Canım hiç heveslenme bulantılara :) Benim bu sefer inşaallah bulantım olmazBenee hala bulanti yok dun sabah azicik sanki bulandi ama bugun bisey yok acaba me zaman baslayacak yada baslayacakmi
dua et de baslamas cok kötuyum basımı koydgm yerde uykm geliyo bide calışıyorum baya zorlanıyorumBenee hala bulanti yok dun sabah azicik sanki bulandi ama bugun bisey yok acaba me zaman baslayacak yada baslayacakmi
Ilk hamilelik ya insan heves ediyor bide benim uykum da gelmiyor yaa sabahlari erkenden kalkiyorum uyumaya calisiyorum ama yok bide ben yuz ustu yatarim dun doktor yatma dedi bu gece hic uyuyamadim.dua et de baslamas cok kötuyum basımı koydgm yerde uykm geliyo bide calışıyorum baya zorlanıyorum
InsAllah olmazCanım hiç heveslenme bulantılara :) Benim bu sefer inşaallah bulantım olmaz
ayy deme deme duvarlara vur valla çok zor yanı bn cok zorlanıyorm suanInsAllah olmaz
Ama ben heves ediyorum azicik bulansa falan hamile oldugumu hiss edeyim uykun falan gelsin hic bisey yok
Allah yardimcin olsun insAllah cabucak gecer sen kac haftalik hamilesin?ayy deme deme duvarlara vur valla çok zor yanı bn cok zorlanıyorm suan
5+5 canmAllah yardimcin olsun insAllah cabucak gecer sen kac haftalik hamilesin?
Bende hic yok meselaa uykusuzluktan olucem uykum geliyir gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum hava daha karanlkkenMrb kızlar bendede uyku çok fazla işyerinde masanın üstüne kafamı koyup uyuyorum ne zaman geçecek bu uyku
Masallah canim insAllah saglikli bir gebelik olur bebisini kucagina alirsin5+5 canm
:))) masaallahHikayem uzun ama ozet geciyim
Yumurtam buyumuyordu sonra buyudu hersey normal ama bebek yok.
Sonra tedaviyi biraktim cunki yorulmustum artik ve kalbim agrimaya basladi doktora gitdim meuer tiriod mis ve tedavi goruyordum hamilelige engelmis doktor tedavi etdi beni son 2 aylik tedavim kalmisti sonra 4 ay bekleyecektim bebek icin olmasa asilama ve tedavimi baslamistimki birde ne olsun hamileyimmmm
Cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin amin
Bennn geldimmm :) sonunda bulabildim igne nasil etkiliymis yaa belime vurdu agrisii:)Bende hic yok meselaa uykusuzluktan olucem uykum geliyir gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum hava daha karanlkken
Tatlim tam olarak ne kadarlik hamissin bugun doktor tam olarak ilk defa soledi hep haftasini soyluyodu 6+4 muus .kalp atislarini duydun mu ?bnm de 5 haftalık :)
Hos geldin canimBennn geldimmm :) sonunda bulabildim igne nasil etkiliymis yaa belime vurdu agrisii:)
Gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsinAdete 10 gun kala pembe akinti.. 9 gun kala hcg 2.56.. akinti devam.. adete 5 gun kala idrar erken gebelik testi çift çizgi (predictor early).. ertesi gun adete 4 kala hcg 61.71.. beklenen adet günü yani dün hcg 430...
Cok şükür bebeğimiz bizimleeee
Aynen canim yeterki iyi olsunn saglikla kucagima alayim razim agrilaraHos geldin canim
Bebisin iyi olsunda agri gecer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?