımde oyle olmustu gec donlenme olabılır.bu gunlerde yedıklerınız cok besınlı olsun o deger yedıklerınızlede alakalı.bebek olusuyorsa kanda olusuyor zaten senın kanında betayı yukseltıyor.tavuksuyu kemık suyu mercımek felan tuketınCanım bir arkadaş ve benimde bu şekilde 3.47 benimde adete 1 hafta kala baktırdım varmış böyle olup yükselen herkesin beta hcg aynı olmuyor bakarsın geç döllenmedir daha yeni yerleşmeye çalışıyordur Allah büyük inşallah olur :)
kizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.
canım seyırme nedır yaa:)))) piskolojık olabılırmı
gebelik döneminde verilen ilaçlar var sanki kasıtlı yapıyor bu doktorlar ilaç vermemekle .. !hadi hayırlı haberle gel canım inşaallah güzel habrler alırsınkizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.
Bilmiyorum cnm valla bu 3 gündür hiç düşünmüyorum zaten ama antibiyotik kullanıyorum inş bebiş varsada zararı olmazOlabilir canım benimde ilk 2taneydi sonradan 5 tane oldu hepsi de büyüktü o yüzden herşey olabilir .. Hamile degilsende artık bir dahaki ay'a nasip strese sokma kendini.. Benimde bugün regl yavaş yavaş gelmesi lazımdı ama ses seda yok bende ama ilaca bağlıyorum ben durumumu bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
İnşaallah canım antibiyotik baya güçlü bir ilaç çünkü ..Bilmiyorum cnm valla bu 3 gündür hiç düşünmüyorum zaten ama antibiyotik kullanıyorum inş bebiş varsada zararı olmaz
Doğru söylüyosun canım ama ben 1 hafta beklicem. Kollarım delik deşik olmasınşaka bi yana en azından kesin sonucu alırım diye düşünüyorum ve ne biliyim 4 gün geçmesine rağmen sonuç baya bi düşük. Onun için beklemek istiyorum rabbim verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?