2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!
Gunah yada haram degil, ama şöyle bişey var alimler olmaması konusunda hem fikirler.ibrahim hakki hz. Marifetnamede okuyabilirsin.carsamba ve pazar günü olmaması daha iyi olur.Bende buna dikkat ederek iliskiye girmiyorum o günler. Carsambadan kasıt salı gecesi, pazardada cumartesi gecesi oluyo

Arkadaslar 20 aylik kizim var bugün ögrendim tekrar anne olucam cok mutluyum daha adet günüm gelmedi ama kan testinde sonucum belli oldu rabbim tüm isteyenlere versin

Arkadaslar 20 aylik kizim var bugün ögrendim tekrar anne olucam cok mutluyum daha adet günüm gelmedi ama kan testinde sonucum belli oldu rabbim tüm isteyenlere versin
Maşallah canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin .. Evlatlarını Allah bağışlasn

Canım benim adetim 4 gun geçti bugün 5. Gunu test yaptırdım işte .. Daha çok küçük dedi.. 2 gün sonra ultrason ile bakacak hayırlısı ile ...
Canim benm 2 gun var adetime ama merak ettim belirtilerin nelerdi bide benimde sari renkte akintim var cok rahatsizim seninki nasildi baya sari benimkide

Canim benm 2 gun var adetime ama merak ettim belirtilerin nelerdi bide benimde sari renkte akintim var cok rahatsizim seninki nasildi baya sari benimkide
Belirtilerim adete 10 gün kala meme hassasiyeti aşırı akıntı sarımsı böyle idrar kalıntısı gibiydi .. Bel kasık ve yumurtalık ağrısı çektim tansiyonm çok dustu bu yüzden ... Adet olacağım dediğim gündü sanırım meme başı ağrısı ve acısı çektim akıntılar ise sarımsı süt beyaz ve su gibi değişken oldu idrarim sabahları çok koyu ve kokulu sonralarda seffaflasti ama bisey dikkatimi çekti idrarımda toz tanecikleri vardı.. Karnimda seyirmeler oldu goz seyirmesi gibi .. 2 gün de kahverengi akintim geldi ara ara geldi ama surekli değil sonra durdu .. Bu sabah da kasık ağrısı ile kalktim saat 4 gibiydi tuvalete oturdum kabızlık çektim yapamadım kalktim öyle uyumusum tekrar uyandığımda hiç agrim yoktu eşimin ısrarı ile doktora gittim şükürler olsun güzel haberler aldım .. Şimdilik aklıma gelenler bunlar .. Arada da geçici hafif baş ağrıları çektim bunu da ekliyim :)

Benımde aynı belirtilerim var canım idrar akıntısı gibi sarı akıntı göğüslerde hassasiyet ve kabzlık kasık ağrısı filan düzenli adetim 4 subat oldm 24 subat yine oldm hala adet beklıyorum sanda Hayirli olsn canm Allah Kucagina aldigin gunleri gostersn saglicakla insallah bende adetm gelmezse gidicm doktora

Bende kabızlık düne kadar yoktu diğeri vardı :)) tabi kişiden kişiye değişiyor bunlar .. İnsallah regl olmazsin da bebisin seninledir

Günaydın kızlar,

Yarın eşimin doğum günü, benimde BAT tan 3 gün geçmiş olacak, kan testi yapsam mı ki, eşimde seyirde belki süpriz olur

Günaydın kızlar,

Yarın eşimin doğum günü, benimde BAT tan 3 gün geçmiş olacak, kan testi yapsam mı ki, eşimde seyirde belki süpriz olur
Benim en büyük hayalimdi ona özel bi günde o hediyeyi vermek.ama denk gelmedi.eger şüpheleniyorsan yaptir testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…