2016 mayis anneleri buraya :)

hayırlı olsun matmazel 22 aramıza hoş geldin

Merhabalar ,
Bugün itibari ile bizde 13+1 'deyiz. İnşallah kısmet olursa 1-2 Mayıs gibi doğum tarihi verildi. Henüz cinsiyeti belli değil. Sanırım daha erken.İkili testi yaptıran arkadaşlar var mı ? Doktorum benden istedi yaptırdık. Ve internette bir kaç sitede ikili testte çıkan sonuçlardan free betaHCG sonucunun 50'den küçükse erkek büyükse kız olduğu yönünde bazı bilgiler okudum. Kesin bir sonuç değil, Fakat okuduklarımda bir çoğunun sonucu ile bebeğinin cinsiyeti tutuyor. Böyle bir durumdan bilgisi olan var mı ? yoksa bir şehir efsanesi mi ? kafam karıştı Bakalım ikili test yaptırıp cinsiyeti belli olan arkadaşlar var mı aramızda ?? Allah hepimize hayırlısı ise kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Benim bilgim yok malesef :) belki de dogrudur. Ikiki test daha yaptirmadim dusunmuyorum da acikcasi. 21 haftada olan ayrintili ultrason yaptircam sadece insallah...

Kızlar bnm idrar yolu enfeksiyonu geçmiyor monurol diye tek kullanımlık ilaç kullandım hala idrrarimi yaparken yanma var.bebeğe bisey olcak diye korkuyorum.karnim da agriyor .tavsiyelerini var mi?

1 litre kaynamış ilimis suya 1 çay bardağı kadar sirke koy ve onunla yıka ama hep ılık olsun eğer orada kaşıntı var ise geçer gecmis olsun canim

Kızlar ben 10. Haftadayim doktordan cinsiyet tahmini istedim erkeğe benziyor dedi . Var mı böyle doktoru tahmin veren

Kızlar bnm idrar yolu enfeksiyonu geçmiyor monurol diye tek kullanımlık ilaç kullandım hala idrrarimi yaparken yanma var.bebeğe bisey olcak diye korkuyorum.karnim da agriyor .tavsiyelerini var mi?
Oncelikle gecmis olsun. Her banyo yaptiginda elma sirkesiyle karistirilmis suyu pamukla malum bolgeye tampon yap. Allahin izniyle gecicek cabucak.

Dogum yaklasriginda yani 34 hafta gibi mesela iki tane sogani elinizle ezin gogus uclarina koyun ve bu yarik saat gibi kalsin. Dogumdan sonra hic catlak sorunu olmaz..ben de deniycem insllah :)

Aminhokarıştır t: 43337611 .!.:
Oncelikle gecmis olsun. Her banyo yaptiginda elma sirkesiyle karistirilmis suyu pamukla malum bolgeye tampon yap. Allahin izniyle gecicek cabucak.
Cnm ılık suya karistir sirkeyi arada yıka dediler yapıyorum ama inşallah geçer.

selam kızlar idrar yollarımda iltihap vardı 5 gün antibiyotik kullandım. tam bitti ilaç bademcşklerim şişti şimdide. yeniden kullanmak istemiyorum. 1.5 hafta önce ikili tarama testi oldu. çok şükür sonuç iyi. sizler nasılsınıznasıl gidiyor. mide bulantıları devam mı. benim devam

benimde idrar yolu iltihabim geçmiyor ikili taramayida aayın 20 sinde olacam nasip olursa bulantilarda hala devam ediyor gulsem 25 sen kaç haftalık sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…