2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Az kalmis tatlim bugun yarin gelir insallah hayirlisiyla minnos
Merhaba canim Nasilsin? Bebiw nasil sanci falan varmi?
Ben ayim 26si kontrole gitdim vee bebegim yola cikmiw gelmek uzereymiw bende sezeryan olacagim icin aniden sezeryana gitdim doktor simdi almazsak bebegi aksama sanciyla gelirsin dedi veee bebegim cok wukur sag salim kucagimda simdi. Sag salim siz alin bebeklerinizi kucaginiza Amin

Canim benimmm cok sevindimmmmmm gozlerim doldu vallaa .sukur kavusturana saglikla mutlulukla buyut insaallaahhhhh

Simdilik rahimde biraz agrim var kuzum o kadar bakalim ne zman gelecek bebegimm sag salim kucagina almana gercekten cok sevindim yaa yillar sonra ne kadar guzel bir duygudur bol bol emzir bebegini sarilik filan olmasin

Simdilik rahimde biraz agrim var kuzum o kadar bakalim ne zman gelecek bebegimm sag salim kucagina almana gercekten cok sevindim yaa yillar sonra ne kadar guzel bir duygudur bol bol emzir bebegini sarilik filan olmasin
Tewekkur ederim canim sen Al insAllah kucagina saglikla minigini.
Emziriyorum simdilik hastanede mama takviyesi yapmiwtilar ama simdilik anne sutu. Oyle guzel bir hisski 5ci yilimin hediyessi Rabbim olmayanlara nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsınız, napıyosunuz? Biz 37. haftamızdayız hala bekliyoruz. Cuma günü randevumuz var doktor çatı muayenesi yapacak ona göre normal mi sezeryan mi olacağı belli olacak. Bizim oğluş benim boyuma ve kiloma göre biraz büyükmüş o yüzden çatı muayenesinden sonra belli olacak herşey

Naptin canım biz bugün gittik doktora 40 hafta 1 gunluğuz 3 santim acilmam var ama bebek kendisi gelmiyo yarın suni sancı vericek
Yarin gidicem canim doktora bende bakalim ne dicek.yarin dogumun mu var yani iyi bari acilman olmus insallah normal olur

Doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun bebislerinizi anali babali buyutmeyi nasip etsin rabbim.Dogumu yaklasan arkadaslara da rabbim yardim etsin.Biz 37+2 olduk kizimla vajina kismimda cok agri var belim kasiklarimda agiriyo ama vajinam daha cok dayanilcak gibi degil,boyle bi agri cekeniniz varmi

Geçmiş olsun canım o ağrı bende de var. Doktoruma sordum, olacak artık çok normal bebek baskı yapıyor dedi. Çok stresliyim bi kaç gündür normal mi sezeryan mi olacak diye. Doktor çatı muayenesi yaptı ama orta dedi benimde muayenede çok canım yandı korktum açıkçası.

Bende geçen hafta gebelik şüphesi nedeniyle 2 gün hastanede yattım.Bi ara nst de sancım çıktı açılman var mı diye bakalım dediler inanılmaz canım yandı.O korkunun üzerine normal doğumdan vaz geçtim sezeryan istiyorum ben dedim ama ne olacak bilmiyorum.Doktorum normal doğum yanlısı tamam seeryan yaparız dedi ama sankı beni rahatlatmak için öyle dedi. Salı günü kontrole gidicez.sezeryan gününüde alalım dicem bakalım.

Çatı muayenesi isteğe göre değil de benimki mecburiyetten oldu gibi. Çünkü ben minyonum ve bana göre bebiş biraz kiloluymuş bu yüzden çatım dar ise sezeryan olacaktı. Doktorum baktı orta dedi. Eğer bebek erken gelmek isterse doğum yapabilirsin ama gününü bekler de daha da kilo alırsa doğuramazsın sen büyük bebek dedi. Bu yüzden bekliyoruz ama canım acıdığı için korktum o an. Cuma günü yine gidicem bakalım ne olacak? Benim nst de sancım falan çıkmıyor. Doktorum kızıyor, sürekli yürü bu gidişle senin çocuk gelmek istemeyecek suni sancı yiceksin o da daha kötü yapıyor anneleri diyor. Kafam çok karışık akışına bıraktım diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…