- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Gecen hafta gittimde bahsetmistim ya vnm 35 haftada 2200 du geri kalmisti gelisimi simdi nasil bilmiyorum ama iyi beslenmeye calisiyorum hareketleride artti hissediyorumSen kaç haftalıksin canim olur merak etme kaç kilo simdi
Ayni endiseleri bizde tasiyoruz canim .sancin olmadigi icin sevin bence cunku ciddi agrilar veriyor.Arkadaslar nasilsiniz.artik dogumlar yaklasti.Bizde kizimla 33+2 olduk.zaman yaklastikca korkuyorum o cocuk ordan nasil cikacak diye☺☺☺☺bide ilk doguran senmi olcan diye o bilmis akrabalarada gicik oluyorum ilk doguran degilim ama ilk kez dogurcam heralde ufffff.simdilik.hic sancimda olmadi ne olacak nasil olacak hic bir fikrim yok
Merak etme canım alır kilo yarinmi gitcen doktoraGecen hafta gittimde bahsetmistim ya vnm 35 haftada 2200 du geri kalmisti gelisimi simdi nasil bilmiyorum ama iyi beslenmeye calisiyorum hareketleride artti hissediyorum
Yok canim her hafta gel dedi ama hemen gitmek istemiyorum bir haftada cok kilo almamistir bebis moralim bozulmasin bi kac gun daha bekleyip oyle gidicemMerak etme canım alır kilo yarinmi gitcen doktora
Hı anladım canımYok canim her hafta gel dedi ama hemen gitmek istemiyorum bir haftada cok kilo almamistir bebis moralim bozulmasin bi kac gun daha bekleyip oyle gidicem
Evet cnim ben 6 aydir ismiyle hitap ediyorum nerdeyse:) sen buldun muİsim buldunuz mu kizlar
Mustafa yigit bizimkiside :)Mehmet Emin, Mehmet Eren, Mehmet emre
Sadece fikir. Anlam uyumuna da bakmak lazim
Adiyla yasasin kuzum benim nasil oldun biraz daha iyimisin ?Bizimde isim hazir babasi buldu Abbas Ali olucak inwAllah
Tewrkkur ederim senin bebeginde ismiyle buyusun inwAllah. Wukur iyiyim artik gun sayiyorum. Sen ne yaptin doktora gidiyormusun? Nasil hiss ediyorsun kendini agirlawtinmi sanci falan varmi?Adiyla yasasin kuzum benim nasil oldun biraz daha iyimisin ?
Benimde ayni canim ilk aylar vardi simdi hic birsey yokKizlar gogusler ne durumda? Sut falan geliyormu yada sistilermi?
Benim 4 ay gogusum cok fenaydi. 5ci ayimda beyaz su bile geldi ama simdi hic birsey yok. Adet olursun sonra gogusler bosalir ya tipki oyleyim. Ya bebegi emzirirsin gogusun bosalir ya oyle bende de. Bazilari sutun olmiycak diyor ama ben bebegimi emzirmeyi cok istiyorum.
Aksamlari cok agirlasiyorum canim sancimda oluyor ara ara doktorada haftaya gidicem bakalim.guclukle nefes aliyorum geceleri cok uyaniyorum filan ama buna sukur tabikideTewrkkur ederim senin bebeginde ismiyle buyusun inwAllah. Wukur iyiyim artik gun sayiyorum. Sen ne yaptin doktora gidiyormusun? Nasil hiss ediyorsun kendini agirlawtinmi sanci falan varmi?
Sen kac haftaliksin? Bakalim sutumuz olacakmi ikimizde ayni durumdayizBenimdena
Benimde ayni canim ilk aylar vardi simdi hic birsey yok
Bende haftaya gidicem doktora. Benimde sikayetlerim var ama dedigin gibi bunada wukur bebegimiz iyi olsunda zaten 1 kac gun kaldi inwAllahAksamlari cok agirlasiyorum canim sancimda oluyor ara ara doktorada haftaya gidicem bakalim.guclukle nefes aliyorum geceleri cok uyaniyorum filan ama buna sukur tabikide
33 haftalik canim sen benden once ogreneceksinSen kac haftaliksin? Bakalim sutumuz olacakmi ikimizde ayni durumdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?