- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.521
Gunah yada haram degil, ama şöyle bişey var alimler olmaması konusunda hem fikirler.ibrahim hakki hz. Marifetnamede okuyabilirsin.carsamba ve pazar günü olmaması daha iyi olur.Bende buna dikkat ederek iliskiye girmiyorum o günler. Carsambadan kasıt salı gecesi, pazardada cumartesi gecesi oluyoKocaniz nerden almış o fetvayı o kadar okurum araştırırm elimde dolu kitap var kocanizin söylediği fetvaya rastlamadım !!!
Edicem canım merak etme ... İnşallah güzel.sonuçlar alırsınCanimmm. İnan çok sevindim.sağlikla gelir devami inşallah.lütfen benim için dua et yarin saat 3te randevum.
Canım benim adetim 4 gun geçti bugün 5. Gunu test yaptırdım işte .. Daha çok küçük dedi.. 2 gün sonra ultrason ile bakacak hayırlısı ile ...Canım yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu, benimde 2 gün geçti de BAT tan
Allah senden de razı olsun canım benim bisey soracaktim doktoruma seni De aradan çıkarayim dedim ne olcak sanki :-*Sağol canım Allah razı olsun senden inşaAllah içimi rahatlattın :)
Maşallah canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin .. Evlatlarını Allah bağışlasnArkadaslar 20 aylik kizim var bugün ögrendim tekrar anne olucam cok mutluyum daha adet günüm gelmedi ama kan testinde sonucum belli oldu rabbim tüm isteyenlere versin
Canim benm 2 gun var adetime ama merak ettim belirtilerin nelerdi bide benimde sari renkte akintim var cok rahatsizim seninki nasildi baya sari benimkideCanım benim adetim 4 gun geçti bugün 5. Gunu test yaptırdım işte .. Daha çok küçük dedi.. 2 gün sonra ultrason ile bakacak hayırlısı ile ...
Belirtilerim adete 10 gün kala meme hassasiyeti aşırı akıntı sarımsı böyle idrar kalıntısı gibiydi .. Bel kasık ve yumurtalık ağrısı çektim tansiyonm çok dustu bu yüzden ... Adet olacağım dediğim gündü sanırım meme başı ağrısı ve acısı çektim akıntılar ise sarımsı süt beyaz ve su gibi değişken oldu idrarim sabahları çok koyu ve kokulu sonralarda seffaflasti ama bisey dikkatimi çekti idrarımda toz tanecikleri vardı.. Karnimda seyirmeler oldu goz seyirmesi gibi .. 2 gün de kahverengi akintim geldi ara ara geldi ama surekli değil sonra durdu .. Bu sabah da kasık ağrısı ile kalktim saat 4 gibiydi tuvalete oturdum kabızlık çektim yapamadım kalktim öyle uyumusum tekrar uyandığımda hiç agrim yoktu eşimin ısrarı ile doktora gittim şükürler olsun güzel haberler aldım .. Şimdilik aklıma gelenler bunlar .. Arada da geçici hafif baş ağrıları çektim bunu da ekliyim :)Canim benm 2 gun var adetime ama merak ettim belirtilerin nelerdi bide benimde sari renkte akintim var cok rahatsizim seninki nasildi baya sari benimkide
Benımde aynı belirtilerim var canım idrar akıntısı gibi sarı akıntı göğüslerde hassasiyet ve kabzlık kasık ağrısı filan düzenli adetim 4 subat oldm 24 subat yine oldm hala adet beklıyorum sanda Hayirli olsn canm Allah Kucagina aldigin gunleri gostersn saglicakla insallah bende adetm gelmezse gidicm doktoraBelirtilerim adete 10 gün kala meme hassasiyeti aşırı akıntı sarımsı böyle idrar kalıntısı gibiydi .. Bel kasık ve yumurtalık ağrısı çektim tansiyonm çok dustu bu yüzden ... Adet olacağım dediğim gündü sanırım meme başı ağrısı ve acısı çektim akıntılar ise sarımsı süt beyaz ve su gibi değişken oldu idrarim sabahları çok koyu ve kokulu sonralarda seffaflasti ama bisey dikkatimi çekti idrarımda toz tanecikleri vardı.. Karnimda seyirmeler oldu goz seyirmesi gibi .. 2 gün de kahverengi akintim geldi ara ara geldi ama surekli değil sonra durdu .. Bu sabah da kasık ağrısı ile kalktim saat 4 gibiydi tuvalete oturdum kabızlık çektim yapamadım kalktim öyle uyumusum tekrar uyandığımda hiç agrim yoktu eşimin ısrarı ile doktora gittim şükürler olsun güzel haberler aldım .. Şimdilik aklıma gelenler bunlar .. Arada da geçici hafif baş ağrıları çektim bunu da ekliyim :)
Bende kabızlık düne kadar yoktu diğeri vardı :)) tabi kişiden kişiye değişiyor bunlar .. İnsallah regl olmazsin da bebisin seninledirBenımde aynı belirtilerim var canım idrar akıntısı gibi sarı akıntı göğüslerde hassasiyet ve kabzlık kasık ağrısı filan düzenli adetim 4 subat oldm 24 subat yine oldm hala adet beklıyorum sanda Hayirli olsn canm Allah Kucagina aldigin gunleri gostersn saglicakla insallah bende adetm gelmezse gidicm doktora
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah454 çıktı .. Adete yakın döllenme oldu bende çünkü yumurta takibi sonucu onu gösteriyor ... 2 gün sonra yine gidicem tatlım
çok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına olsun !Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Günaydın kızlar,
Yarın eşimin doğum günü, benimde BAT tan 3 gün geçmiş olacak, kan testi yapsam mı ki, eşimde seyirde belki süpriz olur
Benim en büyük hayalimdi ona özel bi günde o hediyeyi vermek.ama denk gelmedi.eger şüpheleniyorsan yaptir testi.Günaydın kızlar,
Yarın eşimin doğum günü, benimde BAT tan 3 gün geçmiş olacak, kan testi yapsam mı ki, eşimde seyirde belki süpriz olur
bence yaptır canım unutamayacağı bir doğum günü sürprizi olur çok güzel inşallah olurGünaydın kızlar,
Eki Görüntüle 1800798 Eki Görüntüle 1800798
Kızlar bugün daha da koyu ovulasyon testim anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?