2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Benee hala bulanti yok dun sabah azicik sanki bulandi ama bugun bisey yok acaba me zaman baslayacak yada baslayacakmi
Canım hiç heveslenme bulantılara :) Benim bu sefer inşaallah bulantım olmaz

dua et de baslamas cok kötuyum basımı koydgm yerde uykm geliyo bide calışıyorum baya zorlanıyorum
Ilk hamilelik ya insan heves ediyor bide benim uykum da gelmiyor yaa sabahlari erkenden kalkiyorum uyumaya calisiyorum ama yok bide ben yuz ustu yatarim dun doktor yatma dedi bu gece hic uyuyamadim.

Mrb kızlar bendede uyku çok fazla işyerinde masanın üstüne kafamı koyup uyuyorum ne zaman geçecek bu uyku

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

Mrb kızlar bendede uyku çok fazla işyerinde masanın üstüne kafamı koyup uyuyorum ne zaman geçecek bu uyku
Bende hic yok meselaa uykusuzluktan olucem uykum geliyir gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum hava daha karanlkken

Allah herkese nasip etsin kızlar çok sevindim adınıza bende 10 aylıkevliyim bizde istyrz aartık inş kısmet eder Allahimmmmmmm

:))) masaallah

Adete 10 gun kala pembe akinti.. 9 gun kala hcg 2.56.. akinti devam.. adete 5 gun kala idrar erken gebelik testi çift çizgi (predictor early).. ertesi gun adete 4 kala hcg 61.71.. beklenen adet günü yani dün hcg 430...
Cok şükür bebeğimiz bizimleeee

Gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Arkadaslar ne yiyip iciyorsunuz ozel bir seyler yiyormusunuz bebek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…