2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Benim sat 7 Mart akşam 6 ydı canım ovulasyon testi kullan rahat edersin takvim hesabıyla tam denk gelmiyor dış etkenlerden dolayı sapma olabiliyor canım yumurtlama gününde

Ayy şimdide eşim tutturmuş Çarşamba gecesi dinimizde yasak gecemiz bu gece girilen ilişkiden doğan çocuk hayırsız olurmuş diyor

Canım çift çizgiden sonraki bir kaç gün içindede olabiliyor yumurtlama. ayrıca spermlerde 2-3 gün canlı kalabiliyor yani bir gün ara vererek girmenizde sıkıntı yok

Can'ım bugün 14. Gün zaten
Ne diyorsun canım ya neler olmuş !

Benim sat 7 Mart akşam 6 ydı canım ovulasyon testi kullan rahat edersin takvim hesabıyla tam denk gelmiyor dış etkenlerden dolayı sapma olabiliyor canım yumurtlama gününde

sen benden bir gün sonra olmuşsun zaten senin yumurtlaman dun ve bugüne denk geliyor canım. Eğer cumartesi de çift çıktıysa demek ikinci yumurtlaman

Ayy şimdide eşim tutturmuş Çarşamba gecesi dinimizde yasak gecemiz bu gece girilen ilişkiden doğan çocuk hayırsız olurmuş diyor
Kocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!

Bu arada kızlar 1 saat önce kan testi verdim 6 gibi çıkacak dedi doktorum .. Folik asit yazdı ama onu neden yazdı anlamış değilim jeton düşmedi yani bende daha .. Sabırsızlıkla beklemiyorum hiç sanki yok gibi ağrılarım da azaldı 4. Günün üzerine

Kocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!
Araştırdım canım varmış dinimizde öyle bir şey fetva hattındada okudum ama tavsiye edilmediği yönünde direk haram yazmıyor

Araştırdım canım varmış dinimizde öyle bir şey fetva hattındada okudum ama tavsiye edilmediği yönünde direk haram yazmıyor
öyle bisey yok canım benim ya yapmayın lütfen ne yapayım yani şimdi o kadar hdisleri çöpe mi atayim ya da o kdr kuran oku hatmet bir tane uğursuzluk lafina rastlama .. Bizim dinimizde uğursuzluk yoktur yanlış araştırmissn canım

Selin sende bir değişiklik var mı bel ağrısı karın ağrısı falan? Ben bir yerim ağrısın diye kendimi dinliyorum:) ilk hamileliğimde belim çok ağrımıştı belime odaklandım ama tık yok ahahhha:)

Kızlar bende bişey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminde yumurta çatlayınca yani sümüksü akıntı kasıklarda ağrı gibi olay olunca çatlama belirtisi oluyosa hemen peşine iki gün arayla ilişki olması gerekiyor diye biliyorum. Ovulasyon testinde çift çizgi net bi şekilde olunca bir kaç gün içinde yumurta çatlaması olucak ve o bir kaç günü çok iyi değerlendirmek gerekiyormuş. Bana katılan var mı? Yoksa yanlış mı biliyorum?

folik asit bebeğin gelişimi için önemli ben de bebek düşünüyorum 2 ay öncesinden başladım bu ay düşünüyodum ama hala olmadı adetimde geçti kan baktırdım negatif çıktı cok zor iş miş 3yıllık evliym öncesinde hiç düşünmemiştik zor iş

Beni kan tahliline gönderi ardına o ilacı yazdı surekli gittiğim doktor kendisi bu zamana kdr vermemişti kan tarama istemişti herşey normal.diye vermedi herhalde neyse hayırlısı olsun artık hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…