2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bu doktorun yaptığı müdahaleden dolayı geliyo. Benden de geliyo aynı şeyler ilk gün kanlı gibi geldi. Şimdi sarımtırak renkte ağrı kasılma tamamen düzensiz. Bu parçalar zar galiba. Zarları soydu rahim ağzındaki o parçalar düşüyo olabilir.

Ay bende senden ses cikmayinca doğurdu galiba diye umitleniodum sira bana gelio diye hayırlısı artik belki se yakındır dogumumuz

Ay bende senden ses cikmayinca doğurdu galiba diye umitleniodum sira bana gelio diye hayırlısı artik belki se yakındır dogumumuz
Valla canım bende tık yok iki günü geçti müdahale ama hala doğurmadım :) inşallah seninki fazla bekletmez. Pazartesi kontrolüm var ben artık sezeryan isticem riske atamıyorum

Valla canım bende tık yok iki günü geçti müdahale ama hala doğurmadım :) inşallah seninki fazla bekletmez. Pazartesi kontrolüm var ben artık sezeryan isticem riske atamıyorum
Canm senin daa gunun bile dolmamis sen bildirisinde en azindan cumayi bekle derim benimde ptesi kontrol var hazırlıklı gel dedi açılma felan olmassa persembeye kadar beklesemmi yoksa riske atmasammi bilemiyorum

Canm senin daa gunun bile dolmamis sen bildirisinde en azindan cumayi bekle derim benimde ptesi kontrol var hazırlıklı gel dedi açılma felan olmassa persembeye kadar beklesemmi yoksa riske atmasammi bilemiyorum
Ya çok korkuyorum ben risklerden artık aklımda sürekli bunlar hareketlerini takip etmekten beynim yancak :) zaten pazartesi kontrol sezeryana gün vercek derken bi kaç gün daha geçer o arada gelirse kendileri normal doğar yine. Bekleyip de pişman olmak istemiyorum allah korusun. Bu yeni nesil bebekler gelmiyo kendilğinden nasılsa. Benim günüm de salı doluyor canım çok bişry kalmadı

Ne bileyim ya bende cok kararsizm sanirim sezerayn yolu gorunuyo banada kendimi hic buna hazrlamasmda hayırlısı diyorum bişey diyemiyorum inşallah bunları konustugumuzla kalırız gerek kalmaz sezeryana

Ne bileyim ya bende cok kararsizm sanirim sezerayn yolu gorunuyo banada kendimi hic buna hazrlamasmda hayırlısı diyorum bişey diyemiyorum inşallah bunları konustugumuzla kalırız gerek kalmaz sezeryana
Bende hiç düşünmemiştim ama netice öyle olcak gibi. Amin keşke dediğin gibi gerek kalmasa konuşmakla kalsak :)

Bende doğurmak istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum artık. Annem geleli 1hafta oldu yarın kv kp geliyor. Bana da gelenler geldi zaten bi de ev kalabalık olacak bilmiyorum napicam yaaa. Kızım gelsin onunla ilgileneyim istiyorum. Kücücük evde cümbür cemaat yaşamak istemiyorum. Depresyon style. 40+3 e giriyoruz artık gel melegimmm.

cnm bana olanı paylaşayım seninle akşam üzeri güzel bir duş aldım duştan sonra sürekli tuvaletim geldi her idrardan sonra altıma kaçırmışım gibi şeffaf ıslaklıklarım oldu ben idrar kaçırıyorum sandım son aylar olur dedilerdi birde midem çok ağrıdı neyse tuvalete git gel sabah 3:45 oldu uyuyordum uykumdan uyandım ılık ılık bişey aktı aya kaltım fazlalaştı her yer şırıl sıklam oldu sonrası hastane su geldikten sonra sancım başladı benim tabi herkeste aynı olmaz kiminin önce sancısı gelir sonra suyu

ha bide benm nişanım doğumdan 5 gün önce çatı kontrolünden sonra geldi

Devin in yakisikli olmama ihtimali var mi dusunemedim ben onu
Bu arada kertelim deyince aklima geldi ben benim kizi daha dogmadan daha yokken bi kziim olkursa eger diye bi arkadasla kerttiydik benim 2013 temmuz anneleri topiginden arkadasim. Bigun kizin olkursa benim oglana istiyorum demisti bende daha ortada bisey yok ya kolayca verdim gitti demistim heheheh. Ama simdi o kadar kolay verdim gitti diyebilirmiyim bilmiyprum

neff1316 rabbime binlerce sukur defnecikten bu güzel haberi de aldik
Cok sukur sevimcim. Bugunde gorustuk dr la. Yine guzel konustu. Suan sadece kilosunu bekliyoruz herhangi bir tedavisi yok dedi. Sadece gelisimi hala cok yavas dedi. Sanirim bu minnak hali epey devam edicek. Premature kiyafetler bakmaya basladik artik. Bi sure onlarti giycek sanirim

Seninde defne kuşuna kavusmana az kaldi insallah canimm

Cpk sukur satwacim cok az kaldi.

Canim bisey cikmaz insallah kizinda da. Hayirli olsun tekrardan. Saglikla buyut melegini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…