2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar hamileyim bildiğiniz gibi. Arada sancım oluyor normalmidir. Bugün 4 haftalık olduk. Yerleşme ağrısı mıdır yoksa yerleşmiş midir.. Arada sancıyo böyle olan varmı benim gibi korkiiiii
Canım ben bugün öğrendim hamiş olduğumu ama neredeyse 1 haftadır feci şekilde bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerimi hiç söylemiyorum çünkü üzerine bile yatamıyorum. Yarın doktora gidince sormayı düşünüyorum gerçekten rahatsız edici bi durum

bende ilk hamileliğimde çok çekmiştim göğüs acısını canını sıkmak gibi olmasın ama uzunca bir süre sürüyor sonra biraz duruluyor, doğuma yakın çok daha fazla acıyor yıkanırken su değince bile acıyordu..

7 martta çatlatma iğnesi olmuştum bugün idrar testi negatif çıktı ne silik ne gölge ne hayalet çizgi yok

Ayyy ciddenmi? Yatarken çamaşırımı çıkarıyorum ama feci yanii

sen bide emzirirken gör acıyı :)))) felaket tellalığı yapmıyım hadi gece gec, herşey güzel olacak hiç acımıcak ohh miss miss:)))
Tellallık azıcık hafif kaldı sanki daha önceden adet olcama yakın acırdı ama bu başka bi acıymışşş miniğimiz için katlancaz yapçak bişi yok

Kızlar günaydın.bugün geçer de sabah olur mu ki bana.offf bu belirsiz bekleyiş beni mahvetti.lütfen dua edin bana.

Kızlar günaydın.bugün geçer de sabah olur mu ki bana.offf bu belirsiz bekleyiş beni mahvetti.lütfen dua edin bana.
cnm kotu dusnme lutfen.betanın yukselmesı ıcın bugun saglıklı seyler ye degerın yukselsın.mesela tavuksuyu et suyu cok ı deglıyor.ıns bebek olusmustur.

Kızlarr günaydın ben yeni üye herkese merhaba umarım herkesin minik hayalleri gerçek olur.3 yıllık evliyim iş güć derken eşimle 4 ay önce dusunmye başladık ve ilk ayimizda hamile kaldım.Fakat 8 Aralıkta 7 haftalıkken düşuk yaptım.İlk bebeklrde olabiliyormus. 3 ay geçti, şimdi yeniden minik hayalimize kaldığımız yerden tam gaz bu ay umutluyum, adet tarihim perşembe veya cuma fakat 3 gundur açik kahve bir günlükpedi kirletcek kadar g3liyor.Yerlesme akintisi mi adet öncesi mi bilmiyorum bugün o da yok gibi.Umutluyum heycanliyim.Inşallh güzel haberler veririm sizlere de.Geçen ayda benzer durum olmustu ama regl olmustum.bu sefer farkli gibi hissediyorum.

Aslinda ben suan neye üzülecegimi şaşirmis durumdayim.çok yuksek bi ihtimal hamileysem zaten problem var demek.doktorum hamilelik olmayabilir bu durumda yumurtaliklarda tümör olabilir dedi.onun olmasida hcg yi yukseltiyormus.oglum duyunca okadar sevindi ki her gün kardesim kardeşim diye geziniyor evde.ona bu durumu üzmeden nasil açiklarim bilmiyorum.çok sıkıntılı bi durum.

bnce oyle bırse dusunme.ne tımoru ya doktorda sallamasın uzaktan.
belkı gelısmemıs olabılır.sen aaaadetın ne kadar gectı.
bnım ılk hamılellıgmde oyle ıdı bı anda yukseldı 3haftalık hamıle oldugumu ogrenınce5haftaya yakın duzeldı.ama kalp atısları durdu 9haftada dustu.
bısey takma kafana.bnce bı doktora gıt sen bugun yıne kednı doktoruna gıdersın.gebelık varsa tehlıkelı ıse ılac verırler hmen baslarsın.bu durumlar beklemeyı sevmez.sana tavsıyem x bı hastaneye gıt

günaydınnnn günaydın kızlarr
moralleri bozmak umutsuzluğa düşmek yok:)
ben salya sümük hastayım kızımdan geçti hapşırıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…