2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

eger regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.
yok hiç olmadı, 9 yıllık evliyim 8 yaşında ikiz kızlarım var, 2-3 aydır bıraktık korunmayı bu ay böyle farklı şeyler yaşayınca acaba mı dedim

eger normalde regliden once ara kanaman olmuyorsa yerlesme kanamasi olabilir canim.hic takip ettinmi kendini varmi bebise dair bir belirti.
Yok cnm kanama falan olmadı bugunde gelmedi bekliyorum bakalım benim bi belirtim yok çünkü ilk oğlumda da olmamıştı günüm geçmişti test yaptım çıktı

amin canim allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah ben de cok istiyorum 8 aydir olmuyo
Canım sen bayadır deniyosun demekki benim daha ilk ay denemem. 1,5 senelik evliyim bende ocak sonu gibi çocuk istemeye başladık. İnşallah tez zamanda Rabbim gönlümüzün istediğini verir canım. Geçen sene ocak ayında 2 aylık bi gecikmem oldu doktor 2-3 kez test yaptı oda emin olamadı hamile olmadığıma en sonunda pko var gibi dedi hormonlarıma bakıldı iyi çıktı bi sorun çıkmadı. Bidahada çocuk istemediğimiz için doktora gitme gereği duymadım. Bakalım haftaya da gebelik çıkmazsa araştırmaya başlıcam nedenlerini. Hayırlısı olur inşallah

Bekliyorum bakalım kafamı karıştıran şey dr demiştiki 1 yumurta olmuş bir tane daha var ama tam olgunlaşmamış dedi acaba o sonradan olgunlaşıp çatlamış olabilir mi
Olabilir canım benimde ilk 2taneydi sonradan 5 tane oldu hepsi de büyüktü o yüzden herşey olabilir .. Hamile degilsende artık bir dahaki ay'a nasip strese sokma kendini.. Benimde bugün regl yavaş yavaş gelmesi lazımdı ama ses seda yok bende ama ilaca bağlıyorum ben durumumu bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Kızlar mrb.aramıza yeni katildim ancak aylardır deliler GB hamilelikle alakalı tüm forum sitelerini okuyorum.geçen ay adete iki gün kala gebeli testim pozitif çıktı ancak adet oldum.bu ay ayın 15,inde adet olmam gerekirken olmadım.bu sabaha karşı test yaptım pozitif çıktı aradan 5 6 saat geçti maalesef büyük bi ağrıyla adet oldum.psikoloji darmadağın.iki aydir ya bozuk test magduruyum ya kimyasal gebelik denen şeyi yaşıyorum.iki aydır hevesim kursagimda kaldı. . Allah kalbimizde olanları versin..

neden kan testi yaptirip emin olmuyorsun.kiyasalsa bile bunu dr unla takip et bence.

kizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.

hadi inşallah güzel haberler canım

ıns hayırlısıs haber ver bızedee..

neden kan testi yaptirip emin olmuyorsun.kiyasalsa bile bunu dr unla takip et bence.

Şuan dilini bilmediğim bi ulkedeyim maalesef canım.. O yüzden erteledim hep ama çat pat da olsa derdimi anlatma vakti geldi..inş güzel haberlerle gelirsin sen de..

kızlar bnımde oyle olmustu gec donlenme olabılır.bu gunlerde yedıklerınız cok besınlı olsun o deger yedıklerınızlede alakalı.bebek olusuyorsa kanda olusuyor zaten senın kanında betayı yukseltıyor.tavuksuyu kemık suyu mercımek felan tuketın

hayırlı haberler inşAllah.

canım seyırme nedır yaa:)))) piskolojık olabılırmı
ne bileyim kız utandırdın heee... ama bugün regl günüm ve bende belirti yok göğüs acısı da hafifledi ya gecikmeli gelecek ya da kistten dolayı bi tıkanma var ya daaaa ben

gebelik döneminde verilen ilaçlar var sanki kasıtlı yapıyor bu doktorlar ilaç vermemekle .. !hadi hayırlı haberle gel canım inşaallah güzel habrler alırsın

Bilmiyorum cnm valla bu 3 gündür hiç düşünmüyorum zaten ama antibiyotik kullanıyorum inş bebiş varsada zararı olmaz

Hamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…