2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Maşallah canım bu kadar olumsuz yorum arasında güzel haberlerin gelmesi iç açıyor gerçekten ... değerlerin yükseliyorsa gebesin işte neden korkuyorsun içini ferah tut stres yapma bebeğin hayırlı olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur

tebrikler darısı başımıza Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)

O kadar mutlu ve şaşkınım ki inş tutunur yavrum darısı başınıza valla streste yaptım kafayada taktım oldu Allah ol derse olur inşallah isteyen herkes gebiş olsun canım benim sağol morallll verdin sende

O kadar mutlu ve şaşkınım ki inş tutunur yavrum darısı başınıza valla streste yaptım kafayada taktım oldu Allah ol derse olur inşallah isteyen herkes gebiş olsun canım benim sağol morallll verdin sende
tutunur tutunur içini ferah tut mutluluğun daim olsun kuzum darısı bizlerin başına .. hamilenın duası kabul olurmuş dua et bize bol bol

hadi inşallah bakalım sonucu bildir bize, bende bu sabah kan verdim yarın alıcam reglime 4 gün var

tebrık ederım canım,masallah dıkkat ettt

İşte güzel haberler gelmeye başladı, tebrik ederim canım, umarım sorunsuz güzel bi hamileliğin olur

Cnm gözün aydın inş değerlerin artmaya devam eder sende bebeğine kavuşursun

çok sevindim canim tebrik ederim.hadi bize belirtilerini yaz.

kizlar geldim.yarim saate cikacak sonuc. dr erken dollenme olduysa cikar yoksa gecikmeni bekliycez ilac icin dedi.zaten cok sinirim bozuldu.kollarimi 5yerden deldi kiz.acemiydi galiba.cok canim yaniyor pek umudum yok ama bakalim.

kizlar geldim.yarim saate cikacak sonuc. dr erken dollenme olduysa cikar yoksa gecikmeni bekliycez ilac icin dedi.zaten cok sinirim bozuldu.kollarimi 5yerden deldi kiz.acemiydi galiba.cok canim yaniyor pek umudum yok ama bakalim.
hadı bakalım ınssss

İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım inşallah

bende martta düşünüypdum ama hala olmadı günüm 2 gün geçti bugun kan testi yaptım yine olmadı hamile olan arkadaşlar hayırşı olsun yüce rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…