2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

NE SACMA YA INSANI MUTLANDIRIYOR.MADEM DESINKI HASTANEYE GIT UTRASYON BAKILSIN YUZDELERLE ISMI OLUR YA.BNCE ONU SIKAYET EDIN

Canım, çoğu öyle emin olabilirsin, hasta bile olsan, ruhsuz ruhsuz bakarlar yüzüne, umursamazlar,umarım bi sonraki doktorda düzgün birine denk gelirsin, sen içini ferah tut, ne diye düşsün, allah korusun

Geçen bi ettim yine edicem zaten. Onun Hipokrat yeminine başlıcam. Hayır bide babamın arkadaşının oğlu. Tanıyoda bizi.

Canım, çoğu öyle emin olabilirsin, hasta bile olsan, ruhsuz ruhsuz bakarlar yüzüne, umursamazlar,umarım bi sonraki doktorda düzgün birine denk gelirsin, sen içini ferah tut, ne diye düşsün, allah korusun
Öyle canım yaa valla kafamı karıştırdı resmen sevincim yarıda kaldı gibi. Düşünsene eşinle bi umut gidiyosun daha sonuc kağıdına bakar bakmaz dediği laflar.

Kızlar benim bat Bigün geçti dün beyaz akıntım vardı kesin adet olucam dedim ama hala olmadım adete 1 hafta varken kan testim negatif çıkmıştı şimdi böyle gecikincede şaşırdım biraz normalde hiç gecikmem olmaz

Bugünde bekle canım olmazsan yarın testi tekrarla. Birde akıntı kokusuzsa hamile olabilirsin

benimde BAT dündü ve hiç sekmez, bende 1 hafta önce kan vermiştim negatifti , bu sabah idrar testi de negatif çıktı , olsa çıkardı yüksek ihtimal o sebeple kırmızıları beklemedeyim

Insallah mujdeli haberi alirsiniz benimde iki gundur cok kisa sureli adet sancisi gibi gidip gelen bir agrim var bilmiyorum kan testi yapsam mi bugun yoksa iki gun daha beklesem mi
Amin insallah.Şüpheyle durmak çok zor.Kanda kesin sonucu alırsın. sabaha kadar rüyamda doktor hastane nasil sabah ettim anlamadim.Acilde 2 saat sonra sonuçları veriyolarmış.Oyle yapabilirsin

Beklemek çokk zor bat 3 Nisan nasıl geçecek ki u unutayım diyorum olmuyor bi de şimdi çift yumurtlama çıktı başıma

Benimde beyaz akintim basladi uc gundur krem gibi adet sancisida basladi cok.kisa surup geciyor igneden sonra 14. Gunde idrar testi negatif cikti ama yinede insan ya olduysa ya belirtiyse demeden gecemiyor ben adet gunumu bilmedigim icin kestiremiyorum gecip gecmedigini en son 24 subatta olmustum ilacla igneden sonra 15. Gun sanrim en gec bes gune kadar olmam lazim dr nisanin ilk haftasina kadar bekle diyor oda abartti bence bugun kan versem.mi

Benimde beyaz akintim basladi uc gundur krem gibi adet sancisida basladi cok.kisa surup geciyor igneden sonra 14. Gunde idrar testi negatif cikti ama yinede insan ya olduysa ya belirtiyse demeden gecemiyor ben adet gunumu bilmedigim icin kestiremiyorum gecip gecmedigini en son 24 subatta olmustum ilacla igneden sonra 15. Gun sanrim en gec bes gune kadar olmam lazim dr nisanin ilk haftasina kadar bekle diyor oda abartti bence bugun kan versem.mi

Beklemek çokk zor bat 3 Nisan nasıl geçecek ki u unutayım diyorum olmuyor bi de şimdi çift yumurtlama çıktı başıma

benim de bat 3 nisan ya nasıl geçecek zamannn senin 28gunde bir mi canım adet. Ben yumurtlamayı internetten hesaplayınca 21i pazartesiyi gösterdi ama benim hesabıma göre pazar. Senin hangi gundu

benim de bat 3 nisan ya nasıl geçecek zamannn senin 28gunde bir mi canım adet. Ben yumurtlamayı internetten hesaplayınca 21i pazartesiyi gösterdi ama benim hesabıma göre pazar. Senin hangi gundu
Benim 19 unda ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdik 20 sinde silikti ama bu sabah denedim tekrar pozitif çıktı iki keremi yumurtluyorum anlamadım canım ya bu akşamıda değerlendiricez inşallah hayırlısı bakalım adet döngüm 28 gündü ama geçen ay 26. Gün gelmişti kanamam yıllardır hiç şaşmaz 28 de gelirdi

canım senin sat hangi gün. Ben 6 martı 7ye bağlayan gecede saat 3gibi oldum o yüzden hesaplayamıyorum ovulasyonu. Ben cumartesiyi değerlendiremedim pazar gününü değerlendirdim acaba kaçırdım mı ki?(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…