- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.001
Maşallah canım bu kadar olumsuz yorum arasında güzel haberlerin gelmesi iç açıyor gerçekten ... değerlerin yükseliyorsa gebesin işte neden korkuyorsun içini ferah tut stres yapma bebeğin hayırlı olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olurHamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
Hamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
O kadar mutlu ve şaşkınım ki inş tutunur yavrum darısı başınıza valla streste yaptım kafayada taktım oldu Allah ol derse olur inşallah isteyen herkes gebiş olsun canım benim sağol morallll verdin sendeMaşallah canım bu kadar olumsuz yorum arasında güzel haberlerin gelmesi iç açıyor gerçekten ... değerlerin yükseliyorsa gebesin işte neden korkuyorsun içini ferah tut stres yapma bebeğin hayırlı olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur
Amin tatlım darısı başınıza tez vakitte rabbim karnınızı doldursun hayırlısıyla hepinize dua ediyorummmmtebrikler darısı başımıza Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Amin tatlım darısı başınıza tez vakitte rabbim karnınızı doldursun hayırlısıyla hepinize dua ediyorummmm
tutunur tutunur içini ferah tutO kadar mutlu ve şaşkınım ki inş tutunur yavrum darısı başınıza valla streste yaptım kafayada taktım oldu Allah ol derse olur inşallah isteyen herkes gebiş olsun canım benim sağol morallll verdin sende
kizlar ben gidiyorum test yaptiricam bugun,daha 7gun var reglime ama.varsa cikar yoksada kismet artik.benim bir an once ogrenmem lazim.bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum.ama dr ilac vermedi gebelik riski var diye.sonucu erkenden ogren hemen tedaviye baslayalim dedi.hadi hayirlisi gelince yazarim.dua edin bana.
Edicem tatlım sağol çokkkkktutunur tutunur içini ferah tutmutluluğun daim olsun kuzum darısı bizlerin başına .. hamilenın duası kabul olurmuş dua et bize bol bol
tebrık ederım canım,masallah dıkkat etttHamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
Edicem tatlım sağol çokkkkk
Hamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
Cnm gözün aydın inş değerlerin artmaya devam eder sende bebeğine kavuşursunHamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
çok sevindim canim tebrik ederim.hadi bize belirtilerini yaz.Hamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
hadı bakalım ınsssskizlar geldim.yarim saate cikacak sonuc. dr erken dollenme olduysa cikar yoksa gecikmeni bekliycez ilac icin dedi.zaten cok sinirim bozuldu.kollarimi 5yerden deldi kiz.acemiydi galiba.cok canim yaniyorpek umudum yok ama bakalim.
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım inşallahkizlar geldim.yarim saate cikacak sonuc. dr erken dollenme olduysa cikar yoksa gecikmeni bekliycez ilac icin dedi.zaten cok sinirim bozuldu.kollarimi 5yerden deldi kiz.acemiydi galiba.cok canim yaniyorpek umudum yok ama bakalim.
kizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
hadi gözünüzaydın tebriklerrrkizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?