- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.401
Sağol canım benim. Evet hissetmiştim Allahım çok büyük nasip etti çok şükür :)canım benim çok sevindim :) zaten hissetmiştin. darısı başımızaaa
İnşallah canım benim çok sağolBu aradag_mutlu tebrik ederim.çok sevindim canım.saglıkla kucağına alirsin bebisini inşallah.
Hayırlı olsun canımHamileyim ćok mitluyum az önce ögrendim
Canım ben bugün öğrendim hamiş olduğumu ama neredeyse 1 haftadır feci şekilde bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerimi hiç söylemiyorum çünkü üzerine bile yatamıyorum. Yarın doktora gidince sormayı düşünüyorum gerçekten rahatsız edici bi durumKızlar hamileyim bildiğiniz gibi. Arada sancım oluyor normalmidir. Bugün 4 haftalık olduk. Yerleşme ağrısı mıdır yoksa yerleşmiş midir.. Arada sancıyo böyle olan varmı benim gibi korkiiiii
bende ilk hamileliğimde çok çekmiştim göğüs acısını canını sıkmak gibi olmasın ama uzunca bir süre sürüyor sonra biraz duruluyor, doğuma yakın çok daha fazla acıyor yıkanırken su değince bile acıyordu..Canım ben bugün öğrendim hamiş olduğumu ama neredeyse 1 haftadır feci şekilde bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerimi hiç söylemiyorum çünkü üzerine bile yatamıyorum. Yarın doktora gidince sormayı düşünüyorum gerçekten rahatsız edici bi durum
Evet tatlım :) ama kan testi herşeyi belirleyecek hayırlısı diyorum artık :)İnanmıyorum gerçekten mi hem çok umutlu hemde çok umutsuzdun cnm inş hayırlısıyla hamilesindir
Daha erken hemen belli olmaz canım iğneden 13 14 gün geçmesi gerekiyor o da zor ihtimal sen biraz daha bekle canım7 martta çatlatma iğnesi olmuştum bugün idrar testi negatif çıktı ne silik ne gölge ne hayalet çizgi yok
7 martta çatlatma iğnesi olmuştum bugün idrar testi negatif çıktı ne silik ne gölge ne hayalet çizgi yok
Ayyy ciddenmi?bende ilk hamileliğimde çok çekmiştim göğüs acısını canını sıkmak gibi olmasın ama uzunca bir süre sürüyor sonra biraz duruluyor, doğuma yakın çok daha fazla acıyor yıkanırken su değince bile acıyordu..
sen bide emzirirken gör acıyı :)))) felaket tellalığı yapmıyım hadi gece gec, herşey güzel olacak hiç acımıcak ohh miss miss:)))Ayyy ciddenmi?Yatarken çamaşırımı çıkarıyorum ama feci yanii
Can'ım bugün 14. Gün zatenDaha erken hemen belli olmaz canım iğneden 13 14 gün geçmesi gerekiyor o da zor ihtimal sen biraz daha bekle canım
sen bide emzirirken gör acıyı :)))) felaket tellalığı yapmıyım hadi gece gec, herşey güzel olacak hiç acımıcak ohh miss miss:)))
cnm kotu dusnme lutfen.betanın yukselmesı ıcın bugun saglıklı seyler ye degerın yukselsın.mesela tavuksuyu et suyu cok ı deglıyor.ıns bebek olusmustur.Kızlar günaydın.bugün geçer de sabah olur mu ki bana.offf bu belirsiz bekleyiş beni mahvetti.lütfen dua edin bana.
bnce oyle bırse dusunme.ne tımoru ya doktorda sallamasın uzaktan.Aslinda ben suan neye üzülecegimi şaşirmis durumdayim.çok yuksek bi ihtimal hamileysem zaten problem var demek.doktorum hamilelik olmayabilir bu durumda yumurtaliklarda tümör olabilir dedi.onun olmasida hcg yi yukseltiyormus.oglum duyunca okadar sevindi ki her gün kardesim kardeşim diye geziniyor evde.ona bu durumu üzmeden nasil açiklarim bilmiyorum.çok sıkıntılı bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?