- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.421
canım cok dk.cıktı 2cızgı?Eki Görüntüle 1800152
Kızlar benim yumurtalarım 20 sinde çatladı öncesi sonrası ve o gün 3 gün üst üste ilişki yaşadık dün ovulasyon testi yaptım çizgi çok silikti şimdi denemek için yaptım böyle çıktı gitgide koyulaşıyor neden bilen varmı tekrar mı yumurtluycam acaba yardımcı olun nolur
Aaa gerçekten mi hemen çıktı 2 dakika bile geçmedi ama hemen 2 günde belli oluyormucanım cok dk.cıktı 2cızgı?
5dk ıcnde cıkmıs ıse gebelık var
Aaa gerçekten mi hemen çıktı 2 dakika bile geçmedi ama hemen 2 günde belli oluyormu[/QUO
asılama yaptırdın demı hemne bellı olmazda ama cıft cızgı cıkmıs:)
bnce doktorunu ara hemn
ee taman o zamn gebesın,doktorunla ıletısme gec yada beta baktır.gebe olmasıan cıft cızgı nıye cıksınYok canım aşılama yaptırmadım normal yollarla deniyoruz şimdilik olmazsa destek alıcaz
ay pardon bn gebelık sandım ya heycanmıstım:)Bide o ovulasyon testi canım gebelik testi değil yanlışlık olmasın
cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin, ben 2008 yılında ikiz doğum yaptım ve hamileyken biri hep bir kaç gün geriden geliyordu, (çift yumurta ikizleri) dr.um muhtemelen 2-3 gün arayla yumurtlamış ve çok nadir olan ikisinin de döllenme olayını yaşamış olabilirsin demişti.. nadir olmasını sebebi de, yumurta döllendiği anda rahim kendini kapatır başka bir döllenmeye izin vermezmiş ama bazen rahim kendini kapatmadan 2-3 gün arayla döllenme olabilir ve çift yumurta ikizleri olabilirmiş..Eki Görüntüle 1800152
Kızlar benim yumurtalarım 20 sinde çatladı öncesi sonrası ve o gün 3 gün üst üste ilişki yaşadık dün ovulasyon testi yaptım çizgi çok silikti şimdi denemek için yaptım böyle çıktı gitgide koyulaşıyor neden bilen varmı tekrar mı yumurtluycam acaba yardımcı olun nolur
Bugün benimde ovitrelle sonrası 14. Günüm. 8 martta yaptirmistim bende.Dun kan testi verdim , bugün öğleden sonra alcam bakalım hayırlısı hakkımızda.Gec dollenme olduysa idrarda cikmayabilirmis.Can'ım bugün 14. Gün zaten
Ayy inşaAllah canım ya bizde çok ikiz istiyorduk nasip olur inşallah :)cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin, ben 2008 yılında ikiz doğum yaptım ve hamileyken biri hep bir kaç gün geriden geliyordu, (çift yumurta ikizleri) dr.um muhtemelen 2-3 gün arayla yumurtlamış ve çok nadir olan ikisinin de döllenme olayını yaşamış olabilirsin demişti.. nadir olmasını sebebi de, yumurta döllendiği anda rahim kendini kapatır başka bir döllenmeye izin vermezmiş ama bazen rahim kendini kapatmadan 2-3 gün arayla döllenme olabilir ve çift yumurta ikizleri olabilirmiş..
Ovulasyon testi hamileyken pozitif çıkıyormuş diye duymuştum ama bu kadar erken çıkarmı bilemedim şaşırdım görünce
inşallah cnm Allah gönlüne göre versin tabii ama dediğim gibi sadece 2-3 gün arayla yumurtlama olabileceğine istinaden böyle bir açıklama yaptım.. çokta araştırdığım ve bilgili olduğum bir konu değil dr.un dediği aklıma gelmişti, sen acaba tekrar yumutlamamı oluyor ? diye sorduğunda..Ayy inşaAllah canım ya bizde çok ikiz istiyorduk nasip olur inşallah :)
Insallah mujdeli haberi alirsiniz benimde iki gundur cok kisa sureli adet sancisi gibi gidip gelen bir agrim var bilmiyorum kan testi yapsam mi bugun yoksa iki gun daha beklesem miBugün benimde ovitrelle sonrası 14. Günüm. 8 martta yaptirmistim bende.Dun kan testi verdim , bugün öğleden sonra alcam bakalım hayırlısı hakkımızda.Gec dollenme olduysa idrarda cikmayabilirmis.
Yaa öylemi diyorsun nolur nolmaz ben bu geceyi de değerlendireyim garanti olsunCanım bence onda bir yanlışlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?