- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.021
ooooo masallah.bugun ıkıncı bebek haberımız:)))) tebrık ederım canmmkizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
kizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
kizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
gebelik başlangıcı olarak en son reglinin 1. gününün tarihi baz alınır cnm..Tatlım bişi sorucam, 3 haftalık nasıl oluyomuş, ben hiç anlamıyom ya, yumurtlama ya göre mi, adet döngüsüne göre mi sayıyorlar :)
gebelik başlangıcı olarak en son reglinin 1. gününün tarihi baz alınır cnm..
Canım çok sevindimm ve banada umut oldun gerçekten. Hayırlısıyla sağlıklı olduğunuda öğren ve çok güzel bi hamişlik geçir.Allah isteyen herkese nasip etsin canım.Hamileyim ben canımmmm değerim 27 çıktı bugün inşallah hepinize Allah nasip eder adete 6 gün kala 3.47 ydi iki gün sonra 4 gün kala 27 çıktı doktorum gebesin dediiiiiii inanamıyorum hala korkuyorum iki gün sonra tekrar kan testi yapıcazZZZ DUA EDİN BANA
gec donlenme oldugu ıcın 3haftalık.adet bıtınınden hemen sonra hamıle kalmamıs demek 1 hafta sonra gebe kalmıs demek.Tatlım bişi sorucam, 3 haftalık nasıl oluyomuş, ben hiç anlamıyom ya, yumurtlama ya göre mi, adet döngüsüne göre mi sayıyorlar :)
Canım benim tebrik ederim. Çok mutlu oldum senin adına. Rabbim bizede nasip etsin yavrularımızı. Dualarını eksik etme.kizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
mrb cnm, ovülasyon testini yapmadım bılmıyorum.ama adetın bıtnce bırer gun ara ıle dene ılıskı sonrası en az yarım saat kalkma.herkesın yumurtlama donemı farklı oluyor.her hesap farklı cıkıyor.en guzelı bırer gun ara ıle denemekselam herkese,
Hamile arkadaşları kutluyorum. Benim bat 22 mart. Sonraki yumurtlama günümde deneme yapıcaz. İşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize. Ben ovülasyon testi denicem kızlar.
Öneri bilgi tavsiye verirseniz çok sevinirim. İlk denememiz olucak.
gebelik testi gibi ama yumurtlama olunca bir hormon yükseliyormuş onu ölçüyor. çift çizgi çıkınca 36 saat içinde yumurtlama oluyormuş en iyi zaman deniyor. Bakalım hayırlısı.mrb cnm, ovülasyon testini yapmadım bılmıyorum.ama adetın bıtnce bırer gun ara ıle dene ılıskı sonrası en az yarım saat kalkma.herkesın yumurtlama donemı farklı oluyor.her hesap farklı cıkıyor.en guzelı bırer gun ara ıle denemek
bnce kendını tertlerle felan odaklama akısına bırak.beyınde bıtırınce alahın ıznı ıle olur.stres yapınca olmuyor bbebek olacak dıyede ılıskıye beynnını odaklamayacakmısın doktorlar hep oyle dıyor..gebelik testi gibi ama yumurtlama olunca bir hormon yükseliyormuş onu ölçüyor. çift çizgi çıkınca 36 saat içinde yumurtlama oluyormuş en iyi zaman deniyor. Bakalım hayırlısı.
Zaten 1 gün arayla ilişki olursa kaçırmadan yumurtlama günüde yakalanır dediğin gibi.
amın canm darısı hepımıze.evet bır hafta sonra felan cıkar ıdralde.o zamn yıne yaparsın cıft cızgıyı gormek ııcnÇ)kizlar hepinize cok tesekkur ederim.hayirlisiyla bi keseyi goreyimde.simdiki telasimda o oldu.eve gelirken eczaneden test aldim negatif cikti.sizin icin denedim.supheli olanlar kanda baktirin derim ben.benim minigim daha 21gunlukinsallah hepiniz guzel haberler alirsiniz.
Canım şimdi uç haftalık ise ilişkiden kaç gün sonra ogrendin bana bir yardımcı olur musunkizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
canim adetin gecikti mi detayli bilgi verebilir misin evde 2 testim pozitif cikti adetime 3 gun var kan testi 2.5 umudu kessem mi adetimin gecikmesine kadar unutlanmaya devam etsem mi bilemedimkizlarrrr sonuc 13.6 daha cok kucuk.ama minigim benimleeeee.suan tam 3haftalikmis. bi kac gune test tekrarlanacak.bugun hissetmistim ben.
Canım ilişki tarihimizde bilmiyorum.çünkü 2 güne 1 düzenli ilişki oldu.ama daha relime 8gun var.Canım şimdi uç haftalık ise ilişkiden kaç gün sonra ogrendin bana bir yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?