- 7 Mart 2016
- 113
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.561
inşallah canım dün gittim sağ ve solda yumurtan var dedi persembe gel tekrar dedi ilişki hakkında bişey demedi gün aşırı seklinde devam ediyorum yrn bilgi verir sanırımSağol kuzum, evet yumurta takibi yapıldı hiç bırakmadı beni doktorum sağ olsun sende bir an önce inşaallah hamile kalırsın
çatlamaya yakın söyler zaten o sana çatlayacak ilişki olsun diye .. herifi rahat bırakinşallah canım dün gittim sağ ve solda yumurtan var dedi persembe gel tekrar dedi ilişki hakkında bişey demedi gün aşırı seklinde devam ediyorum yrn bilgi verir sanırım
peki bu yaşadıklarım erken belirti olabilir mi hamile olabilirmiyim sence hamilesin daha iyi bilirsin :)Erken yaptın bence .. bende öyle yaptım negatifti adet geçince yaptım pozitif biraz daha bekle
canım tam belirti yazarsan sevinirim .. buna karşılık evet veya hayır da diyemem bazı kadınlar ciddi manada gebelik belirtisi yaşayıp sonra boş çıkabiliyor .. ama 10 gün inan çok erken çünkü yumurtalama süreci sonrasında dölleme vs bunları da hesaba katmak lazımpeki bu yaşadıklarım erken belirti olabilir mi hamile olabilirmiyim sence hamilesin daha iyi bilirsin :)
tam bişey söylemedi de 11 12 mm falan bişeyler mırıldandı herife bu ay rahat yok valla kuzumçatlamaya yakın söyler zaten o sana çatlayacak ilişki olsun diye .. herifi rahat bırakkaç mm olmuş yumoşların
ayy hep beraber paranoyak olmadan hamile kalsak bari
tam bişey söylemedi de 11 12 mm falan bişeyler mırıldandı herife bu ay rahat yok valla kuzum
hımm ozaman o bişeyler söyleyene kadar uslu duralım diyorsun11 12 çok erken hayatım .. yarın git bakalım 1 günde 2 mm büyüyor zaten normal şartlarda .. dediğim gibi zaten o sana söyleyecek çatladı çatlayack herifi yakala diye
hımm ozaman o bişeyler söyleyene kadar uslu duralım diyorsunpeki ne yedirsem herife daha kaliteli olsun spermler sen özel bişeyler yapmısmıydın
benim yengem abime keçi boynuzu pekmezi yediyordu her gün o geldi aklıma yazayım dedimhımm ozaman o bişeyler söyleyene kadar uslu duralım diyorsunpeki ne yedirsem herife daha kaliteli olsun spermler sen özel bişeyler yapmısmıydın
hahaha peki ozaman bu arada senin yumurta takibi kaçıncıydıben hiçbir şey yapmadım valla ama benim eşim gemi yapımında çalışıyor orda onlara kuvvet gelsin diye her gün fındık,badem,kuru incir,üzüm kurusu karışımı olan bir avuçluk çerez veriyorlardı onları yiyordu valla özel bişey yapmadım zaten benim eşim ne bulsa yer hayır demez ama ben kendim özel olarak hakiki dut pekmezi yedim her gün bir kaşık onun dışında da düzenli beslenme ve uykuya dikkat ettim ..bu arada çok da uslu durmayın canım ama çok da kasma
Yumurta takibi kaçıncıydı derken ?Ben anlamadım onuhahaha peki ozaman bu arada senin yumurta takibi kaçıncıydı
yani kaç aydır takip yaptrıyorsun klomen fln kullndın dmi sendeYumurta takibi kaçıncıydı derken ?Ben anlamadım onu
ben geçen ay kullandım sadece canım klomeni .. zaten bebeği de geçen ay isteyerek doktora gittim .. Rabbime şükür ilk aydan tuttu.. şimdi tek derdim sağlıklı büyümesi,yarın kontrole gidicem inşaallah değerler yükselmiştiryani kaç aydır takip yaptrıyorsun klomen fln kullndın dmi sende
inşallah canım dualrım seninle sende bana dua et olurmuben geçen ay kullandım sadece canım klomeni .. zaten bebeği de geçen ay isteyerek doktora gittim .. Rabbime şükür ilk aydan tuttu.. şimdi tek derdim sağlıklı büyümesi,yarın kontrole gidicem inşaallah değerler yükselmiştir
inşaallah canım valla bu haberi aldığımdan beri yani dünden beri herkese dua ediyorum inşaAllah sende bizi sevindirirsininşallah canım dualrım seninle sende bana dua et olurmu
canım kişiden kişiye değişiyor yumurtlama.Kimi adete yakın kimi bir adetten sonra kimi de ortalarda yumurtluyor,hatta ayda iki defa yumurtlayan kadınlar var .. madem böyle bişey olmuş bence kendni yumurta takibine aldır ki garanti olsunKızlar merhaba bi Moral bozukluğu ardından kendimi toparlayıp geri geldim tabi bu arada dktra gttim adetime bi gün kala dktr demesin mi yumurtan var adet olmazsan çalış die ama hastaneden geldim ve hastalandım benm anlamadığım yani bnm yumurtlamam adet öncesi haftamiymis demek hep yanlış zamn da calismisiz bz Son hafta hep mola verioduk siz adet sonrası hep mi çalışıyorsunuz ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?