- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.461
Ayy şimdide eşim tutturmuş Çarşamba gecesi dinimizde yasak gecemiz bu gece girilen ilişkiden doğan çocuk hayırsız olurmuş diyor
Tamam canım sağolasın öyle yapıcaz artık hayırlısı olsun inşallahCanım çift çizgiden sonraki bir kaç gün içindede olabiliyor yumurtlama. ayrıca spermlerde 2-3 gün canlı kalabiliyor yani bir gün ara vererek girmenizde sıkıntı yok
Can'ım bugün 14. Gün zaten
Ne diyorsun canım ya neler olmuş !Aslinda ben suan neye üzülecegimi şaşirmis durumdayim.çok yuksek bi ihtimal hamileysem zaten problem var demek.doktorum hamilelik olmayabilir bu durumda yumurtaliklarda tümör olabilir dedi.onun olmasida hcg yi yukseltiyormus.oglum duyunca okadar sevindi ki her gün kardesim kardeşim diye geziniyor evde.ona bu durumu üzmeden nasil açiklarim bilmiyorum.çok sıkıntılı bi durum.
Benim sat 7 Mart akşam 6 ydı canım ovulasyon testi kullan rahat edersin takvim hesabıyla tam denk gelmiyor dış etkenlerden dolayı sapma olabiliyor canım yumurtlama gününde
Bazen kadınlar ayda iki defa yumurtlayabiliyor evlenmeden önce bende bir kere aynı durumu yasamistimBide o ovulasyon testi canım gebelik testi değil yanlışlık olmasın
Kocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!Ayy şimdide eşim tutturmuş Çarşamba gecesi dinimizde yasak gecemiz bu gece girilen ilişkiden doğan çocuk hayırsız olurmuş diyor
Araştırdım canım varmış dinimizde öyle bir şey fetva hattındada okudum ama tavsiye edilmediği yönünde direk haram yazmıyorKocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!
öyle bisey yok canım benim ya yapmayın lütfen ne yapayım yani şimdi o kadar hdisleri çöpe mi atayim ya da o kdr kuran oku hatmet bir tane uğursuzluk lafina rastlama .. Bizim dinimizde uğursuzluk yoktur yanlış araştırmissn canımAraştırdım canım varmış dinimizde öyle bir şey fetva hattındada okudum ama tavsiye edilmediği yönünde direk haram yazmıyor
Ama yine de siz bilirsiniz istediğiniz zaman yapın tabi deAraştırdım canım varmış dinimizde öyle bir şey fetva hattındada okudum ama tavsiye edilmediği yönünde direk haram yazmıyor
Bende kan testi verdim saatini bekliyorum :))) folik asit yazdı ama neden yazdı bilemedimbidatlar çok var aynen canım konu kaymasın haklısın
Canım zaten haram değil mekruh sanırımAma yine de siz bilirsiniz istediğiniz zaman yapın tabi dekonu kaymasin :*
Zayıf hadis.. Bir çok alimin gorusu üzere kabul edilmemiş bir hadis .. Çünkü dinde uğursuzluk yoktur o yüzden söyledim aman neyse banane caniiim istedikleri zaman yapsınlarCanım zaten haram değil mekruh sanırım
Zayıf hadis.. Bir çok alimin gorusu üzere kabul edilmemiş bir hadis .. Çünkü dinde uğursuzluk yoktur o yüzden söyledim aman neyse banane caniiim istedikleri zaman yapsınlar
Beni kan tahliline gönderi ardına o ilacı yazdı surekli gittiğim doktor kendisi bu zamana kdr vermemişti kan tarama istemişti herşey normal.diye vermedi herhalde neyse hayırlısı olsun artık hepimiz içinfolik asit bebeğin gelişimi için önemli ben de bebek düşünüyorum 2 ay öncesinden başladım bu ay düşünüyodum ama hala olmadı adetimde geçti kan baktırdım negatif çıktı cok zor iş miş 3yıllık evliym öncesinde hiç düşünmemiştik zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?