2016 mayis anneleri buraya :)

Ben dedigim gibi ikili testi yaptirmadim dusunmuyorum da .doktor hersey normal dedi boyun kalinligi da iyi dedi.israr da etmedi yaptirman lzim diye . Sadece 2li 3lu 4lu testleri yaptirmasan da genel taramayi yaptir dedi . Ben de zaten oyle dusunuyorum. Bu arada 11+0 bugun :) benim de idrar yolu enfeksiyon cikti malesef .tek icimlik toz ilac verdi doktorum insallah gecer ... Bjr de doktorum ciddi kilo yaybettigimi soyledi ki 4 haftada 5 kilo verdim. Gecen cumrtesi de halsizdim cok acile gittim serum bagladilar ... Az yemek mideyi bos birakmamak en iyisi cunku bulanmiyo o zaman mide... Ama cok sukur 3-4 gundur benim mide bulantilarim azaldi.sadece sabahlari bi kere bulaniyo.bir de hoslanmadigim koku yogunlugu oldugunda :) biraz uzun oldu galiba ama butun semptomlari yazmak istedim....

Kızlar bir gün önce cennet elması yedim arkasından elevit içtim.ishal oldum karın agrim bgn de geçmiyor.ishal nasıl kesilir? Daha önce acile gitmistim ishal günde 3 den fazla çıkaran tehlikeli demişlerdi.ama karın agrim fazla ne yapmalıyım?

Benim de bulantilarim dewam ediyor kusma yok ama yoruyor beni su icemiyorum en çok ona üzülüyorum

Merhaba kızlar.
Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım Allah nasib ederse
Doğum 3 Mayıs gösteriyor.

Herkese merhaba.. ben de inşallah mayıs annesi olacağım herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır umarım.. benim merak ettiğim folik asit haricinde vitamin alıyor musunuz? Doktorum "vinalac immunitum" multivitamini yazdı kullanan var mı?

Bende kullanıyorum arti bi multivitamin hem gebelik için hem emziriyorum onun için

merhaba bende mayısın son haftası anne olacağım inşallah, bulantılarım ve kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor perşembe ikili taramaya gitcem bakalım

arkadaş lar bulantidan başka ne tur şikayet leriniz var benim sordum sol kasigim çok agriyo

ben idare ediyorum sirtim kasiklarin agrimasa ve de bulantim olmasa daha da iyi olacak

benim de bulantım var bide ağzımda acı tat var hiç geçmiyo sizde de var mı kızlar ?

bende de aynı tam bulantım geçio öğlene doğru bu sefer de gün boyu acı tat oluyo ve bulantı yapıo, b. çözümü yok mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…