- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.541
Laboquick kullanıyorum canım ben kaset tipi çok memnunum 40 tane aldım 5 tanede gebelik testi çıktı içinden 38 lira fiyatı uygun ve çok tercih edilen bir markagünaydınnn SAT 26 Şubattı BAT dündü veee bu sabah kırmızılar geldi (hiçte sekmez sağolsun )şu ovülasyon testlerinden alayım diyorum web ten , gözüme takılan 4 marka var;
Laboquick = kaset tipimi? kalem (çubuk) tipimi çözemedim açıklamasında yazmıyor.. (ben kaset tipi istiyorum)
Clear blue = dijital test (gülen yüz çıkan) 10 adet test çubuğu diyor (peki bu çubuklar bitince ayrıyeten çubuk satışı varmı? yoksa tekrar makine ile birliktemi yeni sipariş veriyoruz)
Surelab = kaset tipi ovülasyon testi, kullanıp memnun kalan varmı?
Ovula = kaset tipi ovülasyon testi, kullanıp memnun kalan varmı?
bilgisi olan ve dönüş yapan olursa sevinirim.
Lab
Laboquick kullanıyorum canım ben kaset tipi çok memnunum 40 tane aldım 5 tanede gebelik testi çıktı içinden 38 lira fiyatı uygun ve çok tercih edilen bir marka
evet mantıklı sadece kaset mi kalemmi onu çözememiştim, tşklerLab
Laboquick kullanıyorum canım ben kaset tipi çok memnunum 40 tane aldım 5 tanede gebelik testi çıktı içinden 38 lira fiyatı uygun ve çok tercih edilen bir marka
peki kasık ağrın devam ediyor mu cnmAma bu benim 2. Yumurtlamam çok ilginç 19 unda da böyle çıktı sonra silikleşti dün meraktan bi daha yaptım pozitif çıktı şimdi yaptım hala pozitif daha da koyu dün geceyi değerlendirdik bu gece olmaz bişi de yarın artık hayırlısı olsun inşallah
Kasıklarım nasıl anlatsam kımıl kımıl hafif ağrı var bide hani karnında gaz olur böyle burkulur onun gibi Kasıklarım elimi koyunca içerde karıncalar dolaşıyor sanki bi garip benim yumurtalar fena gaza geldi bu aypeki kasık ağrın devam ediyor mu cnm
Genelde gebeliğin ilk 3 ayında oluyormuş canım aynen rahim kasları geriliyormuşkızlar dünden beri iki kere kasığımda biri hapşırırken diğeri de yere hafif eğilirken kramp oluştu. bu belirtiler arasında var mıı? bir yerde okumuştum rahim kasları gerilirmşş diye ama hatırlayamıyorum
Kasıklarım nasıl anlatsam kımıl kımıl hafif ağrı var bide hani karnında gaz olur böyle burkulur onun gibi Kasıklarım elimi koyunca içerde karıncalar dolaşıyor sanki bi garip benim yumurtalar fena gaza geldi bu ayhayırlısı bakalım akıntımda var hep ıslağım
Aynen bende öyleyim benimde 6 yaşında oğlum var ama sanki leylekler getirmiş hiç bir şey hatırlamıyorumAllah bağışlasın canım evlatlarımızı benimde 6 yaşında oğlum var ama hiçbişi hatırlamıyorum sanki ilk defa doğuracakmışım gibi
HAYIRLI UGURLU OLSUN TATLIM SAĞ SALIM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM YUMURTA TAKİBİ YAPILIYORDU DEĞİLMİ SANA BNDE BAŞLADIM BU AY SAĞ VE SOLDA YUMURTALRN VAR DEDİ YRN TEKRAR GTCEM BAKALIM HAYIRLISI454 çıktı .. Adete yakın döllenme oldu bende çünkü yumurta takibi sonucu onu gösteriyor ... 2 gün sonra yine gidicem tatlım
Bir daha yaptırsana canım sen , bazıları 10 gün öncesinden yaptırdığında değerleri sıfırlarda geziyor ..beta 1,2 cıktı benım negatıfmı tekrar yapıyımmı.adetıme 10 gun varken yapmıstım?
Erken yaptın bence .. bende öyle yaptım negatifti adet geçince yaptım pozitif biraz daha bekleya kızlar benim göğüslerim bir haftadır çok ağrıyor taşıyamaz hale geldim reglime 10 gün var ara ara sol kasığıma hafif bir sancı giriyor onun dışında belirtim yok acaba hamilemiyim test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba lütfen yardım edin
Sağol kuzum, evet yumurta takibi yapıldı hiç bırakmadı beni doktorum sağ olsun sende bir an önce inşaallah hamile kalırsınHAYIRLI UGURLU OLSUN TATLIM SAĞ SALIM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM YUMURTA TAKİBİ YAPILIYORDU DEĞİLMİ SANA BNDE BAŞLADIM BU AY SAĞ VE SOLDA YUMURTALRN VAR DEDİ YRN TEKRAR GTCEM BAKALIM HAYIRLISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?