- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.661
Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Bebegimin kalp atislarini beğenmedi doktorum.
Istemeye isyemeye sezaryen dedi.
Valla dedim önemli olan sağlık.
Ki gerçekten öyle.
Dua edin.ne.olur. kizim kurtulsun.
Tek dusuncem onun sağlığı..
Simdi.yatisim yapılıyor
@_SU ne dedi doktorun
Canım saglikla kavuş bebeğin e inşallahKızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Bebegimin kalp atislarini beğenmedi doktorum.
Istemeye isyemeye sezaryen dedi.
Valla dedim önemli olan sağlık.
Ki gerçekten öyle.
Dua edin.ne.olur. kizim kurtulsun.
Tek dusuncem onun sağlığı..
Simdi.yatisim yapılıyor
Bana da yaptılar böyle bir muayene. Zarları temizledi ağrılı bişeydi. Bugün ikinci gün belirti yok ama sümükümsü kanlı parçalar geliyor benden. Sende de var mı aynı durumPtesi tekrar çağırdı doktor suyu felan iyi dedi acilma yok kilo olmus 3900 sabirr yani nasi doğacak ne zamn olcak bilmiom daraldim gerckten alttan uyarici muayene yapti 2 gune gelir dedi baqalm
Daa yeni geldim doktordan gelen giden bisey yok şimdilikBana da yaptılar böyle bir muayene. Zarları temizledi ağrılı bişeydi. Bugün ikinci gün belirti yok ama sümükümsü kanlı parçalar geliyor benden. Sende de var mı aynı durum
Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler
Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrrbüyüdük artık çok şükürr şaka bi yana 54 günlük olduk bile nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
canım senin tüp bebek tedavisiydi değil mi? ben öyle mi hatırlıyorum? normal doğum yapıyorsun galiba. inş sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınKizlar sancim var aciklik 3 cm...yatis yapildi bekliyoruz...herkese dua ediyorum...
Normal dogum mu yaptinizSelam güzel anneler NEFES imden size mesaj var bugün 1 1 günlük oldum biraz sarılıgim var şimdiden 3 kg geçtim bile minicik derken herkes ben buyuyorum bile tüm annelerin elinden aydaslariminda yanaklarından opuyorum
hayırlısı olsun sıkma canını. bebek daha zayıf doğuyo o rakamlara pek takılma.ama iri olursa kendini daha güzel itermiş doğum sırasında bu da hızlıca kanalı açarmış rahat doğar yani. sağlık ocağındaki hemşire söylemişti bunu.Ptesi tekrar çağırdı doktor suyu felan iyi dedi acilma yok kilo olmus 3900 sabirr yani nasi doğacak ne zamn olcak bilmiom daraldim gerckten alttan uyarici muayene yapti 2 gune gelir dedi baqalm
Deruchette aynı durumdayız esimi ozledimmm ben yaaa
Deruchette @sevim1991 ben deee eşimi özledim uykuyu özledim minnoşum sık uyanıyor tam bi meme canavarı
Allah bağışlasın canım maşallah bebişineGünaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler
Sağlıkla neşeyle büyüsün inşSelam güzel anneler NEFES imden size mesaj var bugün 1 1 günlük oldum biraz sarılıgim var şimdiden 3 kg geçtim bile minicik derken herkes ben buyuyorum bile tüm annelerin elinden aydaslariminda yanaklarından opuyorum
Al benden de o kadar. Kızçem gece gündüz 15-20 dk. Uyuyor. Uykusuzluktan gözlerim mosmor oldu. 40'ına düzelir diyorlar. İnşallah bol uykulu bir kız olur...Kızlar son günlerin tadınıçıkarın uykusuzluktan ölüyorum :) bol bol gezin eşinizle ilgilenin ve uyuyun
Çok tebrik ediyorum. Maşallah kızınız uzun boylu olacak. Allah analı babalı huzurlu bir ömür versin...Selam kızlar,
Kizimi genel anestezi altinda sezaryen ile.dünyaya getirdim.
3,5 kilo.civari 54 cm.
Ikimizde iyiyiz benim agrilar.haric.
Masallah sutumuz de.geldi.
Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?