2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

kızlar bende dün dr gittm keseyi gördük 5 haftalıkmış haftaya gel kalp atıslarına bakalım dedi :)

Bende reglime 6 gun kala ogrenmistim kizlar o zaman beta hcg 16.4 tu iki gun sonra gel iki kati olmasi lazim dedi 48.9 cikti cok sukur hamileymisim ama dusuk tehlikem var su anda 4 haftalik hamileyim

Bende reglime 6 gun kala ogrenmistim kizlar o zaman beta hcg 16.4 tu iki gun sonra gel iki kati olmasi lazim dedi 48.9 cikti cok sukur hamileymisim ama dusuk tehlikem var su anda 4 haftalik hamileyim
ay canm bnm inşl bsey olmaz bebişine bnm beta 1000 cıktı keseyide gördk

merhaba kizlar.benim 6yasinda bi oglum var simdi ona kardes gelecek:) reglime 8gun varken dun ogrendim bende.hcg 13.9 cikti.daha mini miniminicik:) pazartesi tekrarlanacak hcg.heyecanla bekliyorum.

merhaba kizlar.benim 6yasinda bi oglum var simdi ona kardes gelecek:) reglime 8gun varken dun ogrendim bende.hcg 13.9 cikti.daha mini miniminicik:) pazartesi tekrarlanacak hcg.heyecanla bekliyorum.
canm hayırlı ugurlu olsn :) minicik daha rabbm sana bagıslasın

Merhaba. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yaşında bir kızım var☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar gunaydınn :) dün ve bugün bulatı ve kusmalarım iyice arttı cok kötü hissediyorum sizde durumlar nasıl ?

Kızlar gunaydınn :) dün ve bugün bulatı ve kusmalarım iyice arttı cok kötü hissediyorum sizde durumlar nasıl ?
Benee hala bulanti yok dun sabah azicik sanki bulandi ama bugun bisey yok acaba me zaman baslayacak yada baslayacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…