- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.501
454 çıktı .. Adete yakın döllenme oldu bende çünkü yumurta takibi sonucu onu gösteriyor ... 2 gün sonra yine gidicem tatlımCanım biliyosun bende dün öğrendim. Bugün kollarım delik deşik tabiii. Betahcg kaç çıktı?
Yok batı bekliycem canım sabredebilirsem tabiikanda bir haftada çıkıyormuş haftaya yaptırcan mı yoksa batı mı brkliycen
Hayırla sağlıkla kucağına al inşaAllah canım çok sevindim darısı bize :)Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmm
Sağol caniiimmmmm :)Hayırla sağlıkla kucağına al inşaAllah canım çok sevindim darısı bize :)
Tesekkur ediyorum :)
Hayır canım ikinci defa yumurtluyorsun ben doktorumu aradım az önce senin için telefonla.konuşuyordum yazamadimBende şimdi eve geldim ovulasyon testini tekrar yaptım tüm kurallarına uygun yine pozitif ya gerçekten 2. Kere yumurtluyorum ya da başka bişi var hayırlısı artık
Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmm
Sağol canım çok sağol darısı olmayanların başına :)tebrik ederim mm çok güzel:)
Ne desem umut olacak ama.benimde öyle olmuştu sarı derken tam olarak nasıl bir sarıYa kızlar bnde de 4 gündür sarı renkli akıntı var ama adetime 3 gün var acaba hamilemiyim yardimci olurmusunuz
Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmm
Sağol canım Allah razı olsun senden inşaAllah içimi rahatlattın :)Hayır canım ikinci defa yumurtluyorsun ben doktorumu aradım az önce senin için telefonla.konuşuyordum yazamadim
Doktorum telas edecek bisey yok dedi
454 çıktı .. Adete yakın döllenme oldu bende çünkü yumurta takibi sonucu onu gösteriyor ... 2 gün sonra yine gidicem tatlım
Canimmm. İnan çok sevindim.sağlikla gelir devami inşallah.lütfen benim için dua et yarin saat 3te randevum.Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?