2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar benim yumurtalarım 20 sinde çatladı öncesi sonrası ve o gün 3 gün üst üste ilişki yaşadık dün ovulasyon testi yaptım çizgi çok silikti şimdi denemek için yaptım böyle çıktı gitgide koyulaşıyor neden bilen varmı tekrar mı yumurtluycam acaba yardımcı olun nolur

canım cok dk.cıktı 2cızgı?
5dk ıcnde cıkmıs ıse gebelık var

cnm tekrar yumurtluyor olabilirsin, ben 2008 yılında ikiz doğum yaptım ve hamileyken biri hep bir kaç gün geriden geliyordu, (çift yumurta ikizleri) dr.um muhtemelen 2-3 gün arayla yumurtlamış ve çok nadir olan ikisinin de döllenme olayını yaşamış olabilirsin demişti.. nadir olmasını sebebi de, yumurta döllendiği anda rahim kendini kapatır başka bir döllenmeye izin vermezmiş ama bazen rahim kendini kapatmadan 2-3 gün arayla döllenme olabilir ve çift yumurta ikizleri olabilirmiş..

Benim regl olmama 4 gün var ama hiç bişey hissetmiyorum bu ayda tutturamadık galiba. Önümüzdeki ay gün aşırı çalışmamız lazım tembellik yok kararlıyım

Ayy inşaAllah canım ya bizde çok ikiz istiyorduk nasip olur inşallah :)

Ovulasyon testi hamileyken pozitif çıkıyormuş diye duymuştum ama bu kadar erken çıkarmı bilemedim şaşırdım görünce

Kızlar bu sabah aile hekimliğine gittim sağolsun kendi aile hekimim (aslında böyle bi tabir kullanmak istemiyorum hekim bozuntusuna) tahlil sonucumu verdim bana ilk dediği gebelik görünüyo ama olabilirde düşebilirde. Sen nasıl bi mal doktoraun ilk hamilelik heycanı yaşayan birisine ne ultrasonla bakmışsın nede başka bişey yapmışsın nasıl kendinden emin konuşursun. wşimde nasıl yani deyince %97 gebelik var ama nasip işi dedi tekrar. Yüzünün ortasına patlatasım geldi. Neyse ebe kan tahlilimi ve idrar örneğimi aldı gebelik takibi oluşturdular ve hemen toplum sağlığına gidip hekim değişikliğine başvuru yaptık eşimle. Böyle doktor yerin dibine girsinn. Geçende de şikayet etmiştim yine edicem.

Ayy inşaAllah canım ya bizde çok ikiz istiyorduk nasip olur inşallah :)
inşallah cnm Allah gönlüne göre versin tabii ama dediğim gibi sadece 2-3 gün arayla yumurtlama olabileceğine istinaden böyle bir açıklama yaptım.. çokta araştırdığım ve bilgili olduğum bir konu değil dr.un dediği aklıma gelmişti, sen acaba tekrar yumutlamamı oluyor ? diye sorduğunda..

Bugün benimde ovitrelle sonrası 14. Günüm. 8 martta yaptirmistim bende.Dun kan testi verdim , bugün öğleden sonra alcam bakalım hayırlısı hakkımızda.Gec dollenme olduysa idrarda cikmayabilirmis.
Insallah mujdeli haberi alirsiniz benimde iki gundur cok kisa sureli adet sancisi gibi gidip gelen bir agrim var bilmiyorum kan testi yapsam mi bugun yoksa iki gun daha beklesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…