8 aydır :)Yani kac aydir bebek istiyirsunuz
benm dr da bsey demedi ama günde 2 ceviz yemeye basladm birde folik asit içiyorm extra olarakKizlar nasil besleniyorsunuz doktorumla bu konugu hic konusmadik bizde?
hayırlı ugurlu olsun o zaman :)Bende 8 aylik evliyim. Cumartesi adetten 3 gun once ogrendim hamile oldugumu cok sukur. Beta hcg 63.6 idi. Bugunde adetten 1 gun sonra
bhcg 418.91elhamdulillah cok mutlu oldum. Rabbim herkese yasatsin. İnsAllah sizlerde saglicakla bebeklerinize kavusursunuz
bnm de 5 haftalık :)Var tatlimm ben varim bende yaklasik 8 aylik evliyim 7 bucuk diyelim:) bende 10 una yakin gebe oldugumu ogrendim simdi bes haftalik hamileyim sen?
InsAllah tez bir zamanda gelir bebegin8 aydır :)
hamileym canm zatn :)InsAllah tez bir zamanda gelir bebegin
Hahahahhaha bana bir seyler oldu anlamiyorum hic bisey kisura bakma o zaman insAllah saglikli sekilde alirsin bebegini kucagina aminhamileym canm zatn :)
ay canm bnm inşl bsey olmaz bebişine bnm beta 1000 cıktı keseyide gördkBende reglime 6 gun kala ogrenmistim kizlar o zaman beta hcg 16.4 tu iki gun sonra gel iki kati olmasi lazim dedi 48.9 cikti cok sukur hamileymisim ama dusuk tehlikem var su anda 4 haftalik hamileyim
İnsallah canim. Sanada masallah insallah saglikla kucagina alirsinay canm bnm inşl bsey olmaz bebişine bnm beta 1000 cıktı keseyide gördk
inşl canm :)İnsallah canim. Sanada masallah insallah saglikla kucagina alirsin
canm hayırlı ugurlu olsn :) minicik daha rabbm sana bagıslasınmerhaba kizlar.benim 6yasinda bi oglum var simdi ona kardes gelecek:) reglime 8gun varken dun ogrendim bende.hcg 13.9 cikti.daha mini miniminicik:) pazartesi tekrarlanacak hcg.heyecanla bekliyorum.
hayırlı olsn canm bnde perş ögrenmiştim 10 marttaBenimde bebişim geliyo perşembe günü öğrendim
hayırlı ugurlu olsn canm rabbm kucagna almayı nasip etsnMerhaba. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yaşında bir kızım var☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benee hala bulanti yok dun sabah azicik sanki bulandi ama bugun bisey yok acaba me zaman baslayacak yada baslayacakmiKızlar gunaydınn :) dün ve bugün bulatı ve kusmalarım iyice arttıcok kötü hissediyorum sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?