- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Az kalmis tatlim bugun yarin gelir insallah hayirlisiyla minnosEvet canım agrim var ama bebis gelmiyo daha
İnşallah canım sende alırsın kucana insallahAz kalmis tatlim bugun yarin gelir insallah hayirlisiyla minnos
Merhaba canim Nasilsin? Bebiw nasil sanci falan varmi?Az kalmis tatlim bugun yarin gelir insallah hayirlisiyla minnos
Canim benimmm cok sevindimmmmmm gozlerim doldu vallaa .sukur kavusturana saglikla mutlulukla buyut insaallaahhhhhMerhaba canim Nasilsin? Bebiw nasil sanci falan varmi?
Ben ayim 26si kontrole gitdim vee bebegim yola cikmiw gelmek uzereymiw bende sezeryan olacagim icin aniden sezeryana gitdim doktor simdi almazsak bebegi aksama sanciyla gelirsin dedi veee bebegim cok wukur sag salim kucagimda simdi. Sag salim siz alin bebeklerinizi kucaginiza Amin
Simdilik rahimde biraz agrim var kuzum o kadar bakalim ne zman gelecek bebegimm sag salim kucagina almana gercekten cok sevindim yaa yillar sonra ne kadar guzel bir duygudur bol bol emzir bebegini sarilik filan olmasinMerhaba canim Nasilsin? Bebiw nasil sanci falan varmi?
Ben ayim 26si kontrole gitdim vee bebegim yola cikmiw gelmek uzereymiw bende sezeryan olacagim icin aniden sezeryana gitdim doktor simdi almazsak bebegi aksama sanciyla gelirsin dedi veee bebegim cok wukur sag salim kucagimda simdi. Sag salim siz alin bebeklerinizi kucaginiza Amin
Tewekkur ederim canim sen Al insAllah kucagina saglikla minigini.Simdilik rahimde biraz agrim var kuzum o kadar bakalim ne zman gelecek bebegimm sag salim kucagina almana gercekten cok sevindim yaa yillar sonra ne kadar guzel bir duygudur bol bol emzir bebegini sarilik filan olmasin
Amin canim benimmmTewekkur ederim canim sen Al insAllah kucagina saglikla minigini.
Emziriyorum simdilik hastanede mama takviyesi yapmiwtilar ama simdilik anne sutu. Oyle guzel bir hisski 5ci yilimin hediyessi Rabbim olmayanlara nasip etsin
Naptin canım biz bugün gittik doktora 40 hafta 1 gunluğuz 3 santim acilmam var ama bebek kendisi gelmiyo yarın suni sancı vericekTamam canim haber veririm
Yarin gidicem canim doktora bende bakalim ne dicek.yarin dogumun mu var yani iyi bari acilman olmus insallah normal olurNaptin canım biz bugün gittik doktora 40 hafta 1 gunluğuz 3 santim acilmam var ama bebek kendisi gelmiyo yarın suni sancı vericek
Evet canım yarın inşallah dua edelim birbirimizeYarin gidicem canim doktora bende bakalim ne dicek.yarin dogumun mu var yani iyi bari acilman olmus insallah normal olur
Canim nasilsin dogumun gerceklestimi??Evet canım yarın inşallah dua edelim birbirimize
Evet canım salı günü doğdu evdeyim ıyiyiz şükür sen naptin canimCanim nasilsin dogumun gerceklestimi??
Gozun aydin canim mis kokulu bebisini op hayirli evlat olur saglikla buyur insallah.bugun cok az suyum geldi baskada bir belirti yok canim sanci filanEvet canım salı günü doğdu evdeyim ıyiyiz şükür sen naptin canim
Amin canım darısı sana olsun inşallahGozun aydin canim mis kokulu bebisini op hayirli evlat olur saglikla buyur insallah.bugun cok az suyum geldi baskada bir belirti yok canim sanci filan
Doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun bebislerinizi anali babali buyutmeyi nasip etsin rabbim.Dogumu yaklasan arkadaslara da rabbim yardim etsin.Biz 37+2 olduk kizimla vajina kismimda cok agri var belim kasiklarimda agiriyo ama vajinam daha cok dayanilcak gibi degil,boyle bi agri cekeniniz varmi
Bende geçen hafta gebelik şüphesi nedeniyle 2 gün hastanede yattım.Bi ara nst de sancım çıktı açılman var mı diye bakalım dediler inanılmaz canım yandı.O korkunun üzerine normal doğumdan vaz geçtim sezeryan istiyorum ben dedim ama ne olacak bilmiyorum.Doktorum normal doğum yanlısı tamam seeryan yaparız dedi ama sankı beni rahatlatmak için öyle dedi. Salı günü kontrole gidicez.sezeryan gününüde alalım dicem bakalım.Geçmiş olsun canım o ağrı bende de var. Doktoruma sordum, olacak artık çok normal bebek baskı yapıyor dedi. Çok stresliyim bi kaç gündür normal mi sezeryan mi olacak diye. Doktor çatı muayenesi yaptı ama orta dedi benimde muayenede çok canım yandı korktum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?