kan verdin mi canmMerhaba bende dun hamile oldugumu oyrendim
Temmuzda 5 yil olacakti evleneli he dun oylesine test yaptim ve hamileyim cok sukur rabbime olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda
Evet kan verdim 15500 cikti degerim ama doktor 3 haftalik gebelik dedi ve bence 3 haftalik olamaz cunki test koyu cikti hem benim adet de 3 subatda oldu sozce arkadaslar ben kac haftalik hamile oluyorum internetde hesapladim 6 hafta oluyor ama doktor 3 diyor sizce ne kafamdadelisorular yardimci olun lutfenkan verdin mi canm
Benim olmadi hic ama coook acik lekelenmem olmustu o zaman daha bilmiyordum hamileligimi tam 13 gun sora test yaptim ve hamileyim sukurler olsun rabbimekizlar lekenmeniz oldumu peki hic
EKSTRA birşey yaptınız mı hamilelik için?Merhaba bende dun hamile oldugumu oyrendim
Temmuzda 5 yil olacakti evleneli he dun oylesine test yaptim ve hamileyim cok sukur rabbime olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda
Hikayem uzun ama ozet geciyim
EKSTRA birşey yaptınız mı hamilelik için?
Rabbim kolaylıklarda kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah
Maşallah :)Hikayem uzun ama ozet geciyim
Yumurtam buyumuyordu sonra buyudu hersey normal ama bebek yok.
Sonra tedaviyi biraktim cunki yorulmustum artik ve kalbim agrimaya basladi doktora gitdim meuer tiriod mis ve tedavi goruyordum hamilelige engelmis doktor tedavi etdi beni son 2 aylik tedavim kalmisti sonra 4 ay bekleyecektim bebek icin olmasa asilama ve tedavimi baslamistimki birde ne olsun hamileyimmmm
Cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin amin
A
Maşallah :)
Amin insAllah tesekkur ederim.Allah kavuştursun hayırlı evlat etsin inşaallah
İnşaallah olurum :))Amin insAllah tesekkur ederim.
Sizdemi hamilesiniz?
InsAllah canim sende tez bir zamanda hamis kalirsinİnşaallah olurum :))
Dua edin sizin duanız makbuldür
InsAllah canim sende tez bir zamanda hamis kalirsin
Kac ay dir?[/QUOTE
Âmin tatlım inşallah :)
Kaç aydır ne anlayamadım tam canım
Var tatlimm ben varim bende yaklasik 8 aylik evliyim 7 bucuk diyelim:) bende 10 una yakin gebe oldugumu ogrendim simdi bes haftalik hamileyim sen?merhaba kızlarrr
Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)
Başlasın serüven ...
Benim gibi olanlar var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?