2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Ayni endiseleri bizde tasiyoruz canim .sancin olmadigi icin sevin bence cunku ciddi agrilar veriyor.

Mehmet Emin, Mehmet Eren, Mehmet emre
Sadece fikir. Anlam uyumuna da bakmak lazim

Adiyla yasasin kuzum benim nasil oldun biraz daha iyimisin ?
Tewrkkur ederim senin bebeginde ismiyle buyusun inwAllah. Wukur iyiyim artik gun sayiyorum. Sen ne yaptin doktora gidiyormusun? Nasil hiss ediyorsun kendini agirlawtinmi sanci falan varmi?

Kizlar gogusler ne durumda? Sut falan geliyormu yada sistilermi?
Benim 4 ay gogusum cok fenaydi. 5ci ayimda beyaz su bile geldi ama simdi hic birsey yok. Adet olursun sonra gogusler bosalir ya tipki oyleyim. Ya bebegi emzirirsin gogusun bosalir ya oyle bende de. Bazilari sutun olmiycak diyor ama ben bebegimi emzirmeyi cok istiyorum.

Benimdena
Benimde ayni canim ilk aylar vardi simdi hic birsey yok

Tewrkkur ederim senin bebeginde ismiyle buyusun inwAllah. Wukur iyiyim artik gun sayiyorum. Sen ne yaptin doktora gidiyormusun? Nasil hiss ediyorsun kendini agirlawtinmi sanci falan varmi?
Aksamlari cok agirlasiyorum canim sancimda oluyor ara ara doktorada haftaya gidicem bakalim.guclukle nefes aliyorum geceleri cok uyaniyorum filan ama buna sukur tabikide

Aksamlari cok agirlasiyorum canim sancimda oluyor ara ara doktorada haftaya gidicem bakalim.guclukle nefes aliyorum geceleri cok uyaniyorum filan ama buna sukur tabikide
Bende haftaya gidicem doktora. Benimde sikayetlerim var ama dedigin gibi bunada wukur bebegimiz iyi olsunda zaten 1 kac gun kaldi inwAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…